Denizlispor - SAMSUNSPOR 1-2

Başlatan bluegreen55, 10 April 2006, 01:41:50

« önceki - sonraki »

kartal55

Alıntı yapılan: "kadir55ist"selam
bizi ne ermanlar ne haluklar ne ismetler bizi kimse yıkamaz BİZ SAMSUNSPORLUYUZ

helallllll :lol:

dr_ahmet

sıradaki maçları bırakıp önce 10 hafta sonra gelen bu galibiyetin tadını çıkaralım

KotuCocuk55

rize  sakarya erman şansal alayınıza isyan!
Bu galibiyet çok şeyi deiştirecek!
kaldı iki puan,haftaya biz nakaragücüne koyarsak,gençlerde denizliye uzun zman sora tehlikeli bölgenin üstüne çıkacaz!
Bu takım düşcek gibi oldu düşmanlarımızın ağızlarının suyu aktı,ama gördük ki bizim tek dostumuz yine kendimiz! Tabi böle bi durumda trabzondan medet ummak saçma olur ama önemli değil nsılsa son maç diyarbakıra çakacaz!

Kardeşlerim hiç bir saman bu takımın düşceğine inanmadım o yusden bazılarınız bana hayalci dedi ben yine diyorum hala en güçlü aday biziz ama düşmeyecez!

Hükümet düşer enflasyon düşer
samsunspor s..imi düşer!

Deplasmana giden kardeşlerimi canı gönülden kutluyorum,kaza geçiren arkadaşların umarım bişeyi yoktur,Çok geçmiş olsun!

Hepinize,hepimize helal olsun!

berusa55

gol olunca sevinen taraftarlarımızın sesi ta radyodan evlerimize geldi!gözlerim doldu ya!her yanım titredi!biz büyüğüz arkadaslar!helal samsunum sana canımız feda yaaaa!

kartal55

Alıntı yapılan: "berusa55"gol olunca sevinen taraftarlarımızın sesi ta radyodan evlerimize geldi!gözlerim doldu ya!her yanım titredi!biz büyüğüz arkadaslar!helal samsunum sana canımız feda yaaaa!

sen ne diyosun ya ben tam yarım saat agladım valla billa

kadir55ist

selam
kazayı duyunca şok oldum inşallah arkadaşların bir şeyleri yoktur hepsine geçmiş olsun .
ALLAHIM samsuna ve diğer illere dönecek olan samsunlu yürekli arkadaşlarımıza yardımcı olsun kaza belalardan korusun.
evet EFSANELER ÖLMEZ

gezegenX

Samsunumuzun Denizliyi yenmesine çok sevindik tabi. Asla gevşememeliyiz. Daha altlardan çıkmadık. Sevinelim destekliyelim ama unutmayalım Samsunu sevmeyenleri. Mesela dün Hürriyet gazetesinde Oğuz Sarvan isimli hakem demeç vermiş "neden V.Manisaspor- Samsunspor maçı hakemi İsmet Arzuman' a maç verilmiyor" diye. Oğuz Sarvan denilen hakemin birçok Samsunspor maçı yönettiğine ben şahidim. Ama bunlardan Samsunsunun kazandığı hiç bir maç yok. Üstelik futbolcular isyan edip kirmızı kart almışlar. Burdan ne anlaşılıo çok net.Bu adam üstelik geçen federasyonda mhkk görevlisiydi. Şimdi daha iyi anlaşılıyor neden Samsunsporu hakemler bitirmek istiyordu. Umarım bu tuzağa düşülmez.

berusa55

evet kardes gevseme yok ve burdan da dönüs yok artık!hadi samsunum!bu arada kartal 55 vallahi helal!ben de diyorum ya zor tuttum evde kendimi aglamamk için!napıyor bu cocuk diyecekler diye:)kim anlar bizi beeee!helal samsunum!arkadaslar tekrar hatırlatıyorum atilla cebecinin havaalanında takımı karsılama planı var taraftarlarla!bundan haberi olan yazsın buraya!dün aksam prıgramda dedi!takımsaat 1 gibi samsunda!izmirden ucakla geliyor!

kadir55ist

selam
arkadaşlar ankaragücü maçının topicini bluegreen55 kardeş açsın .
bluegreen kardeş bize topic açsana açsana açsana :D
denizli maçını senin yazdığın topicle aldık inşallah ankara gücü maçınıda senin topicinle alırız hani zaten ankaraya çakacağız ama şekil olsun :D  :lol:  :P

dr_ahmet

yarınmı kanal s veriyomu
allahım keşke samsunda olsaydım

kartal55

Alıntı yapılan: "berusa55"evet kardes gevseme yok ve burdan da dönüs yok artık!hadi samsunum!bu arada kartal 55 vallahi helal!ben de diyorum ya zor tuttum evde kendimi aglamamk için!napıyor bu cocuk diyecekler diye:)kim anlar bizi beeee!helal samsunum!arkadaslar tekrar hatırlatıyorum atilla cebecinin havaalanında takımı karsılama planı var taraftarlarla!bundan haberi olan yazsın buraya!dün aksam prıgramda dedi!takımsaat 1 gibi samsunda!izmirden ucakla geliyor![/quot
abi göremicez takımı desene

bende konya macına gelmiştim samsuna bugun geri dönüyorum.denizliye gitcektim ama salmadılar evden
:lol:

bluegreen55

son 10 dakikayı dinleyemedim bile süper bir heyecandı valla

şimdi denizlide stadda olup o sevinci yaşamak vardı yinede kanal s  de muhakkak o sevinci detaylı bir şekilde göstereceklerdir ve orda izleriz.

ankaragücünün topiğinide ben açıyım umarım şans getirir yine ama şans bir yana  

sizlerinde dediği gibi rafael oynamadı ve kazandık
ankaragücü maçındada yedek olur inşallah...

kartal55

Alıntı yapılan: "bluegreen55"son 10 dakikayı dinleyemedim bile süper bir heyecandı valla

şimdi denizlide stadda olup o sevinci yaşamak vardı yinede kanal s  de muhakkak o sevinci detaylı bir şekilde göstereceklerdir ve orda izleriz.

ankaragücünün topiğinide ben açıyım umarım şans getirir yine ama şans bir yana  

sizlerinde dediği gibi rafael oynamadı ve kazandık
ankaragücü maçındada yedek olur inşallah...

sende bi keramet var kanka sen ac tabi :wink:

kadir55ist

selam
bluegreen kardeş sen boşver rafaeli sen topic aç
bu samsunu kimse tutamaz yeterki içerdede ankaragücü maçını alalım şu evimizde maç kazanabilsek herşey düzelecek

maviay55

son 10dk öyle heyecanlıydı ki radyoyu yiycektim!!
helal samsunsporuma bu ligde kalcaz diodum okulda kimse inanmıodu bana..ama onlara gösterecem..ne kadar büyük samsunsporluyum!!
ceyhuna anti parantezz yüzde100lük gol kaçmış radyodan dinledim..
hasan şengünle ilk galibiyetimizzz..
ertuğrul sağlam tam bi şerefsizdir..herkese şapurşupur samsunumuza 0 olmazki *******..
haftaya samsun 19mayısımız bayram yerine dönecek başkentten sizleri destekliycem..
cemal aydın bi samsunlu...
ankaragücü darmadağın olacak..
herkese sevgiler..
SAMSUNSPORUM SEN ÇOK YAŞAAAA