MÜJDELER OLSUN Gümüşdağ devri sona erdi!

Başlatan SamsunluReis, 13 September 2008, 23:35:15

« önceki - sonraki »

guvensolmaz

ALLAH'IM sana şükürler olsuuuuuuuunnnnnnnnnnn....... OOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHH OOOOOOOOOOHHHHHHHHHH  OH OĞLUOH OOOHH

Recep

KIRMIZI BEYAZ EN BÜYÜK SAMSUN
BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

guvensolmaz

Yemin olsun rahatladım yaaa, OHLAR KERE OHHHHH, OH OĞLUUUOOHHHHHHH OHH BEE

jean

hele sukur iyi oldu o  kadar kotu degildi esasinda fena oynatmiyordu kan degisikligi lazimdi ama bakalim yeni hocamiz kim olacak

Recep

ayağımızdaki prangalardan kollarımızda ki kelepçelerden kurtulduk
savulun SAMSUNSPOR geliyor

guvensolmaz

Alıntı yapılan: recep55 - 04 November 2008, 12:00:02

Hayrettin Gümüşdağ, Malatyaspor maçının ardından takımla birlikte Samsun'a dönmemiş ve Samsunspor Yönetim Kurulu'nun kötü gidişatın nedenleri ile ilgili istediği raporu yönetime vermemişti.

Açıkça ortaya çıktı zaten içten kemirildiğimiz vatan düşman işgalindedir diye bas bas bağırıyordum, adam bizi yok etmeye gelmiş

celebi

Recep

Gümüşdağ dönemi sona erdi
Samsunspor Yönetim Kurulu, Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ ile yola devam etmeme kararı aldı. Samsunspor Yönetim Kurulu, dün akşam 5 saat süren bir toplantı yaptı. Saat 18.00'de başlayıp 23.00'te biten toplantıya 2. Başkan İsmail Türedi başkanlık etti. Yönetim kurulunda, kötü gidiş ve başarısızlık masaya yatırıldı. Toplantı sonunda kötü gidişin faturası Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ'a kesildi. Yönetim kurulu, hocayla yolları ayırma kararı aldı.

2. Başkan İsmail Türedi, Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ ile yola devam etmeme kararı aldıklarını açıkladı. Kararı henüz kendisine tebliğ etmediklerini kaydeden Türedi, "Oturup konuşacağız. Ona ve bize yakışan şekilde, profesyonel şekilde gereğini yapacağız. Samsunspor'da işler yolunda gitmiyor ve buna çözüm bulmak gerekiyordu. Puan cetveline bakınca durumumuz ve aldığımız puan ortada" dedi.

Türedi, toplantıda 3 konu daha görüştüklerini; ancak bu konularla ilgili açıklama yapamayacağını sözlerine ekledi.

http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=30&go=131589

guvensolmaz

Anlaşılan şu ki, operasyon henüz tamamlanmamış, sadece t.d. ile kalmıcak gibi görünüyor,, nedir ki acep ?

55.hakan

ohhhh be şimdi yeni teknik direktörler hakkında konuşabiliriz

Yalnızca BİZ

55.hakan

Alıntı yapılan: guvensolmaz - 04 November 2008, 12:33:28
Anlaşılan şu ki, operasyon henüz tamamlanmamış, sadece t.d. ile kalmıcak gibi görünüyor,, nedir ki acep ?
1-3 den 4-3 e sonuçlanan maçın hesabı futbolculara da sorulacaktır elbet

cembaba

**KaR6**

çok şukur :) bekliyordum zaten bildiğiniz gibi, resmiyet kazanması guzel oldu.. önumuz acık bundan sonra..

FaT1h

sonunda yaaaa allahım sana şükürler olsun ohh be