Yeni Başkanımız Efsanemiz Emin Kar

Başlatan ibrakadabra55, 22 July 2012, 16:42:30

« önceki - sonraki »

millwall

süper haber helal olsun.allah utandırmasın.

yönetim kurulundaki abilerime baktım mükemmel,çok sevindim.
o zaman dövmüyor muyuz gö?tepe takımını koridorlarda,yöneticilerini vip tribününde abiler?
erdem abi,mehmet abi,akan abi,seko?
;D ;D ;D

germencisse

Parayı pulu,borcu harcı dusunmeyin ne paralılar geldi somurdu gitti,Allah utandırmaz insallah taraftar efsane kaptanın yanında..

Twitter'da TT'ye taşıyoruz kullanıcalar tweetlesin: #BuyukKaptandiBuyukBaskanOldu

ugrass

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=27797 hayirli isler Trabzon kemalde satildi ama hayirdir insallah niye bu yalakalik

bengülü

allah utandırmasın bizleri samsunspor gerçek sahiblerini buldu büyük başkan emin KAR

Theofanis Gekas

Emin kaptan trabzonluya aslen ondan kutluyorlardır,bilmezler onun Samsunlu olduğunu

kumköylü ahmet

ALLAH` im Utandirmasin Basarilar Emin Kaptan ismin Gibi Emin Adimlarla Geldin Buraya.ALLAH`im Mahcup Etmesin Insallah

ErdemDenizci

Alıntı yapılan: Serkan - 22 July 2012, 18:56:17
Evet laf değil icraat yapmanın zamanı geldi.. Hepimiz küslükleri kırgınlıkları bir kenara bırakıp takım için ne yapabiliriz onun çalışmasını yapacağız...

Bu armaya gönüllü herkes bu kulübün yöneticisidir...!

ngonge

Tebrikler, zor işin altına girdiniz, Allah mahçup etmesin.

Kadir ÇELEBİ

Mübarek ramazan gününde allahım yüzünüze baksın utandırmasın.. dualarımız sizinle..

samet_55

S.s biz samsunsporu devralmış anlaşılan.hayırlı olsun :D inşallah başarılır oluruz.samsunspor gerçek samsunspor sevdalılarının elinde artık.

HoliganSamSunLu

camiamıza hayırlı olsun başta başkanımız efnasen emin kaptan olmak üzere yönetimdeki bütün değerli arkadaşlara başarılar diliyorum ALLAH utandırmasın samsunsporumuz inşallah bu cendereden yürekli samsunsporlular sayesinde çıkacaktır.

aaa55

Hayırlı olsun, Allah muvaffak etsin. Bu  mübarek günlerin vesilesiyle güzel günler bizimdir inşallah...

mehmet yılmaz

Çok zor bir işe girdik arkadaşlar. Sadece maddi olarak değil pek çok anlamda zor.
Akıllı adam işi değil bu, deli ya da Samsunsporlu olmak gerekir böyle bir iş için.
Şahsım adına bu zorluğa talip olanları başta Emin Kar Başkanım olmak üzere, kutlamak isterim.
Pembe tablo çizmek isterdim lakin olmuyor. Yine de bir ışık var tabii ki, olur güzel şeyler.
Ancak bu saatten sonra başta sitemiz olmak üzere her Samsunsporlunun üzerine düşenden de fazlasını yapması lazım.
Desteğiniz için teşekkürler, Allah mahcup etmesin hiç birimizi.
Mutlu değil gururluyum.
En büyük Samsunspor.

kerem55

Tebrikler buyuk kaptan.Allah utandırmasın insallah..