Bank Asya 1.Lig 3.Hafta | Samsunspor'umuz - Giresunspor

Başlatan MeL_55, 07 September 2008, 19:00:02

« önceki - sonraki »

Atakumlu

13 September 2008, 23:54:54 #330 Son düzenlenme: 14 September 2008, 00:01:05 berusa55
hoca sende haklısın sen SAMSUNSPOR un ne kadar buyuk bi takım oldugunu anlıyamadın hala kendini amatorde orta sıralarda oynayan bi takım ı yonettigini sanıon..biz SAMSUN uz biz basarı bekleriz..

supernatural_55

yaa böle saçmalık mı olur hoca yaa sen bu takımda bu saçma değişiklikleri yapıp da hala nası böyle pişkin konuşabiliyosun.ben de karşıyım t.direktörlerin bi yenilgiyle istifaya çağrılmasına ama adam gibi oynatıp erdemli davranışlar yaparsa.sen bu akşam takımı katledip resmen yenilgiye sürükleyip destek mestek bekleyemezsin dik durmalıysan istifa et helal dielim yaa.ulan uyku uyutmcak zaten deli etti uuufffffffffff

seckin55

ŞU adamın demeçlerini koymayın lutfen..okudukça sınır krızı geçiriyorum..parcalıcam en sonunda laptopu..bu kadar olmaz yaa...dalga mı geçiyon lan sen insanlarla..kaybol git

ali ihsan

Bu geri zekalı herif hangi takımın başında olduğunun farkında değil.Daha önce çalıştırdığı takımlarda bu skora alışık olan kitle olabilir.Ama burası Samsun. Fener'i 4 lediğimiz şehirde giresun gelip bize 4 atıyorsa o hocanın ben taaaa ....... Ne desteği be al ceketini defol git.O sahada gezen topçularıda bonus olarak yanına al.

samsunmania

Arkadaşlar,
Takım kalitemiz tabii ki bir Rize bir Manisa kadar değil. Ama en az Giresun kadar. Burada ben suçu hocada ararım. Giresun ilk iki maçı kaybetti ama Altay maçı tam bir şansszlıktı onlar için.
Olay kondisyonsa nerdeydi bugün Samsunspor? Amatöre düşse de Samsunsporluyuz ama Samsunspor da staj yeri veya insanların egolarını tatmin yeri değil. Bu iş böyle olmaz. Nedir bu eziyet yıllardır? Bir Göztepe bir de biz. Bıkkınlık geldi artık. Samsunsporluluğumuz bu kadar kuvvetli olmasa dayanılacak gibi değil.

samsunmania

Alıntı yapılan: hayal_gozlum - 14 September 2008, 00:03:25
Tahmın ettıgım gibi bitti artık yavas yavas Lıg Kendıne geLdı..

Rizesporumuz ordu macı dahada sımdı cok anLamLı olacak..

Arkadaş şu an ortam gergin ve başka bir konu tartışıyoruz. Lütfen Rize Samsun maçından sonra konuş.

kuzey55

rizeli kaybol git şurdan.bizi sizin gibi ayak takımlarının diline düşürenlerin allah belasını versin.önce ordu,sonra rize en son giresun...

samsunmania

Samsuni çok güzel bir cümle yazmıştı yanlış hatırlamyorsam.Kritik noktalarda hep kaybediyoruz. Al işte.İtediğin kadar yenilgiyi üstlen hoca. Giden yavaş yavaş gidiyor artık.

SametYılmaz55

Tufan

statta maçta düşündüm bu sercan ile serkan niye çıkar diye sonra eve geldim duş aldım hala düşünüyorum bu kadro nedir amacın ne hoca turgut kanatta hala niye o defansın hali neydi gol resmen geliyorum diyor eray ne ercümenti mumla arıyoruz taktik desen ayrı bi faul ....

nerden tutarsan elinde kalıyor yorum yapamıyorum konuşamıyorum bizi alay konusu edenler utansın
maçtan sonra bi abi böyle bağırıyordu seref tribünü önünde
BEN BU ÇOCUĞU NASIL SAMSUNSPORLU YAPACAM?
yazıktır günahtır... başarı değil utanmamak istiyoruz çok birşey istiyorsak söylesinler...

supernatural_55

aynen öyle ama hiç hak etmese de herşey başkanda bitiyo bu akşamki olayları gördükten sonra madem bu adam istifa etmiyo ettirtmek lazım bu saçmalıkları yapan bi insan bence futboldan başka alanlara yönlendirilmeli keşke futbol mahkemesi olsa :)

samsunmania

Alıntı yapılan: SPectre - 14 September 2008, 00:09:50
statta maçta düşündüm bu sercan ile serkan niye çıkar diye sonra eve geldim duş aldım hala düşünüyorum bu kadro nedir amacın ne hoca turgut kanatta hala niye o defansın hali neydi gol resmen geliyorum diyor eray ne ercümenti mumla arıyoruz taktik desen ayrı bi faul ....

nerden tutarsan elinde kalıyor yorum yapamıyorum konuşamıyorum bizi alay konusu edenler utansın
maçtan sonra bi abi böyle bağırıyordu seref tribünü önünde
BEN BU ÇOCUĞU NASIL SAMSUNSPORLU YAPACAM?
yazıktır günahtır... başarı değil utanmamak istiyoruz çok birşey istiyorsak söylesinler...

Canım kardeşim olayın özü bu işte. Ben 15 yıl önce sıradan bir maç için 4-5 saat önce stada giderdim.Yer kalmazdı. Şimdi? Maskara edenler utansın. Adnan Ölmez dünya markası olsun, Belediye Başkanı süper çalışsın, vesaire vesaire. Samsun size haram olsun.

ali ihsan

Radikal olacaksın.Eğer yönetim bu skoru kabullenip tırı vırı açıklamalarla işi geçiştirecekse hepimize geçmiş olsun.Yasla para cezasını topçulara,hangi takımın başında olduğundan habersiz olan adamıda şutla.Sahaya yüreğini koymayanı koy kapının önüne.Düşersekte adam gibi düşelim be.Karşılıklı maç yapmayı kabullenemediğimiz takımlardan bi sepet gol yemenin hesabını birileri acilen vermeli.

supernatural_55

samsunmania bana genç yaşta kaybettğm amcamı hatırlattn gerçekten 8deki maça 3buçukta falan gider paf maçını izlerdik...nerde o günler şimdi nerdeyse maç başlıcakken gittim bekleme bile beklemedim.ben yada bizler beklemye razıyız yeter ki samsunsporumz eski günlerine dönebilsin...bunun içinde iyi ve disiplinli bi yönetim şart tabi ki

mehmet yılmaz

SAMSUNSPORLULUĞUN UTANÇ GECESİ

İftarı yapar yapmaz çıktık yola ve stada vardık. Samsunspor'un Süper Ligdeki vasat sezonlarında bile toplayamadığı kadar çok taraftar vardı statta. Açıkçası bu kadar ilgiyi beklemiyordum. İçeri girdiğimizde maç başlayalı birkaç dakika olmuştu. Maça konsantre olmakta hayli zorlandık. Ancak görünen o ki, konsantrasyon sorunu yaşayan bir tek biz değilmişiz. Sahadaki oyuncularımız da maalesef aynı zorluğu yaşıyorlardı.
   Doğrusu bu kadar kolay, göstere göstere gol yiyen bir Samsunspor'un analizini yapabilmek pek de kolay değil. Giresunspor öyle ahım şahım bir takım değildi ama biz o kadar kötü, o kadar kopuktuk ki Giresunspor tahayyül bile edemeyeceği bir netice elde etti burada. Geçen sezon Giresun'a evimizde tarihimizde ilk kez yenildiğimizde "bundan kötüsü olamaz herhalde" demiştik ama kötünün kötüsü de olabiliyormuş.
   Futbolda oynamayan her zaman değerlidir. Bu nedenle o olsa şöyle olurdu, bu olsa böyle olurdu demek işin olağan tarafı. Cevabı, verende mahfuz bazı sorular takıldı kafama maç boyunca. Mesela çok yönlü bir oyuncu olan Veysel neden kesik yer? Oyundan çıkması gereken isimler Serkan ve Sercan mıydı? Turgut'tan ısrarla bir kanat oyuncusu imal etme çabası neye işarettir; bunun olabilirliği nedir? Elin oğlu Afrika'dan, Brezilya'dan sağlam ecnebiler getirirken biz neden yabancı oyuncu alamadık? Kanatta başlamadan biten her atakta niye önüm, arkam, sağım, solum, içersinde "Celil Sağır" ismi geçen cümleler kuruyor? Kaleci takımın yüzde kaçıdır? Bir de bazı tezahüratlar kale arkası tribünden maratona sıçramışsa bir şeyler olabilir demek midir? Doksan dakika boyunca sahada kalan Ömür'den hiç bahsetmiyorum çünkü bir oyuncudan bahsedebilmemiz için onu top oynarken görmüş olmamız lazım biraz da... Gören varsa söylesin.
   Futbolun önemli bir kısmı da psikoloji ve özgüvene dayanır. Hakemin es geçtiği elle oynamanın akabinde gelen penaltı golüyle birlikte maç bitmişti belki de. Çünkü siz halı sahada bile bu kadar kolay gol yiyip, girdiğiniz pozisyonları gole çeviremezseniz galibiyet Kaf Dağının ardında kalır. Hayır, vakt-i zamanında, aynı zemin üzerinde futbolun bazı büyük ustalarını izlememiş olsak belki oynanmaya çalışılan oyunun adının futbol olduğuna inanabilirdik lakin bizi sahadaki şeyin futbol olduğuna kimse ikna edemez.
   Maçı seyretmeyenler için neden kaybettiğimizi söyleyelim; Erciyes maçını niçin kazandıysak bu maçı da onun için kaybettik. O maçta futbolun doğrularını yapmış ve bu ligin en net gerçeği olan koşmadan, mücadele etmeden maç kazanılamayacağını da unutmamıştık. Bu maçta ise yaptığımız tek şey hemen hiç bir şey yapamamak oldu.
   Yazının başlığını isterseniz "kabus gibi" olarak da değiştirebilirsiniz. Çünkü bu sonuç belki nicelik olarak değil ama mana ve taşıdığı değerler olarak en ağır iç saha mağlubiyetimizdir bizim.
   Ah be Samsunspor'um; göz görüyor ama gönül katlanamıyor!..