MÜJDELER OLSUN Gümüşdağ devri sona erdi!

Başlatan SamsunluReis, 13 September 2008, 23:35:15

« önceki - sonraki »

Kaya

Eğer izinsiz takımla gelmediyse ve rapor istenmesine karşın rapor da sunmadıysa tazminat konusunda bazı değişikliklerde olabilir sitemizde hukuku ki konulşarda yetkili abilerimiz var onlar bu konuda cevap verebilir yani noter tespiti ile tazminat vermeden gönderilebilir mi? inşalah gönderilir..

mehmet yılmaz

04 November 2008, 00:00:26 #481 Son düzenlenme: 04 November 2008, 00:10:57 samsuni
Büyük ihtimalle gitti Hayrettin ama ben tatmin olmadım halen. Yönetimden okkalı bir açıklama bekliyordum. İçime sinmedi bu bekleyiş.

Hikmet Karaman türü hocaların isteyecekleri ücret ortada. Yücel Uyar, Ahmet Ertem, İsa Turan, Besim Durmuş gibi futbol coğrafyamıza ait kişilerle çalışmak en mantıklısı ve olması gereken şey.

Gümüşdağ'ın mukavelesinde tazminat maddesi olduğunu da sanmıyorum. Varsa da kayda değer birşey değildir. 

ali ihsan

Ne tazminatı be.Samsunspora 10 hafta hocalık bile lüks o herife.

CurvaSudSamsunspor

kuzey55

işte son zamanlarda duyduğum en güzel haber...çok şükür yarabbim kurtulduk :) güle güle hayrettin.bi daha samsuna yolun düşmez inşallah.....

55.hakan

hala net bir açıklama yok haberexen de olmasa o açıklamadan da haberimiz olmayacak yarını beklicez artık

Mert

sanırım yarın resmi açıklama yaparlar

kuzey55

evet gencelerbirliği ve oftaş hocasız onlara gitmiştir..bizden uzak olsun yeter.

Mert

bi de bakıyomuşsun bu takımlarda başarı yakalıyomuş  :P

gozgoz yýlmaz

Bu adamı alacaklarına direkt ligden çekilsinler birader. Daha az masrafa girip küme düşerler.

Ama Cavcav zeki adamdır, kendisi 8 tane hoca değiştirir ama onu rakiplere kakalar.

Keşke istifa etme faziletini gösrterebilseydi Doktor, biz de Samsunspor'daki ilk ve son adamlığını yaptı derdik. İlla kovulacak ya, kovun artık.

SamsunluReis

hadii be yönetimm atşuu hayrettinii bee kurtar bizii şundann çıkar bizii süper ligee olmadıı play off oynayalımm bee hadii gözünüü sevdimm yönetim 

SamsunluReis

Alıntı yapılan: 35ama55 - 04 November 2008, 00:25:07
yapmayın , bu adam Samsunspor'dan istifa etme şerefine dahi nail olmamalı , direk kovulsun ...

katılıyorumm kıçına bitekme atılsınn çok bile durduu  :-\

HoliganSamSunLu

gidicek gibi bu kez hayrettin hayırlısı ile

seckin55

belki  kalırım belki 1-2 hafta daha dururum diye vermemiştir istifayı..:D 

seckin55

Şenol Demirciyi Celili begenmedi adam...belki ikisi de olsaydı çok farklı olurduk.kendini de kurtarmış  olurdu bi bakıma..