MÜJDELER OLSUN Gümüşdağ devri sona erdi!

Başlatan SamsunluReis, 13 September 2008, 23:35:15

« önceki - sonraki »

Mert

hayrettin süper bi fikrim var sen şimdi git bi daha gelme  ;D

**KaR6**

Alıntı yapılan: Mert 55 - 04 November 2008, 00:47:28
hayrettin süper bi fikrim var sen şimdi git bi daha gelme  ;D

bravo, super tespit ;D

Mert

kumköylü ahmet

la hayrettin seni neyi bekliyon daha adami geriyon hagayret tin git ha yrettn ne dersin

FaT1h

git git gittiğin gün samsunumun cıkış günü olcak takıma yeni kan gelcek dirilcez yaa git artık defol

55.hakan

şimdi tv den izliyorum sadece bu hafta denizlispor hacettepe gençlerbirliği teknik direktörü kötü sonuçlardan dolayı istifa ediyolar bizimki bank asya da istifa etmemek için direniyor ne biçim şans bizimkisi

samsunmania

Bu saatten sonra bu adam gitmezse yuh derim artık. Yeni hoca ile seri yakalarsak korkulu rüya görmeyiz. Ama futbolcularını medyanın önüne beceriksiz diye atan hoca takımn başında olmaya devam ederse sonumuz kötü. Ben yarın güzel haberler alacağımızı düşünüyorum.

MeL_55

yarin resmi olarak aciklanir heralde. teknik direktör isindede acele etmemiz gerek.

mehmet yılmaz

AlıntıHacettepe hocasını buldu!
Turkcell Süper Lig'de aldığı kötü sonuçlar sonrasında teknik direktör Osman Özdemir'in görevi bırakmasının ardından yeni hoca arayışlarını sürdüren Hacettepe'nin, tecrubeli teknik adam Erdoğan Arıca ile anlaştığı belirtildi. Arıca'nın yardımcılığını ise Ergün Pembe'nin yapacağı öğrenildi..

Cavcav yine kandırdı Hayrettin'i... Oftaş'ın başına bile düşünmediği adamı bize tavsiye etmeyi biliyor ama... İnşallah Arıca geleneğini devam ettirir ve düşer Hacettepe.

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 04 November 2008, 01:27:52
Cavcav yine kandırdı Hayrettin'i... Oftaş'ın başına bile düşünmediği adamı bize tavsiye etmeyi biliyor ama... İnşallah Arıca geleneğini devam ettirir ve düşer Hacettepe.

Erdoğan Arıca bitirir Oftaş'ı. Yazık. Ama Hayrettin'e Gençlerbirliği var Samsuni unutma  :D :D

seckin55

bu hacettepenin sonudur...seneye bank asya da:D:DD:D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 04 November 2008, 01:30:11
Erdoğan Arıca bitirir Oftaş'ı. Yazık. Ama Hayrettin'e Gençlerbirliği var Samsuni unutma  :D :D

Hiç zannetmiyorum ona Gençler'i vereceklerini. Ancak adanmın en büyük hayali o zaten, Gençlerbirliği'ne hoca olmak.

Gençler'i severim ama bile bile lades derlerse de yapacak birşey yok.

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 04 November 2008, 01:37:56
Hiç zannetmiyorum ona Gençler'i vereceklerini. Ancak adanmın en büyük hayali o zaten, Gençlerbirliği'ne hoca olmak.

Gençler'i severim ama bile bile lades derlerse de yapacak birşey yok.

Fizyoterapist olarak neden olmasın? Allahı var adamın yüklemeyi iyi yapıyor. Ama o kadar. Tabii ki bizimkisi latife. Bu adama nasıl dayansınlar. Cavcav ara sıra acayip adamları etiriyor takımın başına. Ama bunu getirirse durumundan şüphe ederim.

ghost55

Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan toplantıda Yönetim Kurulu'nun, kararının bugün acıklayacağı öğrenildi.

Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan toplantıda Yönetim Kurulu'nun, Başkan Fuat Köktaş'ın Samsun'da bulunmaması ve Teknik Direktör Gümüşdağ'dan istenilen raporun dün akşam yönetime sunulmaması üzerine hoca konusundaki kararını bugüne ertelediği öğrenildi.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=14048

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 04 November 2008, 01:41:01
Fizyoterapist olarak neden olmasın? Allahı var adamın yüklemeyi iyi yapıyor. Ama o kadar. Tabii ki bizimkisi latife. Bu adama nasıl dayansınlar. Cavcav ara sıra acayip adamları etiriyor takımın başına. Ama bunu getirirse durumundan şüphe ederim.

Zaten G.Birliğinde çok uzun süre yardımcı antrenör olarak çalışmış. Metin Türel, Jarabinski vs.

Samet Aybaba, Bursaspor'daki görevinden istifa etmiş, birkaç güne kalmaz Gençler'e imza atacakmış.

Henüz doğrulanmadı ama Abdullah Avcı'nın da İBB'den ayrıldığı söyleniyor. İşte bu adam var ya, benim hayalimdeki Samsunspor teknik direktörü. Samsunspor'a karşı çok acayip bir sevgisinin olduğunu da biliyorum. Keşke getirebilsek takımın başına.