Samsun'da Sel Felaketi

Başlatan berusa55, 04 July 2012, 00:43:50

« önceki - sonraki »

cem

oooo suat paşam gelmiş ihmal yok dimi dere yatağnın yanına toki blokları yapıyorsunuz sizi bu mübarek günde ALLAHA HAVALE EDİYORUM

engin55

04 July 2012, 20:30:04 #76 Son düzenlenme: 04 July 2012, 20:53:51 engin55
edit.

lucarelli

engin55

Alıntı yapılan: lucarelli - 04 July 2012, 20:33:01
Bu resimler yeni mi?

Evet Facebook ta Samsun Sel Felaketi (4.4.12) başlığı altında yüklenmiş

Theofanis Gekas

bu resimler 2008 yazına ait galiba

lucarelli

İki resimde yakınlarımın dükkanı var. Bugün konuştum, bizim burada bir şey yok dediler de o nedenle sordum.

5trawberry

sadece55

Resimler eski merkezde çok şükür sıkıntılı bir tablo yok

burakbas

başımız sağolsun. geçmiş olsun Samsun...  :(

Sercan

buonanotte

Fransiz balkonlu toki evleri yaptik diye ovunen sahsiyetsizler..dere yatagina ev yapmamayi ogrenin ilk once..bi de piskin piskin karadenizde olur boyle seyler diyosunuz..olan garibana oldu.sizi de butun samsun allaha emanet etti rahat uyuyun siz yataklarinizda..

samsunum

BigBadMama5552

AlıntıSEVGİLİ ARKADAŞLAR,,
Samsun'da çıkan dünkü SEL nedeniyle bir çok ölü yaralı ve kaybolan var. Aralarında kardeşimiz ''Ethem ASLAN'' da bulunmaktadır.Kendisinden haber alamamaktayız.Kendisi SAMSUN'U fazla bilmemektedir.Akşam 19:00 saatleri sonrasında LOVELET'te olduğu bilinmekteydi.Görenlerin,tanıyanların bize msj atmalarını ulaşmalarını rica ediyoruz...
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUZ...
TLF:0362 438 50 30

Bu mesajı Facebook'ta gördüm. İnşallah sağ salim bulunur...Allah Samsun'dakilerin yardımcısı olsun.

amasra

bu akşam şiddetli rüzgar gelıyormuş ayın 12 sıne kadar yagmurlar kesılmıcekmış samsunda Saatte 50-60 km hızla esecek olan bu rüzgar, çatıları uçurabilecek ve bacaları yıkabilecek güçtedi