Samsunspor Taraftarından Y.Ziya Yılmaz'a çağrı/mektup/siyah çelenk

Başlatan mehmet yılmaz, 29 November 2008, 18:17:14

« önceki - sonraki »

red_white

haydi arkadaşlar tepkimizi kısa sürdürmeyelimmm devam herkes mailini göndersin

serkancengiz

red_white

arkadaşlar 3 sayfa olmuş daha haydi şuna maillerimizi yığalım

supernatural_55

şimdi yolluyorum ben de yeni farkettm linki

supernatural_55

tamamdır yolladım vicdan saahibi bi insanın duyarsız kalmaması lazım ama bakalım:)

pitbul055

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 29 January 2009, 16:10:05
Ben de aklıma gelen ne varsa yazdım, imza olarak da Trabzonsporlu bir komşum var onun adını telini falan yazdım.

Bir taşla iki kuş  ;D
;D ;D abi süpersin

pitbul055

şimdi yazdım bende birşeyler..eğer kendisi okursa bilgisayarın başında dayanamayıp ağlıyacakdır eminim :P

sadece55

Ertuğrul Sağlam

GEREĞİNİ YAPALIM AMA SAYGI ÇERÇEVESİNDE ÇÜNKÜ BEN YZYILMAZIN BİZE FAYDALI OLACAĞI KANISINDAYIM ŞEHRİN BU TEPKİSİNE BUKADAR CEVAPSIZ KALAMAZ

Ertuğrul Sağlam

1, BÜYÜK SAMSUN OTELİ  : Arkadaşlar hepinizin de bildiği gibi şuan bu otel atıl vaziyette ve kullanılmıyor otelin mülk sahibi ise İl özel idaresi yani
Samsun valiliği  bu otelin Samsunspor'a devredilebilirmi diye Ak parti samsun il başkanı Ali AKYÜZ'e iki defa ve İl Özel İdaresinden bir Daire Başkanına
  bir defa bu konuyu açtım bana verdiği cevap şu oldu Ali Akyüz'ün  biz bu oteli satıp otelin parası ile köylere hizmet götüreceğiz dedi ikinci
görüşmemde şunu sordum kendisine yasal olarak bu otelin samsunspor'a devri imkansızmı dediğimde bunun için uzun uğraş gerektirecek
prosedürlerin yerine getirilmesi gerekiyomuş yani imkansız değil yani arkadaşlar isteseler bu iş olur ama bunların amacı ne köylere hizmet götürmek
 nede samsun'a yararlı bir iş yapmak bunlar yakınlarına rant sağlama derdindeler gibi geliyo bana tabi kendilerine söyleyemedim bunu >Daire başkanının
 bana verdiği cevap ta şu oldu istenirse olur ama Samsunspor'da bu parayı iyi değerlendiremez yani birileri bi şekilde parayı götürür ifadesini kullandı
işin özeti şu arkadaşlar Büyük Samsun Oteli İstenirse Samsunspor'a devredilebilir ve yaklaşık buradan tahminlerime göre en az 15 trilyonluk bi kaynak
yaratılabilir yani buda demekki Samsunspor'un tek kalemde kurtuluşu manasına gelir eğer bu Otel Samsunun malı ise Samsunsporda bu şehrin ortak
değeri ise buranın Samsunspor'a devredilmesi gerekiyor diye düşünüyorum bunun için biz ne yapabiliriz diyorsanız onuda burada yorumlarınızla ve
önerilerinizle değerlendirip tartışalım yani buranın Samsunspor'a devri imkansız değil ve buda kurtuluşumuz olur

Sadece Samsunspor

şu yönetim geldiğinden beri adama baskı yapılıyor ama hala gıkı çıkmıyor bu ne kinmiş be kardeşim

cembaba

Aga adam fenerbahçeli bilmiyorsunuz sanki. O Maç hala dün gibi... Koskoca maratonu FENERBAHCELILERE verdiği gün.. Siz neyin hesabını yapıyosunuz.. Bu Kin bitmez.. Lakin onun bize değil, bizim ona öfkemiz dinmez... ;)

gozgoz yýlmaz

Giresun'a da yenildik Yusuf Ziya, senin haberin var mı?
Elalem Kadir Has Park yapar, bizimki çiçekli park yapıyor.
Helal sana Yusuf Ziya, şehrin değişik yerlerindeki panolara koydurduğun sırıtan resmine bakıp beddua ediyorum. Biz ağlıyoruz sen sırıt!

Kaya

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 03 February 2009, 19:32:55
Giresun'a da yenildik Yusuf Ziya, senin haberin var mı?
Elalem Kadir Has Park yapar, bizimki çiçekli park yapıyor.
Helal sana Yusuf Ziya, şehrin değişik yerlerindeki panolara koydurduğun sırıtan resmine bakıp beddua ediyorum. Biz ağlıyoruz sen sırıt!

mükemmel kelimesi kelimesine yaşıyorum abi bu dediklerini

ErkÇay55

04 February 2009, 12:19:20 #119 Son düzenlenme: 04 February 2009, 12:20:55 ekolayn
Sayın Başkan geçmişdekileri bir kenara bırakıp,geleceğe bakalım.Başka Samsunspor yok.Lütfen takımımıza sahip çıkın bu şehirin tanıtımında Samsunsporun gücünü kimse küçümseyemez.