Samsunspor Taraftarından Y.Ziya Yılmaz'a çağrı/mektup/siyah çelenk

Başlatan mehmet yılmaz, 29 November 2008, 18:17:14

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Fazla kalabalık gitmenin bir gereği yoktu; siteden arkadaşlarımız vardı. Şirinler, SBÇ, Mekansızlar ve Grup İstanbul 55'i temsilen arkadaşlarımız vardı. İçeriye birden girince, yanımızda da gazeteciler olunca kısa bir şaşkınlık yaşadılar tabii. Sonra durumu anlattık ve Y.Ziya Yılmaz'a mektup vermek istediğimizi söyledik. Seçim çalışmaları nedeniyle orada olmadığını söylediler. Biz de "size emanet ediyor ve güveniyoruz" diyerek mektubu yetkililerden birisine verdik. Ulaştıracağına dair söz verdi. Samsunspor için "biz de Samsunsporluyuz" gibi cümleler kurdular. O zaman şunu düşünüyor insan, biz Samsunsporuyuz, siz Samsunsporlusunuz, herkes Samsunsporlu... O halde niye bu durumdayız???

Allah nasip ederse önümüzdeki hafta da CHP adayı Mehmet Atalay ile MHP adayı İbrahim Özyer Beylerle de görüşmek istiyoruz.

Kaya

iki gündür siteye giremedim ve kahretsin ki kaçırdım haberi bile yeni okuyorum  >:( bağışla mehmet abi.

orada olan yürekli SAMSUNSPOR aşıklarına da teşekkür etmemek olmaz ALLAH razı olsun

Sercan

CurvaSudSamsunspor

içeriye daldık herkes şaşırdı ayağa kalktı umarım olumlu bir cevap gelir...

Tufan

yusuf ziya beyfendi cevap verir mi bence yine vermez ama bugün Mehmet abide dedi laf arasında. ilerde bahanesi olamaz. biz taraftar olarak üstümüze düşeni yapalım gerisi onun vicdanına kalmış.
ne demişler isteyenin bi yüzü kara vermeyen zenci :)

babaalişo

gidenlerden allah razı olsun . elinize, ayağınıza, yüreğinize sağlık ama en bombası da keser(bayram) olmuş onu yzy görseydi size tam garanti viriyorum şu anda 3trilyon acil porcumuz varya bu sene için komple porcu üstlenirdi yzy .tam bir akp li olmuş hiç güleceğim yoktu kesere burdan selam olsun hem de en kıyağından  :D :D :D :D :D :D

eLLis

Umarım yzy Samsunspor suz Samsun olmayacağını kavrayabilir!..

Bu arada 2. resim 55 numara polat alemdar halt etmiş mehmet abinin kapıdan girişi ve arkadaki ekip süper :) :)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: eLLis - 13 February 2009, 21:37:19

Bu arada 2. resim 55 numara polat alemdar halt etmiş mehmet abinin kapıdan girişi ve arkadaki ekip süper :) :)

Benim Alemdar'lık hikaye ama kadro kallavi, insan ister istemez gaza geliyor tabii.. :)

Bu yıla kadar bu tür şeyleri kendi aramızda konuşuyorduk ve öyle kalakalıyordu. Sitenin gücü mevcut Samsunspor taraftar potansiyeliyle bir araya gelince somut birşeyler yapabiliyoruz; iyi de oluyor. Sonuç ne olur bilemem ama küçümsememek lazım böyle şeyleri.

gozgoz yýlmaz

Yusuf Ziya'nın Samsunspor'a yaptıklarını mektup değil roman bile değil ansiklopedi paklar. Ben umutlu değilim ama arkadaşlarımız sorumluluklarını yerine getirmişler. Orada olanlara teşekkürler.

ali ihsan

İcraat gerçekten çok güzel.Umarım sonuç alabiliriz (Pek ihtimal vermiyorum ama)

deado

çok güzel bir organizasyondu.düzenleyen katılan ve kalbi bizimle olan tüm arkadaşlara teşekkürler.sonuç olarak da bir şekilde cevap verileceğini düşünüyorum çünkü net ve somut bir girişim var ortada.

ozgur_altunay

arkadaslar o mektubu yazandanda oraya götürüp teslim edendende allah razı olsunn bakalım yusuf ziya yılmaz ne cavap verecek ama sunu unutmasın bu devirde kimse sultan değil padişah değil samsunspordan'da  büyük değildir

celebi

gerçektemn güzel bir organizasyon tekrardan emeği geçen herkese teşekkürler

mehmet yılmaz

Ben tanımıyordum ama mektubu teslim ettiğimiz kişi Kenan Şara imiş, yani Y.Ziya Yılmaz'ın yardımcısı. Belediyenin 2. adamı. Dolayısıyla mektubun kendisine ulaşma ihtimali yüksek, en azından varlığından haberdar olacaktır.