Samsunspor Taraftarından Y.Ziya Yılmaz'a çağrı/mektup/siyah çelenk

Başlatan mehmet yılmaz, 29 November 2008, 18:17:14

« önceki - sonraki »

fanatik

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 03 February 2009, 19:32:55
Giresun'a da yenildik Yusuf Ziya, senin haberin var mı?
Elalem Kadir Has Park yapar, bizimki çiçekli park yapıyor.
Helal sana Yusuf Ziya, şehrin değişik yerlerindeki panolara koydurduğun sırıtan resmine bakıp beddua ediyorum. Biz ağlıyoruz sen sırıt!

Hocam sonuna kadar katılıyorum sana

kadifekaleli

05 February 2009, 12:32:18 #121 Son düzenlenme: 05 February 2009, 12:36:01 kadifekaleli
Başkana birkaç soru sordum cevap bekliyorum SAMSUNSPOR'a tavrı devam edecekmi ? Sen hangi şehrin başkanısın benim takımımın 80 trilyon parası nerde uçmadı ya bu para, çalanlar çıktı dışarı ama para ortada yok buna cevap vermesi lazım. Önce Tutuklanıp sonra salıverilen başkanın has adamları halaa utanmadan bu şehrin belediyesinde nasıl çalışıyor. Bu dalton kardeşleri alan savcının ipini Kim Çekti? Belediyenin içinde Ergenekon mu var bunlara cevap istedim. Şimdi seçim var Samsunspor başkanıyla biraraya gelmiş yazıklar olsun YZY.ye oy yok beyler [/color] [/color] [/b]

pitbul055

Alıntı yapılan: kadifekaleli - 05 February 2009, 12:32:18
Başkana birkaç soru sordum cevap bekliyorum SAMSUNSPOR'a tavrı devam edecekmi ? Sen hangi şehrin başkanısın benim takımımın 80 trilyon parası nerde uçmadı ya bu para, çalanlar çıktı dışarı ama para ortada yok buna cevap vermesi lazım. Önce Tutuklanıp sonra salıverilen başkanın has adamları halaa utanmadan bu şehrin belediyesinde nasıl çalışıyor. Bu dalton kardeşleri alan savcının ipini Kim Çekti? Belediyenin içinde Ergenekon mu var bunlara cevap istedim. Şimdi seçim var Samsunspor başkanıyla biraraya gelmiş yazıklar olsun YZY.ye oy yok beyler [/color] [/color] [/b]
;D ;D  daha çok cevap beklersin kardeş

mehmet yılmaz

Benim facebook üyeliği yok ama bir arkadaş gösterdi. Yusuf Ziya Yılmaz facebookta sürekli online imiş. Tabii bu kendisi değil ama onun izni ve bilgisi dahilinde bir elemanı... Samsunlu herkesi de kabul ediyormuş arkadaş listesine. Bence oradan da bastırılabilir.

kaan

Byükşehir belediyesinin balık satış reyonlarının kapısında samsunspor amblemi var ve birinde ikisinde değil bütün kapılarda mutlu oldum ama anlayamadım bu konuda bilgisi olan varmı?

pitbul055

Alıntı yapılan: kaan - 05 February 2009, 15:52:17
Byükşehir belediyesinin balık satış reyonlarının kapısında samsunspor amblemi var ve birinde ikisinde değil bütün kapılarda mutlu oldum ama anlayamadım bu konuda bilgisi olan varmı?
Y.Z.Y  görmesin yıkar valla oraları

CeLiL_55

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: 35ama55 - 06 February 2009, 13:37:08
Esnafın kalbindeki Samsunspor sevgisini yıkamazlar asla .. Bende görüyorum dolmuşlarda , seyyar satıcılarda , mecidiyede vs ... Samsunspor orta direğin takımı hala bu kentte !

atakum minibüscüleri çoğunda ya atkı asılı yada flama asılı,ayrıca kılıçdede otoparkının içindeki duvara çok güzel bir samsunspor amblemi yapmışlar

Sercan

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 06 February 2009, 13:39:29

atakum minibüscüleri çoğunda ya atkı asılı yada flama asılı,ayrıca kılıçdede otoparkının içindeki duvara çok güzel bir samsunspor amblemi yapmışlar

Mert Can Tur arabalarının çoğunda var.Modern pazarının oradan geçerken görüyorum her zaman...

kadifekaleli

Alıntı yapılan: pitbul055 - 05 February 2009, 14:02:22
;D ;D  daha çok cevap beklersin kardeş
Cevap yoksa aha oy. Not:Burda altını çizdiğim kelimenin hangi işareti içerdiğini biliyosun değilmi kardeşim anladın sen onu

pitbul055

Alıntı yapılan: kadifekaleli - 06 February 2009, 17:11:14
Cevap yoksa aha oy. Not:Burda altını çizdiğim kelimenin hangi işareti içerdiğini biliyosun değilmi kardeşim anladın sen onu
bilmemmi kardeşim.ah birde yzy bilse

kadifekaleli

pitbul055

pitbul055

Alıntı yapılan: kadifekaleli - 06 February 2009, 17:17:41
BENİ ARASANA KARDEŞ ŞİMDİ
seni yusuf ziya amcan arasın kardeşş

Pergani 55

YZY'a kaç kişi mesaj çekecek sanki yeterli olmaz bence. Samsunspor adamın umrunda bile degilki