Denizlispor - SAMSUNSPOR 1-2

Başlatan bluegreen55, 10 April 2006, 01:41:50

« önceki - sonraki »

salihcakir

çok önemli bir maçtan alnımızın akıyla çıktık. hakikaten ölüm kalım maçı denilen tarifi tam anlamıyla hakeden bir maçtı. böylesi önemli bir maçta deplasmanda rakipten daha çok isteyerek, onlkardan daha çok mücadele ederek kazanan oyuncularımızı canı gönülden tebrik ediyorum. hakkınız ödenmez.. şanlı samsunspor formasını layıkıyla terletiyorsunuz.
maçın özet görüntülerini ve maç sonrası röportajları dün gece dinledim. öncelikle maç görüntülerine değinirsek; rakibe göre daha çok net pozisyonumuz olduğu açıkça görülüyordu. bir sıfırken canerin getirdiği topa ceyhunun vurduğu kafa(ki bu top direkten döndü ikinci kez kafayla tamamladı ceyhun ama bu kezde süleymanounun üstüne gitti top) ve  ceyhunun son dakikalarda derinlemesine attığımız toplarla yakaladığımız pozisyonların birinde kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kalecinin solundan sert plasesinin auta gittiği pozisyonlar bizim adımıza oyunun koparıldığı dakikalar olabilirdi. denizlispor adına ise; oyun 1-1 iken selahattinin yakın mesafeden vurduğu kafayı keremin müthiş bir refleksle uzanıp kornere tokatlaması oyunun kıralabileceği pozisyon olarak göründü..

maç sonrası futbolcularımızı dinlemek ayrı bir keyif verdi bana. hepsinin cümlelerinde inanmışlıkları görünebiliyordu. özellikle kerem(hatırlarsınız eskiden sarfettiği futursuz cümlelerle samsunspor taraftarın gözünden düşmüştü) kırk yıllık samsunlu gibiydi. bundan sonraki tüm maçlarımızı alacağız göreceksiniz diyordu inançla. tüm futbolcularımızın gözleri ışıl ışıldı. hepsinin maçtan sonraki demeçlerinde zaferi ne kadar istedikleri anlaşılıyordu. celil, ceyhun, tolga ve mehmet diğer roportaj veren oyuncularımızdı. hepsini canı gönülden tebri ediyorum tekrar. teşekkürler hepsine. bir notta ayariye.kendisindeki form düşüklüğü ve vurdum duymaz tavırlar bizler tarafından çok eleştiri almıştı. ama dün radyodan dinlerken anladığım kadarıyla sol kanadı çok başarılı savundu. herkes artık görevlerinin bilincinde. herkes samsunspor'un ne demek olduğu kavramış. bu kadar ayak oyununa rağmen tüm güçleriyle direnen, rakiplerimiz hava civa puan toplarken çoğu zaman hakettiği puanları bile almasına izin verilmeyen ama yine de  azimle mücadele etmeyi sürdüren oyuncularımız artık her şartta alkışlanmayı hakediyorlar diye düşünüyorum..

lütfen bu onurlu oyuncuları, savaştan muzaffer bir şekilde dönen askerlerimizi, bugün havaalınında şarkılarla,alkışlarla karşılayalım..

yaman55

şimdi eve geldim denizliden
biliyordum inanıyordum bunca eziyeti git gel 35 saatimiz yollarda geçtik
ama değdi taraftar muthişti 300 kişi adamları bastırdık

yönetici

samet

Alıntı yapılan: "yaman20"şimdi eve geldim denizliden
biliyordum inanıyordum bunca eziyeti git gel 35 saatimiz yollarda geçtik
ama değdi taraftar muthişti 300 kişi adamları bastırdık
orçun gittiğimize deydi.
cefayı çektik sefayı da sürdük bundan sonra hep beraber ben bursadayım...

sezgin

SAMSUN SPOR TAKIMI VE TARAFTARI BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERDİ ALLAHIN İZNİYLE BÜTÜN MAÇLARI ALIP LİG DE KALACAĞIZ

Clint_Eastwood

Samsunsporumuzu Denizli'de yalnız bırakmayan bayan taraftarlarımız...

Ladikli

denizliden dönen büyük taraftarımızı karşıladık.otobüsler liman kavşağından bulvar yoluna girdi.öndeki otobüsün önünden arka tarafa doğru açılan  dev bayrak muhteşemdi.tezahuratlar ve kornalar eşliğinde öğretmen evinin ordan çiftlik caddesine girildi.konvoya halkımız,yaya ve araçlarıyla katılarak büyük destek verdi.caddenin başında büyük taraftarımız otobüslerden inerek tezahuratlarla ortalığı inleterek gazi caddesinin sonuna kadar devam ettiler.görülmeye değer çok güzel görüntüler vardı.Samsun'dan,İstanbuldan,Bursadan ve çevre illerden takımımızı yalnız bırakmayıp yürekleriyle destek veren büyük taraftarımıza helal olsun.teşekkürler,tebrikler.

samet

bursa gurubuna teşekkürler...

cem and naz55

Alıntı yapılan: "Clint_Eastwood"Samsunsporumuzu Denizli'de yalnız bırakmayan bayan taraftarlarımız...

bu resmi bende bugün haber gazetesinde gördüm bu bu olaya ne kadar sahip çıkdığımızın bir kanıttıdır bu bayanlara helal olsun

bengülü

Alıntı yapılan: "Ladikli"oh be.sonunda bizde güldükbe.tam 10 haftadır maç kazanamamıştık.hiç hayatımda bukadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum.şuanda içim içime sığmıyor.takımı yolcu etmiştik perşembe günü.havaalanında bazı futbolcularımızla 15-20 dk kadar konuşma imkanımız olmuştu.ordaki güvenliklerden birisi durumumuz çok kötü düşeceğiz galiba dedi fubolcularımızdan birtanesi daha hiçbirşeyin bitmediğini ve denizliye savaşa gidiyoz dedi.haftalardır yüzümüzün gülmediğini,herkesin bizimle dalga geçtiğini söyledim.bana birkaç futbolcu arkadaşımız;bu hafta kazanacağımızı ve son gülenin biz olacağımızı söylediler.öylede olacak inşallah. ozaman çok etkilenmiştim.bu savaşı kazandık şükürler olsun.Bursaya dönerken kaza geçiren arkadaşlarada geçmiş olsun.sizler çok büyüksünüz helel olsun tebrikler.

slm arkadaşlar çok mutluyuz işte samsunsporumuz bu taraftarımız harika ölümüne samsunsporluyuz bu maça gidene kadar yollarda ölümü bile hissettik a. şükürler olsun samsunsporumuz bize hayat verdi tebrikler samsunspora ve taraftarlarımıza işte bu samsunspor camiası olarak bizi çok mutlu ettiniz teşekkürler biz ayrıca bursadan denizliye giderken yoğun sis nedeniyle kütahya çıkışında arabamız yoldan çıkmıştır allahımza şükürler olsun araba son anda devrilmekten kurtuldu  moralimizi samsunspor düzellti neyse bu hafta a.gücü maçı bizim bundan sonra samsundan çıkış yok

bengülü

Alıntı yapılan: "kadir55ist"selam
kazayı duyunca şok oldum inşallah arkadaşların bir şeyleri yoktur hepsine geçmiş olsun .
ALLAHIM samsuna ve diğer illere dönecek olan samsunlu yürekli arkadaşlarımıza yardımcı olsun kaza belalardan korusun.
evet EFSANELER ÖLMEZ

evet arkadaşlar kazayı ucuz bir şekilde atlattık sizin verdiğiniz destekten dolayı tşk ederim herşey samsunsporumuz için

bengülü

Alıntı yapılan: "cem and naz55"
Alıntı yapılan: "Clint_Eastwood"Samsunsporumuzu Denizli'de yalnız bırakmayan bayan taraftarlarımız...

bu resmi bende bugün haber gazetesinde gördüm bu bu olaya ne kadar sahip çıkdığımızın bir kanıttıdır bu bayanlara helal olsun

onlar benim kardeşlerim arkadaşlar maça ben götürdüm

samet

sen büyüksün recep abi...

bengülü

Alıntı yapılan: "samet"sen büyüksün recep abi...

her şey samsunspor için arkadaşlar

cem and naz55

recep tebrikler helal olsun daha nedeyeyim