Samsun'da Sel Felaketi

Başlatan berusa55, 04 July 2012, 00:43:50

« önceki - sonraki »

brigand

İlla ki başımıza birşeyler gelecek. Ne diyor belediye başkanı zat; ihmal değil yağan yağmur çok şiddetliydi. Ulan desene biz bu bölgeyi ıslah etmedik, gereken tedbirleri almadık, daha az zararla atlatabilmek için afet durumlarını çalışmadık diye. Birde spiker fırçala. Hepiniz diğer tarafta nasıl hesap vereceksiniz çok merak ediyorum. Çünkü o tarafta o kılıflarınız işe yaramayacak.

_SoN_

başımız sağolsun arkadaşlar,çok kötü bir manzara,ne yazıkki doğal afetlere alınması gereken önlemleri hep bu olaylardan sonra alan,almaya çalışan bir milletiz.Böyle gelmiş böyle gidiyor.

mehmet yılmaz

Samsun benim evim; dünyam... Sel sonrasında ortaya çıkan görüntülere baktığımda sanki şehirden değil de kendi evimden parçalar viran olmuş gibi hissediyorum. Hayatını kaybeden insanlar akrabammış gibi üzülüyorum. Aklıma gelen şey ise Marmara Depremi. Bir İzmitli, Adapazarlı olduğumu düşünüyorum; bir sabah gün ışıdığında sevgili memleketin yerle yeksan olmuş; tanıdık tanımadık hemşehrilerin hayatlarını kaybetmiş. Aşık olduğu şehrin yıkılmış...
Dayanabilmek ne güçtür, kim bilir. Allah daha büyük felaketlerden korusun ülkemizi ve şehrimizi...
Kanunla, tüzükle bazı şeyleri ört bas edebilir insanlar ama vicdan var değil mi?
Bir de ahiret...

Başımız sağ olsun bir kez daha...

ugrass

%61 AKP oy cıkan Samsunum uyumaya devam et bidahaki secimlerde de yine durmak yok yola devam et.. acaba bu sel rizede veya trabzonda olsaydı suan neler oluyordu??? kimler görevinden alınmış olurdu??

sadece55

Bazen varya sırf hükümete vurmak için böyle felaketlere sevinen insanlar var diye düşünmüyor değilim....

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: farUqras - 04 July 2012, 18:12:31
%61 AKP oy cıkan Samsunum uyumaya devam et bidahaki secimlerde de yine durmak yok yola devam et.. acaba bu sel rizede veya trabzonda olsaydı suan neler oluyordu??? kimler görevinden alınmış olurdu??

Kardeşim söylediklerinde haklı yada haksız olabilirsin ama bu platformda siyaset yapmak hoş olmuyor bir doğal afet oldu ve şehir talan oldu, bunun üzerinden siyasi görüş bildirmek pek hoş değil en azından taraftar forumunda buna gerek yok bence.

RT55

bunların reklamı ile yaşayıp gündemde kalan canik b.b. nın yer şeçimlerinde hiç günahı yokmu acaba..buraların reklamını yaparken iyi..sonra çok yağmur yağdı..bu yerleri yaparken bana seçtirdin sanki..o 2 günlük avm nin hali,evlerin hali...yine  memleketimde  boşu boşuna ölen insanlar..yazık çok yazık..

Theofanis Gekas

yeni öğrendim ve çok üzüldüm,ölen hemşerilerimize ve talan olmuş şehrimize  :(

millwall

BigBadMama5552

Sel sırasında bir çocuk da kaybolmuş, arama çalışmaları devam ediyormuş. Bir de 2 hafta önce şehit olan Umut Bulut'un Canik'teki evi de su baskınından dolayı zarar görmüş. Allahım bu acı daha ne kadar sürecek...Allah Samsun'dakilere sabır versin ve yardımcı olsun.

Theofanis Gekas

Şehrimizi mahvedenlerin allah iki yakasını bir araya getirmesn,buraya yazıyorum yarın öbür günde o doldurdukları denizimiz bi yerlerden çıkacak taflan kumsalını mahvettikleri gibi atakum sahilinide mahvedecekler sonra o doğa harikası kumsallarımız yok olcak birinin buna dur demesi lazım

SametYılmaz55

Erdoğan Bayraktar sen ne yüzsüz bir insansın.özrün kabahatinden büyük >:( kaybolan 9 canın hesabını ver ilk önce boş boş konuşacağına

Ollivanders

Stadyumdan sorumlu kişiler şu kapakların neden açık oldugunu açıklayabilir mi? Abicim bu nasıl bir kafa? Kimse ilgilenmiyor mu bu işlerle. İlgilenmiyorsa neden ilgilenmiyor? Bu işle ilgilenen biri varsa nerde? Trajikomik arkadas ya.

SametYılmaz55

ilk önce tedbirini al sonra takdiri Allah'a bırak.sen tedbir alma saçma sapan yerlere,dere yataklarına binalar dik,alış veriş merkezi yap sonra Allah'ın takdiri diye konuş.insan hayatı bu kadar basit olmamalı :( ne biçim bir anlayıştır anlamak mümkün değil :(

sadece55

Alıntı yapılan: Serpico - 04 July 2012, 19:50:05
Stadyumdan sorumlu kişiler şu kapakların neden açık oldugunu açıklayabilir mi? Abicim bu nasıl bir kafa? Kimse ilgilenmiyor mu bu işlerle. İlgilenmiyorsa neden ilgilenmiyor? Bu işle ilgilenen biri varsa nerde? Trajikomik arkadas ya.

Kapakların açık olduğu doğruysa gerçekten komedi..