Samsunspor Taraftarından Y.Ziya Yılmaz'a çağrı/mektup/siyah çelenk

Başlatan mehmet yılmaz, 29 November 2008, 18:17:14

« önceki - sonraki »

beşnumara

Alıntı yapılan: 35ama55 - 29 January 2009, 16:01:36
gereken yapıldı , bastım kalayı  :D
mert uygun bir lisanla dedik yaaa :D sen de haklısın bu adam uygun lisandan anlamaz

gozgoz yýlmaz

Ben de aklıma gelen ne varsa yazdım, imza olarak da Trabzonsporlu bir komşum var onun adını telini falan yazdım.

Bir taşla iki kuş  ;D

Mert

Ben gayet nezaket içinde yazdım mesajı.eee tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demişler :)

beşnumara

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 29 January 2009, 16:10:05
Ben de aklıma gelen ne varsa yazdım, imza olarak da Trabzonsporlu bir komşum var onun adını telini falan yazdım.

Bir taşla iki kuş  ;D
abi helal olsun sana :D :D

kuzey55

heşeyi yazdık.başkan bizi fişler valla :)

mehmet yılmaz

Çocuklar farkındayım, söylenecek çok şey var. Hele benim bildiklerimi bilseniz daha neler neler söylersiniz ama mesajlarımızda Samsunsporlu kimliğimize yakışır bir şeklide nezaketi elden bırakmayalım. Gerçek hislerimizi forumda konuşuyoruz zaten. Aile fertlerimizi de yönlendirelim, gerekirse onların izniyle adlarına da mesaj atalım. Ne kadar çok olursak o kadar iyi olur.

Kadir ÇELEBİ

Aynı mesajı Birkaç kez gönderdim :) dikkate alınırmıyız bilmem fakat ne kadar tepki konursa o kadar etki edeceği kesin..

Sadece Samsunspor

KocumVolkan

Alıntı yapılan: samsuni - 29 January 2009, 16:15:44
Çocuklar farkındayım, söylenecek çok şey var. Hele benim bildiklerimi bilseniz daha neler neler söylersiniz ama mesajlarımızda Samsunsporlu kimliğimize yakışır bir şeklide nezaketi elden bırakmayalım. Gerçek hislerimizi forumda konuşuyoruz zaten. Aile fertlerimizi de yönlendirelim, gerekirse onların izniyle adlarına da mesaj atalım. Ne kadar çok olursak o kadar iyi olur.

bir tane örnek mesaj yazsanız olmaz mı nezaket kurallarına uygun felan işimize en yarayacak şekilde ,onu kopyalar yollarız :)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 29 January 2009, 17:28:58
bir tane örnek mesaj yazsanız olmaz mı nezaket kurallarına uygun felan işimize en yarayacak şekilde ,onu kopyalar yollarız :)

Sn. Başkan Yusuf Ziya Yılmaz

Daha önce çeşitli sıkıntılar yaşamış olabilirsiniz ama bu şehrimizin en büyük markası Samsunspor'umuzun yanında yer almamanıza bir gerekçe teşkil etmemeli. Lütfen Samsun'un bir numaralı seçilmiş idarecisi olarak hem makamınızın hem de Samsunluluğunuzun hakkını veriniz. Bu sizin idari olduğu kadar vicdani bir sorumluluğunuzdur da...

Unutmayın ki, Samsunspor'suz bir Samsun eksiktir, yarımdır ve hatta belki de hiçtir!

Saygılar

En naziği bu şekilde oluyor sanırım :)

beşnumara

mehmet abi çok incesin kırılcaksın vallaha :D

samsunmania

İşlem tamam. Ne kibar adammışım yahu şaştım vallahi.  :D :D

mehmet yılmaz

29 January 2009, 18:08:22 #87 Son düzenlenme: 29 January 2009, 18:10:56 samsuni
Alıntı yapılan: beşnumara - 29 January 2009, 17:39:32
mehmet abi çok incesin kırılcaksın vallaha :D

Bak asıl bu ince; hatta yalakalık boyutunda.

Pek muhterem ve bir o kadar da sayın Şehr-emanteimiz Yusuf Ziya Yılmaz beyefendi başkanımız, nasılsınız, afiyettesinizdir inşallah.

Yüksek müsaadelerinizle, zat-ı alilerinizi tebrik etmek isterim. Belki haddim olmayarak olacak bu ama anlayışınıza sığınırım; tesis ettirmiş olduğunuz zarif ve mütehassıs sitenizden ötürü bu fakirin teşekkürlerini kabul buyurunuz. Kıymetli vaktinizi aldığım için hassaten özür dilerim, mazur görülmemi rica ederim efendim. Zat-ı şahanelerinize hürmetlerimi bildirirken, mübarek ellerinizden yine haddim olmayarak öperim kıymetli, al-i ve haşmetli başkanımız. Samsunspor'a muavenet etmek sizin keyf-i alilerinize kalmıştır efendim. Takılın kafanıza göre. En derin yalakalık hislerimle zat-ı alilerinizi selamlarım ulu başkanım ve dahi kralım!

:)

Not. Sakın bu mesajı göndermeyin uşaklar, esas metin yukarıda...  ::) ??? ;D

beşnumara

abi aramızdan inşaallah sazan çıkmaz bunu kopyalayıp gönderecek. eğer çıkarsa da samsunlu olmayan biri gönderir. malum sitemizde baya kolpa var.bizi karalamak için yazarlar bir şeyler.

Recep

Alıntı yapılan: samsuni - 29 January 2009, 18:08:22
Bak asıl bu ince; hatta yalakalık boyutunda.

Pek muhterem ve bir o kadar da sayın Şehr-emanteimiz Yusuf Ziya Yılmaz beyefendi başkanımız, nasılsınız, afiyettesinizdir inşallah.

Yüksek müsaadelerinizle, zat-ı alilerinizi tebrik etmek isterim. Belki haddim olmayarak olacak bu ama anlayışınıza sığınırım; tesis ettirmiş olduğunuz zarif ve mütehassıs sitenizden ötürü bu fakirin teşekkürlerini kabul buyurunuz. Kıymetli vaktinizi aldığım için hassaten özür dilerim, mazur görülmemi rica ederim efendim. Zat-ı şahanelerinize hürmetlerimi bildirirken, mübarek ellerinizden yine haddim olmayarak öperim kıymetli, al-i ve haşmetli başkanımız. Samsunspor'a muavenet etmek sizin keyf-i alilerinize kalmıştır efendim. Takılın kafanıza göre. En derin yalakalık hislerimle zat-ı alilerinizi selamlarım ulu başkanım ve dahi kralım!

:)

Not. Sakın bu mesajı göndermeyin uşaklar, esas metin yukarıda...  ::) ??? ;D
tam çelebiye göre olmuş bu mesaj ;D