Denizlispor - SAMSUNSPOR 1-2

Başlatan bluegreen55, 10 April 2006, 01:41:50

« önceki - sonraki »

Ladikli

oh be.sonunda bizde güldükbe.tam 10 haftadır maç kazanamamıştık.hiç hayatımda bukadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum.şuanda içim içime sığmıyor.takımı yolcu etmiştik perşembe günü.havaalanında bazı futbolcularımızla 15-20 dk kadar konuşma imkanımız olmuştu.ordaki güvenliklerden birisi durumumuz çok kötü düşeceğiz galiba dedi fubolcularımızdan birtanesi daha hiçbirşeyin bitmediğini ve denizliye savaşa gidiyoz dedi.haftalardır yüzümüzün gülmediğini,herkesin bizimle dalga geçtiğini söyledim.bana birkaç futbolcu arkadaşımız;bu hafta kazanacağımızı ve son gülenin biz olacağımızı söylediler.öylede olacak inşallah. ozaman çok etkilenmiştim.bu savaşı kazandık şükürler olsun.Bursaya dönerken kaza geçiren arkadaşlarada geçmiş olsun.sizler çok büyüksünüz helel olsun tebrikler.

dr_ahmet

Hayret Trabzon diyara gol att ikinci yarıda

Yalnızca BİZ

büyük bir mutluluk ağlamak istiyorum.

jean

daha hersey bitmedi avantaj bize gecti son 4 macin 3 samsunda berabere biule kalsak dusecegilmiz nbir maci deplasmanda kazanmak mukemmel kenetlendik ve deplasmanda galip geldik super sonuc sagolun artik bitirelim su isi

ngonge

beyler ben artık o kadar ümitsizleşmiştim ki maçı yarın zannediyodum. biraz önce yorgun argın eve geldim. baktım denizli 1 samsun 2. bu var ya tarif edilemez bir mutluluk... caner ve  ceyhun a helal olsun vallahi.

bluegreen55

trabzon diyarbakır maçında stadta elektriklerin kesilmesi bana oldukça ilginç geldi..

umarım ben saçmalıyorumdur maça çıkarlar ve trabzon yener.

ngonge

Alıntı yapılan: "bluegreen55"trabzon diyarbakır maçında stadta elektriklerin kesilmesi bana oldukça ilginç geldi..

umarım ben saçmalıyorumdur maça çıkarlar ve trabzon yener.

diyarbakır ın yapmayacağı çirkeflik yok. son hafta kayarız onlara inşeallah .

dr_ahmet

maç yarın 11:00'a ertelendi.
Bu işte bir iş var
Vay ibneler.
Vay yavşak trabrumlar

Clint_Eastwood

Maçı işyerinden radyodan dinledim ve şunu anladım ki dünyada en zor şey bu kadar kritik bir maçı radyodan dinlemek zorunda kalmak... son 10 dakikası unutulmaz bir heyecan kasırgası içinde geçen maçı kazanarak umutlarımızı yeşerttik... Artık tünelin ucunda ışığı görebililiyoruz...Teknik heyet, futbolcular ve Denizli de bulunan tüm taraftarlarımıza teşekkürler...

SAMSUN GELİYOR SAMSUN...

oğuzhan55

Yaz basın bunu da yaz.Karadeniz'in gerçek efsanesi düşmeyecek.Ağzını açıp Samsunsporumuzun düşmesini bekleyenler daha çok bekleyecek.Samsunspor bu süper ligde daha çok maçlar oynayacak yaz basın bunu da yaz.
Helal sana Samsunspor işte efsana geri döndü ve dönüşü muhteşem oldu.Teşekkürler SAMSUNSPORUMUZ.

azadbeg

Bugün samsunspor kazanmak için geldi şehrimize, istedi, gayret etti ve kazandı...
Taraftarınızı ve takımınızı tebrik ediyorum...

jean

hic birsey olmamis kazanmamisiy gibi galibiyet serisine devam etmeliyiz

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "jean"hic birsey olmamis kazanmamisiy gibi galibiyet serisine devam etmeliyiz.

Bencecede bu şekilde devam etmeliyiz.Çünkü bu galibiyet bize hem yeni bir hava getirmeli hemde bu hava diğer maçlar için bir rehavete kapılma durumuna sebep olmamalı.

34 SS 1965

öncelikle herkese selam arkadaslar macın atmosferı okadar guzeldı sadece 37.dakıkaya kadar hersey cok guzel baslamıstı 36 da yedığımız golun ardından bazı kendını bılmez denızlıspor taraftarı ıle bır bırımıze gırdık ve serefsız polısler bıze jop kulanarak olayı dındırmeye calıstıtılar ama sonucunda onlarda bızlerden nasıbını aldı tabı mac cok guzeldı arkdaslar pozısyon ustune pozısyon yakaladık ama bır turlu değerlendıremedık ama en nıhayetınde attık golumu sızlerınde yazmıs olduğu gıbı o 5 dakıka hıc bıtmeyecekmıs gıbı geldı bıze neredeyse kalp krızı gecırecektık ve mac bıttı mac sonun dakendını bılmez 5 10 denızlı taraftarı bızım bole pet sıseler atarak adam olmadıklarını tekrar gozterdıler ama bız SAMSUNSPORLU olduğumuzu ordada tekrar medya karsında gozterdık ve 'GULE GULE SANA GULE GULE GULE GULEYAVRUM GULE GULE OOOO've o sekılde sahadan cıktık ve gelırken futbolcularla aynı vasıta ıle geldık ve bazı kısa konusmalarımız oldu muhabete abı sımdı ne olacak sımdı tek ankaragunu yenmekte kaldı kardesım dedı celıl onuda gecer ve 36 puana ulasırsak kesın kalırız dedı ama denızlının ısı de zorlastı dedı buyuk macları kaldı ve son olarak bız taraftarlara orada yanlız bırakmadımığız ıcın tesekkur ettı asıl bız sana tesekkur ederız buyuk SAMSUNSPORUN futbolcuları

34 SS 1965