Samsun'da Sel Felaketi

Başlatan berusa55, 04 July 2012, 00:43:50

« önceki - sonraki »

amasra

cembaba

Önümüzde Ağabali Caddesi gibi bir örnek dururken, yeni yapılan bir yerin bu denli altyapısız yapılmasına aşırı şaşırdım. Çok üzüldüm sabah sabah. O çocukların aileleri felan içim burkuldu. Ağabali Caddesine baktık da demin gram su yok. Neden? Dere yatağı olduğundan 20 mt de bir mazgal var. Büyük büyük kanallar koydular. Her tarafta böyle olması gerekirdi.

saim55

neyseki birileri öldü artık gerekli önlemler alınır, oraya güzel güzel kanallar yapılır, dere yatakları genişletilir. ne güzel memleket. bu kadar mı ucuz insan hayatı? resmen denek olarak kullanılıyoruz. bu ülkede birileri ölmeden düzen değişmiyor malesef

ibrakadabra55

Lovelet yağmalanmış kapatılacakmış sanırım çok fazla yer yağmalanmış.

Ekrem

BigBadMama5552

Allah hepinizin yardımcısı olsun, çok kötü bir durum...Ancak zavallı insanlar ölünce sorumluların aklına bir şeyler yapmak geliyor, olan yine ölen insanlara oldu. Allah hepsinin mekanını cennet etsin. Sabah sabah böyle haberler alınca insan gerçekten üzülüyor.

amasra

Samsun Ilkadim Bayan Futbol Takimi
YAZ OKULU SPORCUMUZ BEDİRHAN YAZICI
SEL FELAKETİNDE KAYBETTİK AİLESİ VE YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ ... MEKANI CENNET OLSUN

jean

allah rahmet eylesin yardimcilari olsun ne sel olmus yav insan hayretleseyrediyor adamcagiz iki oglunu kaybetmiis ne buyuk aci olum boyle birsey demeknerde olursan ol buluyo seni evinde bile guvendeyim dye dusunuyorsun olum gelip catiyor

mehmet yılmaz

Geçmiş olsun şehr-i Samsun
Başımız sağ olsun...
Gözyaşlarıyla bakıyoruz fotoğraflara...  :( :'( :'(

FaTiH_HaN

İnsanlara hizmet amacıyla inşa edilen yapılar oluşturulurken projesinden uygulamasına kadar insan hayatı görmezden geliniyor olaya tamamen maddiyat olarak bakılıyorsa ahlaki olarak bitmişiz demektir. Bu kadar mı paragöz bi millet olduk. 1 daire fazla sattında ne oldu götün göğe mi erdi? Tabiki bu bir doğal felakettir can kayıplarıda bazen kaçınılmaz olabiliyor, adam yolda yürürken ayağı kayar kafasını taşa vurur hayatını kaybeder doğal afet dersin ecel dersin ama o bodrum katında boğularak ölen insanımızın doğal afetle falan ilgisi yok bu cinayetten başka bir şey değil  :(

Levent ÖCAL

Gorkem

haberleri duyduğumdan itibaren gerçekten çok üzgünüm nedir bu böyle bodrum katında göz göre göre hayatını kaybetmiş insanlar birşey yapıyorsanız adam gibi yapın gerçekten çok yazık Allah rahmet eylesin tüm hayatını kaybedenlere :(

fındık

VOL 1

Bakan Bayraktar, "Olayı tam olarak bilmiyorum ben de gazeteden okudum. Gerekli tetkikler yapılacak. Orada farklı şeyler olabilir. Önüne bent konmuş olabilir. Çok değişik şeyler olabilir. Bugün bunu tetkit edeceğiz. Yer seçimi ve yapılaşma konusunda yanlış olduğunu zannetmiyorum" diye konuştu.

BigBadMama5552

AlıntıVOL 1

Bakan Bayraktar, "Olayı tam olarak bilmiyorum ben de gazeteden okudum. Gerekli tetkikler yapılacak. Orada farklı şeyler olabilir. Önüne bent konmuş olabilir. Çok değişik şeyler olabilir. Bugün bunu tetkit edeceğiz. Yer seçimi ve yapılaşma konusunda yanlış olduğunu zannetmiyorum" diye konuştu.

İnsanlarda haysiyet duygusu diye bir şey kalmadığının göstergesi. Nasıl örtbas edecekler diye merak ediyordum ben de. Adam nasıl da aklamış kendi malını. 6 çocuğun hesabını ver Bayraktar!

sosaka

#6cocugunhesabiniverTOKI twitter'dan yüklenelim arkadaşlar
Çocuklar geri gelmez ama belki birilerinin koltuğu sallabilir