Samsunspor Taraftarından Y.Ziya Yılmaz'a çağrı/mektup/siyah çelenk

Başlatan mehmet yılmaz, 29 November 2008, 18:17:14

« önceki - sonraki »

berusa55

Sayın Başkana nezaket kuralları çerçevesinde Samsunspor'umuza gereken desteği bu yeni dönemde vermesi hususunda mesajımı atmış bulunmaktayım. Taleplerimizin karşılıksız kalmaması dileğiyle...

Tiryakiler55

tamamdir bende gönderdim mesajimi :D $ehiri ne güzel toparladigini görmek beni mutlu ettigini seneden seneye samsunu görmeyi dört gözle bekledigimi... ellerine emegine saglik diledim... ve ekledimki kendisini yakindan taniyan bi kizla tani$tigimi ve kizin bana anlattigina göre kiza SAMSUN'u tutmasini söyledigini ve bu halde artik o'da samsunspor'u tuttugunu takima destekde bulunarak göstermesini. $ehirin destegiyle bizi en kisa zamanda sivas gibi kayseri gibi $ampiyonluga oynayan takim haline yeniden getirmesini. tüm $ehirin karadeniz bölgesinin türkiyeenin bu $ehiri konu$Masini diledim... haid bakalim hayirlisi

celebi

kaan

Bende biraz önce mesajımı yazıp yolladım.Samsunluyum samsunsporluyum ama yaptığınız işleri samsunsporsuz bir samsunu görmek anında siliyor zihnimden herşeyi dedim.Ve bu efsaneye sahip çıkmaya davet ettim.Görevlerini hatırlatmak bizim görevimizse biz görevimizi yaptık sıra onların görevlerini yapıp namuslarına sahip çıkmasına geldi.Bekliyoruz içimde bu şehre dair bi umut hep var geç olmadan farkına varmali bu şehrin tek büyüğü tek markası samsunspordur...

Kaya

29 January 2009, 20:17:21 #94 Son düzenlenme: 29 January 2009, 21:35:26 iak5529
mesaj yollanmış görev tamamlanmıştır inşallah büyüklüğümüzden biraz olsun irkilmiştir seçimlere yakın SAMSUNSPOR ile ilgili kalıcı projeler içinde olmadığınız sürece size SAMSUNSPOR taraftarından oy yok dedim..hayırlısı inşallah dikkate alır

jean

attim mesajimi sanirim cevaplamaz

red_white

haydi arkadaşlar gerekli medeni tepkimizi gösterelimmm ve iletişimden geri dönüş bile alabiliosunuz bakalım bekliorum haydi maillerinizi atınn Samsunspor luluğumuzu gösterelim

Tufan

şimdi yatıyorum ama sabah en güzel dileklerimi bilderecem saygıdeğer başkanımıza....

YaşarDoğu

mesaj iletildi ilgili makama...

Recep

Alıntı yapılan: celebi - 29 January 2009, 19:40:27
neresi abi mesajın
senin şimdi tevellüt eski ya dil olarak tam eski zaman Türkçesi olmuş :)

celebi

Alıntı yapılan: recep55 - 30 January 2009, 09:10:45
senin şimdi tevellüt eski ya dil olarak tam eski zaman Türkçesi olmuş :)

bana diyen sen misin abi bunu ya. şaka bir tarafa bende gönderdim şöyle güzel bir mesaj

HoliganSamSunLu

Sayın Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz .... Öncelikle önümüzdeki seçimlerde size ve diğer siyasi rakipleirnize başarılar diliyorum... ve seçimi Samsun Şehrinin Markaıs ve Bizim Herşeyimiz olan Samsunspor'a en yakın ismin Kazanması ve bununla Birlikte Samsunun Kazanması Samsunsporun Kazanmasını diliyorum.. Yıllardır değişik siyasi partilerde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığını Yürütmektesiniz ve Samsun şehrine yaptığınız hizmetler Yabana atılır cinsten değil birçok yanlışın ve haksızlığın yanında hizmette yaptınız yiğidi öldür hakkını yeme derler büyüklerimiz ama şimdi bu yiğidimizin birazda haksızlıklarından bahsedelim.. Sanki yeminli gibi Samsunspora destek olmayı bırakın telafuz dahi etmemniz biz Samsunspor taraftarını derinden yaralamış ve size karşı antipati uyandırmıştır. bize göre Doğuparka Patıpar Yabancılar pazarı ve diğer hizmetleriniz bir yana SamSunSpoR bir yana Samsunsporla ilgili takıntınızı yıllardır anlamaya çalışıyorum ama çözemedim Sanırım Şehrin Takımının renklerine sahip olmayan tek Şehirler arası Terminale Sahip şehir samsun biz böyle ilklerle ön plana çıkmak istemiyoruz Sayın Başkan Samsunluların Samsunspora Yeteri kadar Sahip çıkmamasında ötürü bu boşlukta istediğniz gibi at koşturduğunuzu hatta size yük olucağını düşünmdüğünüz için Samsunsporumuzun süper lige çıkmasını en çok istemeyen düşmanımızın siz olduğunu düşünmekteyim... Özellikle Büyükşehirlerde ve Şehir belediyelerinde Seçimlerde vaatler ve yardımlar konusunda o şehrin takımı üzeirne oynanmakta ama samsunda malesef samsunsporun adı bile geçmektedir... Maraşta bile Maraşspor Atkısı ile esnafı gezen adayları görünce sizlerden utanıyoruz desem az olur.. Buseçim probaganda yöntemini sizede tavsiye ederim Samsunspor için birşeyler yapın belki yapmasanızda başkan seçiliceksiniz ama Samsunspor taraftarı olarak sizi yaptığınız kaldırım taşlarıyla değil Samsunspora yapmış olduğunuz ihanetle hatırlayacağız sonsuza kadar.... ALAYINA İSYAN İNADINA SAMSUNSPOR

ramcQ_55

Alıntı yapılan: samsuni - 29 January 2009, 18:08:22
Bak asıl bu ince; hatta yalakalık boyutunda.

Pek muhterem ve bir o kadar da sayın Şehr-emanteimiz Yusuf Ziya Yılmaz beyefendi başkanımız, nasılsınız, afiyettesinizdir inşallah.

Yüksek müsaadelerinizle, zat-ı alilerinizi tebrik etmek isterim. Belki haddim olmayarak olacak bu ama anlayışınıza sığınırım; tesis ettirmiş olduğunuz zarif ve mütehassıs sitenizden ötürü bu fakirin teşekkürlerini kabul buyurunuz. Kıymetli vaktinizi aldığım için hassaten özür dilerim, mazur görülmemi rica ederim efendim. Zat-ı şahanelerinize hürmetlerimi bildirirken, mübarek ellerinizden yine haddim olmayarak öperim kıymetli, al-i ve haşmetli başkanımız. Samsunspor'a muavenet etmek sizin keyf-i alilerinize kalmıştır efendim. Takılın kafanıza göre. En derin yalakalık hislerimle zat-ı alilerinizi selamlarım ulu başkanım ve dahi kralım!

:)

Not. Sakın bu mesajı göndermeyin uşaklar, esas metin yukarıda...  ::) ??? ;D

sanırım bu sözler sarf edilirken yıl olarak  ??? ??? ??? m.ö 5565 di   :P :P :P
şimdiki sözler nasıl acaba merak işde fazla merak ii deildir ama neyseeee

Fecr_55

bende yolladim gurbetci bir Samsunsporlu olarak..
umarim bu durumun, bu eksikligin sadece Samsun icinde kalmayip, yurtdisina kadar tasindiginin farkina varip, gerekeni yapar..

seckin55