Samsun'da Sel Felaketi

Başlatan berusa55, 04 July 2012, 00:43:50

« önceki - sonraki »

twitter

ne diyorsunuz ya.. 8 kişi ölmüş, şoke oldum

ne yalan söyliyim iki gündür evde diyorum,
hayatımda böyle yağmur ve şimşek görmemiştim, belliydi.

samsunmania

04 July 2012, 13:35:33 #31 Son düzenlenme: 04 July 2012, 13:43:22 samsunmania
Aman Allahım. Neler olmuş. Başımız sağolsun.  :'( :'(
Ne bahtsız bir şehirsin be Samsunum...

cembaba

berusa55

Şiddetli yağmur başlamadan önce İlkadım'dan Canik tarafına doğru baktığımızda oraya büyük bir sel vurduğunu anladım çünkü şimşekler hep o yöndeydi ardı arkası kesilmeden. Daha sonra daha da şehir merkezine doğru geldi fakat İlkadım'da yani şehrin göbeğinde birkaç sene önce kapsamlı bir altyapı çalışması yapıldığı için bu felaket İlkadım'a zarar vermemiş görünüyor.

Bu bir afettir ve sorumluluları derhal hesap vermelidir. Devletin TOKİ'sınde zemine sıfır hatta "zemin altına" bile daireler, yanlış yerlere yapılırsa bu ülkede, daha hayatının baharında yavrucaklarımız vefat ederler. Çok yazık çok; sinirden üzüntüden ne yazacağımız bilemedim saatlerdir.

Şimdi yetkililer bu son felaketten sonra ders alıp ona göre davranacaklar mı; yoksa Allah'tan geldi deyip üzerini kapatacaklar mı göstermelik önlemlerle çok merak ediyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın mekanları Cenent olsun; ailelerine başsağlığı ve sabırlar dilerim

fındık

erdoğan bayraktar şerefsizi hala gülebiliyor üstad

SAMSUNLU ORUMA 55

brigand

Bunları da bakan yaptılar ya başımıza. Şu kandil günü günah sahibi ediyorlar insanı.

Jnr.Serkan

Trabzonsporun kupa alması için gazetelerde sürekli demeç vereceğine kendi işini yapsaydın belkide bunlar olmayacaktı Erdoğan Bayraktar

kalptenþimþek

göz göre göre gitti yavrular..yazıklar olsun!!

beşnumara

Yazıp yazıp siliyorum diyecek bir şey bulamıyorum.Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin :(

berusa55

04 July 2012, 14:30:55 #41 Son düzenlenme: 04 July 2012, 14:38:18 berusa55
24 Ağustos 2007 yılındaki özellikle İlkadım'ı vuran selden sonra hatırlarız Ağabali caddesini de kapsayan büyük bir yağmur suyu drenaj çalışması yapılmıştı. Bunun sonucu alınmış görünüyor ama işte ya şehrimizin diğer bölgeleri.

İhmaller zinciri bir şekilde ortaya çıkıyor her seferinde şehrimizde. Dere yataklarına konutlar, bodrum katlarına daireler açan zihniyetler oldukça daha çok canlar gidecek bu ülkede.

amasra

son dakıka 1 ceset daha bulundu

GökhanÇağlar

Başımız sağolsun,Allah yakınlarına sabır versin :(

berusa55

Batıpark'tan çekilmiş bir foto ve Canik'e doğru geliyorum diyen felaket: