Denizlispor - SAMSUNSPOR 1-2

Başlatan bluegreen55, 10 April 2006, 01:41:50

« önceki - sonraki »

yönetici

2,5 ay sonra gelen Galibiyet sevincini doyasıya yaşamak için resimlere devam...

Ceyhun'un golünden sonra sevinç yumağı

Hasan Şengün'ün gol sevinci

Maçtan sonra futbolcular taraftara koşuyor

Soyunma odasında galibiyet sevinci

34 SS 1965

Maçın başlamasına bir süre kala Denizli'de tribünümüz.

Takım maça biz tezahürat yapmaya hazırlanıyoruz.

Maç boyunca verdiğimiz süper destekle evsahibi taraftarı susturduk.

King Of The North

Maça geç de olsa girebildik ve takımımızı destekledik.Kerem,Ceyhun,Ayari,Celil ve diğer tüm futbolcularımızı yürekten oynadıkları için kutluyorum.Hele Ceyhun oynadığında neler yaptığını gösterdi herkese süper bilekler ipe dizer gibi ama son vuruşlarda yine başarısızdık.Onca olumsuzluğa rağmen galibiyet moralimizi çok düzeltti.Denizli taraftarı Samsun kümeye diye bağırdı bir de polisten jop yedirtti bize helal olsun valla şimdi görürler kim kümeye kim kalacak.

jean

cok guzel goruntuler sene sonundda insallah boyle sevinecez recep abiyede tesekkurler  samsunsporluluk budur iste

MeL_55

aynen cok güzel görüntüler
8)

cem and naz55

Alıntı yapılan: "admin_"2,5 ay sonra gelen Galibiyet sevincini doyasıya yaşamak için resimlere devam...

Ceyhun'un golünden sonra sevinç yumağı

Hasan Şengün'ün gol sevinci

Maçtan sonra futbolcular taraftara koşuyor

Soyunma odasında galibiyet sevinci
bu görüntüleri çok özledik dikkat edin golde özellikle ceyhun un sevinci futbolcularımızın sevinç yumağa oluşturması hocamazın hırsıyla karışık gol sonrası sevinci soyunma odasındaki bütün futbolcuların sevinci maç sonrası yabancı futbolcularımız ın bile tarftarla karşılıklı kırmızı beyaz yapmalarına katılmaları bu şehir kümede kalacağımıza inanmıştı bu maçta futbolcularımızda sonuna kadar inanmış samsunda artık şehir insanından futbolcusuna yöneticisinden teknik ekibe gencinden yaşlısına kadar artık bu galibiyetten sonra buna herkes inandı samsun bir bütün oldu
ayrı bir parantezde ceyhuna o isterse tek başına maç alır demiştik bunu herkes gördü goldeki sevinci soyunma odasındaki sevinci artık oda bu davaya sahip çıkmış öyle görünüyor ben şuna inanıyorum ceyhun istesin yeterki..
tolgada sakat sakat oynamış yani sene başında yerden yere vurduğumuz tolga büyük bir özveri göstermiş helal olsun size
bunları birleştirirsek sonuç SAMSUN FUTBOLCUSUNDAN ŞEHİR İNSANINA KADAR TEK VUCUT TEK YÜREK

yirmiuc

cem and naz55

Alıntı yapılan: "yirmiuc"hala izleyemedik maçın özetini.. bir gün geçti..
ben izledim maç sonrası yedek kulübemiz nerdeyse kendinden geçmiş maçın bitiş düdüğünde rafael in sevincide görülmeye değerdi

yirmiuc

supporter

Alıntı yapılan: "yirmiuc"hangi kanal gösterdi? dün trt de yoktu özet,bu geceye kaldık.

gündüz açık kanal olarak TRT 2 spor dergisi diye bir programda gösterdi ama çok kısa biçimde sadece goller gösterildi.

yaman55

şimdi trt de gösterdi kendimide gördüm  :D

yirmiuc

oğuzhan55

İşte görsün artık görmesi gerekenler Samsunspor'un yılmayacağını usanmadan yapılan haksılıklara rağmen yoluna devam edeceğini görsün herkes.Deplasman neresi olursa olsun bu taraftarın desteğini esirgemediğini görsün herkes.Hangi Anadolu takımı deplasmanda maçını 500 taraftarın desteğiyle yapıyor?

TEŞEKKÜRLER SAMSUNSPOR TEŞEKKÜRLER SAMSUNSPOR'UN MUHTEŞEM TARAFTARI.

yönetici

izlemekten zevk aldığımız özlediğimiz görüntülerdi. gelecek için umut vericiydi. ilk bölümde Samsunspor taraftarını gösterdi zaten bizimkiler genelde atkılıydı. sonra denizli'ye geçtiler. ikinci bölümde yorum yapan onlardı.
taraftarlarımızı oralarda görmek gerçekten çok güzel ve bir o kadar da duygulandırıcıydı. Trt'nin bize verdiği önem de yılların birikimi olan Samsunspor imajından kaynaklanıyor diye düşünüyorum. kimse bize bu durumda olmayı yakıştıramıyor. Bu durumdan kurtulursak inşallah gelecek yıl her şey daha da güzel olacak.

yaman55

malatyada'da görecek herkes bizi gençliğimiz feda olsun samsuna