Denizlispor - SAMSUNSPOR 1-2

Başlatan bluegreen55, 10 April 2006, 01:41:50

« önceki - sonraki »

KotuCocuk55

bitttiiii!
2-1 çAKTIK!
Allahım sana şükürler olsun yarabbim!

tuzlalı

BİTTİİİİİİİİİİİİİİ

İNANAMIYORUM KAZANDIK ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN

YEMİN EDERİM RÜYAMDA GÖRDÜM.

Vural temiz

O..c. Ertugrul Malatyaya 3 puan verdi

Amsterdamli

Kader macimizi kazandik, onumuz yeniden acildi. Tebrikler Samsunsporum!

kartal55

aglıyorum abi şu anda

helal olsun hepsine

kadir55ist

selam,
denizli deplasmanında takımlarını yalnız bırakmayan büyük samsunspor taraftarını ayakta alkışlıyor ve hepsinin alnından öpüyorum.
SAMSUNSPOR BİR SEVDADIR sevdalı arkadaşlara ve futbolculara teşekkürler

RenTinRen

sırada diger maçlar kaldı.... inşallah onlarıda yenecegiz

timofte

Camiamıza Samsunsporlulara hayırlı uğurlu olsun.

Efsaneler ölmez. Samsunsporumuz nihayet yüzümüzü güldürdü. Bundan sonra bu moralle hep böyle devam. futbolculara gayretlerinden dolayı helal olsun..
Takımını yürekten seven ve tribünde takımı destekleyen 900 km uzağa giden büyük Samsunspor taraftarına helal olsun. görüntüleri iple çekiyoruz. bu takımın adı samsunspor. bu iş zaten bu kadar basit olmamalıydı. sonuna kadar savaşmaya devam.

Bursa'dan giden taraftarlarımızın kaza geçirdiklerini ama yara almadıklarını bengülü kardeşimizden öğrendim onlara geçmiş olsun. İstanbuldan 55texas55, 33 SS 1965, tuzladan suat, ankaradan da battal55 gitmişti bildiğim. samsundan giden gruplarımız var. sağ salim geri dönersiniz inşallah.

cem and naz55

DENİZLİDE BULUNAN 250 TARAFTARIMIZIN O YÜREKLİ FUTBOLCULARIMIZIN ALINLARINDAN ÖPÜYORUM AYAKTA ALKIŞLIYORUM

kartal55

Alıntı yapılan: "cem and naz55"DENİZLİDE BULUNAN 250 TARAFTARIMIZIN O YÜREKLİ FUTBOLCULARIMIZIN ALINLARINDAN ÖPÜYORUM AYAKTA ALKIŞLIYORUM

bende gidicektim ama olmadı işte
keske şu anda orda olsaydım

nilsah

1o hafta evet 10 hafta sonra öyle bir galibiyet ki.o kadar anlamlıki tebrikler her noktasında her anında sahada yada trübinde son dakikaya kadar ter dökenlere.Bize yakışan buydu ve yaptık.Kendi işimizi kendimiz yaparız eğer cekilecek bir ip varsa onuda bu taraftar cekecektir.

berusa55

allahımıza sükürler olsun helal sana samsunsporum!arkadaslar atilla cebeci takımı saat 1 de havaalanında karsılayacaz dedi dün aksam tv de bunla ilgili organizasyonu ogrenelim lütfen!ben 1de havaaalnındayım takımımız samsuna izmirden ucakla gelecek!helal samsunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum!samsundaki arkadaslar havaalanına!

MeL_55

helal helal yendik gözlerim yasardi
10 hafta'dan beri 3 puan yüzü göremedik simdik bitti
erman toroglu al sana samsun 2. lige düssün dedi al sana

berusa55

orospu cocugu kayseri ertugrul biz hariç millete 3 puanları verin!ama size inat serefsiz erman torogluna inat bu takım ligde kalacak!bunu da gösterdi bugün!sinirden macı dinleyemedim allahım!ellerim ayaklarım titredi biz 2.golu atınca!bizler gercek samsunsporluyuz işte!takımımız için canımızdan olacak sekilde hem de!arkadaslar havaalanı organizasyonu var atilla cebeci tarafından!dün aksam dedi!samsundaki arkadaslrımıza duyrulur!cebeciyle iritibata gecelim hadi!

kadir55ist

selam
bizi ne ermanlar ne haluklar ne ismetler bizi kimse yıkamaz BİZ SAMSUNSPORLUYUZ