MÜJDELER OLSUN Gümüşdağ devri sona erdi!

Başlatan SamsunluReis, 13 September 2008, 23:35:15

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: samsuni - 04 November 2008, 02:23:06
Zaten G.Birliğinde çok uzun süre yardımcı antrenör olarak çalışmış. Metin Türel, Jarabinski vs.

Samet Aybaba, Bursaspor'daki görevinden istifa etmiş, birkaç güne kalmaz Gençler'e imza atacakmış.

Henüz doğrulanmadı ama Abdullah Avcı'nın da İBB'den ayrıldığı söyleniyor. İşte bu adam var ya, benim hayalimdeki Samsunspor teknik direktörü. Samsunspor'a karşı çok acayip bir sevgisinin olduğunu da biliyorum. Keşke getirebilsek takımın başına.
insallah gelir ama onun yardimcisi arif vardi o gelmesin

veis

abdullah avcı hem oyun okumadaki öze3lligi hemde gençlerle çalışmada süper.bizim hoca hep gençlerle çok iyi anlaşırım diyor ama abdullah hocanın yarısı bile etmez.almış olsak süper olur ama kaldıki bize genç ve başarıya aç bir isim lazım ama adı hayrettin olmamalı.

veis

BİRDE hoca istifa ederse şayet yerine geçici süre taner hoca niye bakıyormuş ya yokmu altyapıdan bizim bi tane hocamız bu takımı elin tanerine bırakıyoruz ki.

celebi

veis

asıl sorun bundan sonra başlıyor hoca gitdiyse veya gidecekse yerine bu şehri ateşleyecek bir kişi bulunmalı yoksa 3-1 den 4-3 malatyaya maç veren bir takıma halkın güveni iyice sarsıldı ve yönetim şuan iyi düşünüp karar vermeli ama bu kararı verirken ankaraya danışmadan hareket etmeli.

celebi

Alıntı yapılan: veis - 04 November 2008, 08:37:52
asıl sorun bundan sonra başlıyor hoca gitdiyse veya gidecekse yerine bu şehri ateşleyecek bir kişi bulunmalı yoksa 3-1 den 4-3 malatyaya maç veren bir takıma halkın güveni iyice sarsıldı ve yönetim şuan iyi düşünüp karar vermeli ama bu kararı verirken ankaraya danışmadan hareket etmeli.

ve inşaallah ta öyle olur

ahk34

kim gelirse gelsin ama ankaradan ve ankaranın direttiği adam gelmesin eger gelirse bu sefer inanırım bizi cavcav yönetiyor

yusuf celebi

Şu ana kadar zikredilen isimler hakkında şunları söyleyebilirim.

Bülent Ünder ; Bülent Ünder'in Samsunspor'da olduğu dönemde o kadroyu bir aklınızdan geçirin derim kimler vardı o kadroda.Bu ismin Samsunspor'a uygun düşeceğini zannetmiyorum iyi bir hoca olsa boşta olmaz veya rakı masalarından kalkmadığı için fırsatı olmuyordur.Samsunspor'un genç futbolcularına hiçde iyi bir örnek teşkil edeceğini düşünmüyorum ve başarılı olabileceğinide zannetmiyorum.

Sakıp Özberk ; Sakıp hocayı genel olarak beğenirim ama maalesef gençlere hiç tahammülü yok hep tecrübeli oyuncularla çalışmayı seven bir tarzda hoca,genç oyuncularla uğraşmak istemez.

Tanju Çolak ; Futbolculuğuna kimse laf edemez ama karekteri konusunda problem.İyi biri olarak görülse zaten boşta kalmaz.Tanju Samsunspor'un herhangi bir kademesine getirilirse Samsunspor'u bırakacağımı beyan ediyorum.O tip karaktere sahip bir insanla aynı çatı altında bulunmam söz konusu dahi olamaz.Özellikle genç futbolcuların olduğu bir takımda nelerin olacağını tahmin bile edemeyiz.Kamuoyunda hergün Tanju skandalları ile meşgul oluruz.

Hikmet Karaman ; Bir dönem iyi şeylere imza attı ama sonrasında belli bir çizgi tutturamadı bu isimden daha faydalı olacak Samsun'un öz evlatları var.

Abdullah Avcı ; Takımından ayrıldıysa ve Samsun'un öz evlatlarına fırsat verilmeyecekse bence Abdullah Avcı'nın Samsunspor'a uygun bir isim olacağını düşünüyorum.
Böyle bir tercih söz konusu olursa yardımcısı kesinlikle samsun'dan olmalı Samsunspor'un olanakları ve hedefleri iyi anlatılmalı.Abdullah Avcı'nın bu sene eski başarıyı neden tekrarlayamadığınıda iyi analiz etmek lazım.

FaT1h

güzel bi analiz bülent hoca dönemi cok güzeldi benim hala aklımdadır o dönem hikmet karamanda olabilir avcı gelirse şehir ayaklanır belki

celebi

yönetim bugünkü gerekli açıklamayı saat kaçta yapacak bilgisi olan var mı acaba

Recep

Recep

Gümüşdağ devri sona erdi!
04 Kasım 2008 / 10:37
Samsunspor, son haftalarda yaşanan mağlubiyetlerin ardından Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ ile yollarını ayırdı.

Dün akşam toplanan Samsunspor Yönetim Kurulu , kötü gidişatı bütün yönleri ile masaya yatırdı. İdari ve teknik kadroların tamamı yeniden gözden geçirildi. Toplantının ardından Samsunspor, Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ ile yollarını ayırma kararı aldı. Karar bugün Hayrettin Gümüşdağ'a tebliğ edildi.

Samsunspor Yönetim Kurulu bugünden itibaren yeni teknik direktör arayışına girdi.

Hayrettin Gümüşdağ, Malatyaspor maçının ardından takımla birlikte Samsun'a dönmemiş ve Samsunspor Yönetim Kurulu'nun kötü gidişatın nedenleri ile ilgili istediği raporu yönetime vermemişti.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=5981

Recep

Gümüşdağ devri sona erdi!
04 Kasım 2008 / 10:37
Samsunspor, son haftalarda yaşanan mağlubiyetlerin ardından Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ ile yollarını ayırdı.

Dün akşam toplanan Samsunspor Yönetim Kurulu , kötü gidişatı bütün yönleri ile masaya yatırdı. İdari ve teknik kadroların tamamı yeniden gözden geçirildi. Toplantının ardından Samsunspor, Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ ile yollarını ayırma kararı aldı. Karar bugün Hayrettin Gümüşdağ'a tebliğ edildi.

Samsunspor Yönetim Kurulu bugünden itibaren yeni teknik direktör arayışına girdi.

Hayrettin Gümüşdağ, Malatyaspor maçının ardından takımla birlikte Samsun'a dönmemiş ve Samsunspor Yönetim Kurulu'nun kötü gidişatın nedenleri ile ilgili istediği raporu yönetime vermemişti.

Ahmet Ak / Haberexen.com
http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=5981

celebi

red_white

aldığım en güzel haber uçuyorummmmmmmmmmmmmmm