MÜJDELER OLSUN Gümüşdağ devri sona erdi!

Başlatan SamsunluReis, 13 September 2008, 23:35:15

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

ALLAHIMA 1000 SüKürler olsun bugübleride gördükyaaaa

gozgoz yýlmaz

Bence yeni bir anket daha açalım

Pursaklar Belediyespor'un hocası kim olsun?

a) Doktor civanım Hayrettin Gümüşdağ'ım
b) Akrep Nalan
c) Zekeriya Beyaz
d) George Dabılyu Buş

europe_55

Camiamiza hayirli ve ugurlu olsun...
Bence bizi daha iyi günler bekliyor umarim önümüzdeki maca kadar yeni Teknik Direktörümüz belli olur ve bundan sonra cikisa geceriz...

Artik HEPBERABER DESTEK verelim, bizi güzel günler bekliyor!!! ;D

Kadir ÇELEBİ

Acaba sevimdim mutlu oldum desem çokmu klişe olur kesinlikle Hayır :D

Bizim takımımız genç mücadeleci kazanma arzusu yüksek bunu harmanlıyacak bir hoca olması gerek..
Yönetimin Sezon başında yaptığı hatayı tekrarlamaması arzum..

cuneytavar55

Alıntı yapılan: cuneytavar55 - 20 October 2008, 19:51:38
SLM Arkadaşlar illaki isme kilitlendiyseniz alın size teknik kadro.
           Ercüment ÇOŞKUNDERE
           Hakkı       BAYRAK
           Bünyamin  KUBAT
           FATİH      URAZ (15 Senedir kaleci yetiştiremiyorki bence kaleci çok büyük sorun en azından kaleci yetiştirirler).
TOPLASAN bu kadroya vereceğin  para hayrettin gümüşdağaya verdiğinin yarısı.En azından hepsi HARBİ SAMSUNSPORLU.

samsun155

"Ayrılığın şekli görüşmeden sonra belirlenecek"
04 Kasım 2008 / 10:56
Samsunspor'da Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ döneminin sona ermesinin ardından 2. Başkan İsmail Türedi ilk demeçi HABEREXEN.COM'a verdi.

Samsunspor Yönetim Kurulu'nun, son haftalarda alınan mağlubiyetlerin ardından Hayrettin Gümüşdağ ile yollarını ayırma kararı almasını " Yönetim Kurulu olarak karamızı aldık Hayrettin Gümüşdağ ile yollarımızı ayırıyoruz" diyerek değerlendiren 2. Başkan İsmail Türedi konuşmasına şöyle devam etti:

"Ama bu ayrılığın şeklini bugün hocamızla yapacağımız görüşmeden sonra karara bağlayacağız. Kendisimi istafa eder yoksa yönetim tarafından mı görevine son verilir? Bunun kararını bugün yapılacak görüşmeden sonra vereceğiz"

Ahmet AK / Haberexen.com

tanju55

Fatura Gümüşdağ'a kesildi

Samsunspor Yönetim Kurulu, Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ ile yola devam etmeme kararı aldı.

Samsunspor Yönetim Kurulu, dün akşam 5 saat süren bir toplantı yaptı. Saat 18.00'de başlayıp 23.00'te biten toplantıya 2. Başkan İsmail Türedi başkanlık etti. Yönetim kurulunda, kötü gidiş ve başarısızlık masaya yatırıldı. Toplantı sonunda kötü gidişin faturası Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ'a kesildi. Yönetim kurulu, hocayla yolları ayırma kararı aldı.

2. Başkan İsmail Türedi, Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ ile yola devam etmeme kararı aldıklarını açıkladı. Kararı henüz kendisine tebliğ etmediklerini kaydeden Türedi, "Oturup konuşacağız. Ona ve bize yakışan şekilde, profesyonel şekilde gereğini yapacağız. Samsunspor'da işler yolunda gitmiyor ve buna çözüm bulmak gerekiyordu. Puan cetveline bakınca durumumuz ve aldığımız puan ortada" dedi.
Türedi, toplantıda 3 konu daha görüştüklerini; ancak bu konularla ilgili açıklama yapamayacağını sözlerine ekledi.

(İHA)

veis

artık sevabıyla günahıyla bitdi ve önümüze bakacagız.yönetim ilk hocasında tecrübesizlikden dolayı yanlış seçim yapmış olabilir buna anlayış gösteririz ama bundan snraki seçilen hoca önümüzdeki seneye bile etki edecegi için ince eleyip sık dokumakdan yanayım.

seckin55

Allah' ım sana şukurler olsun...4 KASIM' ı hiç unutmucamm.yaşatmak lazım bu günü.....

GurbetciFanatik

ohhhhhhh  beeeeeeeeeeeee
ne güzel bi haber sanki sampiyonmun olmus gibi sevindim.
Belki Gümüsdag Malatyaspora gider  ;D ;D ;D ;D ;D

tanju55

ya moralim bozukta ama bu haberi okuduktan sonra kendime geldim
4 kasim tarihi gün...

MeL_55

AlıntıSamsun'da Gümüşdağ ayrıldı!

Bank Asya 1. Lig ekibi Samsunspor, teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ ile yollarını ayırdı. Nuri Asan Tesisleri'nde, kulüp ikinci başkanı İsmail Türedi ve yönetim kurulu üyesi Tahsin Kosif'in de katılımıyla düzenlediği toplantıda konuşan teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ, son haftalarda alınan kötü sonuçların önüne geçemediklerini söyledi.

Her şeye rağmen Samsunspor'da doğru işler yaptıklarına inandığını ifade eden Gümüşdağ, ''Sezon başında uzun vadeli bir plan yaparak göreve geldik. Ancak bugün gelinen noktada bir kan değişimine ihtiyaç duyulduğu ortaya çıktı. Bu kararımı yönetimle paylaştım. Onlar da saygıyla karşıladı. Bu sonucun her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum'' dedi. Kulüp ikinci başkanı İsmail Türedi de Gümüşdağ'ın aldığı karara saygı duyduklarını belirterek, bundan sonraki kariyerinde başarılar diledi. Toplantının ardından Gümüşdağ, tesislerde bulunan futbolcularla vedalaşarak kulüpten ayrıldı.

Bu arada, yeni bir teknik direktörle anlaşılıncaya kadar takımı yardımcı antrenörlerden Nafız Tural'ın çalıştıracağı öğrenildi.

04.11.2008
Kaynak : AA

Arkadaslar anlamadigim Hayrettinmi ayrildi biz mi kovduk `?

harbisamsunsporlu5517

ohhhhhhh kurtulduk sonunda inşallah daha beteri gelmez

ahk34

güle güle git demiyecem canın cehenneme hayrettin

Mert

Alıntı yapılan: MeL_55 - 04 November 2008, 20:31:28
Her şeye rağmen Samsunspor'da doğru işler yaptıklarına inandığını ifade eden Gümüşdağ, ''Sezon başında uzun vadeli bir plan yaparak göreve geldik. Ancak bugün gelinen noktada bir kan değişimine ihtiyaç duyulduğu ortaya çıktı. Bu kararımı yönetimle paylaştım. Onlar da saygıyla karşıladı. Bu sonucun her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum'' dedi. Kulüp ikinci başkanı İsmail Türedi de Gümüşdağ'ın aldığı karara saygı duyduklarını belirterek, bundan sonraki kariyerinde başarılar diledi. Toplantının ardından Gümüşdağ, tesislerde bulunan futbolcularla vedalaşarak kulüpten ayrıldı.

bu sözlerinden kendisinin istifa ettiği anlaşılıyor.güle güle hayrettin.