SAMSUNSPOR AÇILIŞ MAÇI-ŞÖHRETLER MAÇI-BAŞKANIN,VALİNİN KONUŞMASI-BAFRASPOR MAÇI

Başlatan Sadece Samsunspor, 23 August 2008, 20:12:46

« önceki - sonraki »

eLLis

Alıntı yapılan: kuzey55 - 24 August 2008, 22:40:14
bu t.direktörle hiçbi halt yiyemeyiz...bi de gençleri övüp duryyo bizim yerel gazetelerimiz emre vardı işe yarayan o da gitti.diğerlerinden de bi b.k olmayacağı anlaşıldı bu şekilde...bu yönetimle zaten başarı gelmesi mucize olurdu...
Başladık yine yönetim eleştirilerine sanki bunlar 5 kişi yarıştılar kazanan Fuat Köktaş oldu varsa iyisi söyleyin gayet iyi niyetli o kadar iş yaptı bjk gibi para varda harcamasınımı bilmiyoruz.

red_white

başkana laf yok sadece adam elinden geleni yapıo ama hoca topçu aldırmayı bilmiosa başkan ne yapsın

tolga

Alıntı yapılan: red_white - 24 August 2008, 22:41:32
yönetim ii ama futbolu bilen kişiler war içinde örneğin tahsin kosif hiçmi yönlendirme yapılmıo transfer yapılırken ya aldığımız topçulara nasıl para werdiler anlamıorum :S

tahsini tanırım ama kardeşim o bu işi çok iyi bilen diye geçinir ama hiç bişey bilmez bana göre görüntü gerisi boş

Clint_Eastwood

Hala nasıl yönetimi koruyorsunuz anlayamıyorum.
Hocayı başka yönetim mi getirdi?
Bu oyuncu kadrosuna başkası mı imza attırdı?
Yönetimdir hatanın başı..
Yok bu duruma rağmen hala yönetimi savunuyorsanız o zaman siz Samsunlu değil ''yönetimci''siniz...

kuzey55

ya nasıl başkanda suç yok nerde toplama adam varsa aldı takıma.burhan volkan eray ve çağatay hangisi adam gibi bi topçu allah aşkına...ülkede t.direktör kalmadı sanki başka aldıkları adama bak.burası samsunspor gözü kesmeyen gelmicekkk...

kaan

İlk 11'e bakın
-Sercan geçen senede vardı değişen ne var
-Sefa oda geçen sene oynuyordu
-Kenan geçen sene defansın ortasında hala aynı yerinde
-Defansın solunda kim vardı geçen sene can ulun değişen bişey yok
-Hakkı gitti çok mu iyiydi hayır kim geldi yerine kolomoç belki daha iyi denilebilir hadi diyelim aynı olsun.
-Orta sahada kim vardı zafer mi zaferde duruyo
-Ercüment gitti hani eleştirdiğimiz ercüment gününde olursa idare eden ercü kim geldi eray birinci ligten hadi diyelim ii olmasın ercüden aynı diyelim ordada bi değişiklik yok
-Feridun gitti defansın sağından veysel aksu izleyemedik tam iyi deniyor ya muallakta serkan eyüpoğlu tutmuyor diyelim feridunun yerini
-Forvetten kim gitti caner nasıl sevinmiştik gidince turgut serkan aykut duruyo bide burhan eklendi bunlara değişen birşey yok
-Marciel yok celil yok marciel çok mu iyiydi hayır bi volkan iyileşirse çağatay yerini doldurabilir dimi peki ya celil gitti kim var murat yıldırım tutarmı yerini tutmaz adamlığını bosverin tekniğini aratır dimi  ama ilk 11 i ele alıyorum ki gecen seneden kalma bide ömür var ilk 11 de oynardı gecen sene mantıklı bi açıklama yapılırsa değişen birşey yok kadroda dimi arkadaşlar kaybedilen aha gitti bittik denecek oyuncu yok alınan süperde yok ama bu gece neydi birisi açıklasın değişen birşey yoksa sahadaki samsunspor nasıl bu kadar değişti >:(

eLLis

Alıntı yapılan: Clint_Eastwood - 24 August 2008, 22:47:07
Hala nasıl yönetimi koruyorsunuz anlayamıyorum.
Hocayı başka yönetim mi getirdi?
Bu oyuncu kadrosuna başkası mı imza attırdı?
Yönetimdir hatanın başı..
Yok bu duruma rağmen hala yönetimi savunuyorsanız o zaman siz Samsunlu değil ''yönetimci''siniz...
Hocalar Samsun Samsun diye can atıyordu yönetimde gitti aralarından bunu seçtide hata yaptı dimi böyle sorunlu kulübe kim gelir?
Yönetim ne anlar topçudan hoca anlayacak yönetim alacak bu kadar basit.

Clint_Eastwood

Alıntı yapılan: eLLis - 24 August 2008, 22:49:00
Hocalar Samsun Samsun diye can atıyordu yönetimde gitti aralarından bunu seçtide hata yaptı dimi böyle sorunlu kulübe kim gelir?
Yönetim ne anlar topçudan hoca anlayacak yönetim alacak bu kadar basit.

Tamam kardeşim yönetimi savunmaya devam et...

**KaR6**

arkadaşlar, artık dayanamıyorum.. ben böyle kötu takım görmedim, tüm umutlar uçtu gitti.. kaleci eray dan başlayayım, tek cümle kuracam, apartman yıkılsa bi tane tuğla tutamaz o eray.. yan toplar 0.. kolomoç dedik, o da ayakta duramıyo.. eyüpoğlu zaten ancak bafra spor da oynar.. sercan iyi hoş ama maksimum 25 dk oynar.. burhan sabaha kadar gol atamaz gibime geliyo.. volkanı iyi gördum.. takımın en iyisi zafer zaten.. 2.yarıyı izlemeye gönlümüz elvermedi o yuzden bişe diyemiyorum ama dediğim gibi bu takımla ligde kalmak başarı..

bu zamana kadar hiç bu kadar eleştirmedim ama iş işten geçmeden birilerinin bişeler yapması lazım.. şimdi çıkıpta kimse bana yok leştirmeyin destek olun muhabbeti yapmasın o işleri geçtik çünkü, durumumuz rezalet haberiniz olsn..

tolga

yönetimde ankarada bazı adamların kucağına oturmayacak adamın biri hemde etkili ve samsunlu kulüp başkanı falan değil yanlız sivil bu hocayı alacaksınız dedi yönetimde  aldı bizim hocaların syumu çıkmıştı veya bunun kadar mı yapamayacaklardı yazık yazık bayler işte böyle yöneyimler olmayacak  eğer sen karar vermiyorsa o zaman senin yerine birilerti  kara verir bu hocada buraya gelir

vanlioglu

yönetimi savunmaya devam et diosunda
bu takımın başına bu yönetim gelmeseydi kim gelecekti söle bana... bu adamlardan başka kim soktu taşın altına elini...kongre kaç kere ertelendi... ilk zamanlar paf takımla antreman yaptığımızı ne çabuk unuttuk...
Şimdi söle bana bunları ne çabuk unuttuk

eLLis

Alıntı yapılan: vanlioglu - 24 August 2008, 22:57:09
bu takımın başına bu yönetim gelmeseydi kim gelecekti söle bana... bu adamlardan başka kim soktu taşın altına elini...kongre kaç kere ertelendi... ilk zamanlar paf takımla antreman yaptığımızı ne çabuk unuttuk...

Abi bunlar böyle anlatamazsın hani 4 5 aday yarışsa tamam ulann diyecem yok son anda bulduk yönetim onlarda elinden geleni yapıyor transfer bedavamı oluyor acaba bakan desteğimizmi var diğerleri gibi(olmasın) hadi bu yönetim gitsin kim gelecek kim ilgilenecek ben yaparım diyorsan koy adaylığını !

Sadece Samsunspor

Clint_Eastwood

Alıntı yapılan: vanlioglu - 24 August 2008, 22:57:09

Elin taşın altına sokulmuş hali bu akşam izlediğimiz takım mı? Siz bu takımdan memnunsanız saygı duyarım ama ben gerçeklere at gözlüğü ile bakma taraftarı değilim...

vanlioglu

Kardeş ben sana memnunum demedim ama bu yönetim gelmeseydi bundan daha mı iyi olcaktı sadece bunun cevabını ver yeter