Samsun'da Sel Felaketi

Başlatan berusa55, 04 July 2012, 00:43:50

« önceki - sonraki »

millwall

ölmek madencinin kaderinde varcıların zihniyeti bu işte.
fakirsin,başka yerden ev alamıyorsun.ama işte fakirsin ya.ölebilirsin.senin kaderinde bu şekilde ölmek var çünkü.

o.ç bakan da(kusura bakmayan forumda ilk kez küfürediyorum) tsnin kupasının peşinde koşacağına nerelere imar izni verilmiş onu takip etseydi keşke.allah belanızı versin,8 canın hesabı kalmaz yanınıza.
yazıktır ulan bir insanın fakir diye ölmesi,ölümü haketmesi vallahi kanıma dokunuyor.

berusa55

Baumax ve Metro'nun hemen önünden çevreyolunun hali:

amasra

daha dün bu yolda hız yaptıydım vay beee

SAMSUNLU ORUMA 55

Selde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 9'a yükseldi.. Umarım vefat eden vatandaşlarımızın sayısı artmaz.. :'(

Turuncu

Başımız sağolsun. Herkese geçmiş olsun.

europe_55

Basimiz sagolsun, vefat edenlere Allah rahmet eylesin, yakinlarina sabir versin.  :(

Bu mübarek kandil gününde bol bol dua edelim

lucarelli

Alıntıİhmalleri soran Habertürk spikeri fırçayı yedi!
Samsun'daki sel felaketi hakkında bilgi vermek için canlı yayına bağlanan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Habertürk spikerine fırçayı bastı...

Samsun'da yaşanan sel felaketi Habertürk ekranlarında ilginç bir canlı yayın gerilimine sahne oldu. Belediye Başkanı spikere fırçayı atınca canlı yayında sert diyaloglar yaşandı.

Samsun'un Canik ilçesindeki Mert Irmağı'nın taşması sonucu yaşanan su baskını 450 haneli TOKİ Kuzey Yıldızı Konutları'nı vurdu.

Sel nedeniyle 4'ü çocuk 8 kişi yaşamını yitirdi. Samsun Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Habertürk canlı yayınana katılarak Didem Arslan Yılmaz'ın sorularını yanıtladı. Habertürk spikerinin geçmiş olsun dileklerinin hemen sonra ölümlerin ardındaki ihmalleri ve TOKİ konutlarını gündeme getirmesi programa telefonla katılan Yusuf Ziya Yılmaz'ı sinirlendirdi.

Didem Arslan'ı azarlayan Belediye Başkanı "Hanımefendi biz burada can kurtarma telaşındayız. TOKİ konutları nereye yapıldı meselesi, oraya mı yapıldı buraya mı yapıldı... Bunu tartışacak durumda mıyız? Böyle bir şeyi tartışmak şu anda cenezeleri çıkartırken normal midir? " diyerek sert çıktı.

İhmal iddialarını ise kesinlikle red eden Yusuf Ziya Yılmaz, "Konu TOKİ değil konu bir semavi bir felaketle yağan yağmurdu" dedi.

Yılmaz'ın tepkisi karşısında şaşkınlığa uğrayan Didem Arslan ölümlerden duyduğu üzüntüyü vurguladı ve geçmiş olsun dediğini hatırlattı. İşini yaptığını belirten Didem Arslan, "ben ölümler karşısındaki acınız paylaşıyorum ve gerginliğinizi buna bağlıyorum ama bu tartışmayı ben başlatmadım" dedi.

Daha da sinirlendiği gözlenen Belediye Başkanı "biz neyle uğraşıyoruz siz ne soruyorsunuz bize" diyerek yayını terketti.

http://video.milliyet.com.tr//video-izle/Haberturk-spikeri-fircayi-yedi--XujCWTQfdTDh.html

berusa55

SametYılmaz55

bir kerede insan olun yapılan hataları,yaptığınız yanlışları kabul edin.9 kişi hayatını birileri cebini doldurduğu için kaybetti ne yazık ki :'( :'( insan hayatının bu kadar ucuz olduğu bir ülkedeyiz ne yazık ki.hayatını kaybedenlere bu mübarek günde Allah'tan rahmet diliyorum :(

Desiqner

Sel Samsunspor'uda vurdu...
Alıntı
Yaz ortasında Samsun' u vuran sağanak yağış, felakete neden oldu. Samsunspor'un 19 Mayıs Stadı da bu olaydan nasipini aldı.

Stadta maddi kayıp oluştu

Gece saatlerinde başlayan sağanak yağış, kentte felakete yol açarken bir diğer hasar haberide Samsunspor'un 19 Mayıs Stad'ından geldi.
Samsunspor'un kullandığı soyunma odası tüneli 20cm yükseklikte sel sularının altında kalırken, misafir takıma ait soyunma odası tüneli ise yaklaşık 2 metre yükseklikte sel suyunun altında kaldı.

Ayrıca stadın ana giriş ve o kısımdaki koridorlar ile basın toplantı odasıda sel suları altında kaldığı görüldü.

Suyun temizleme çalışmaları bittikten sonra hasar tespiti yapılacak.

babasamsunlu

allahını seven o soyunma odalarının çıkışındaki kapakları neden açık bırakmışlar bana anlatabilir mi ?

SSKLA

04 July 2012, 16:18:16 #56 Son düzenlenme: 04 July 2012, 16:33:42 Berkay Yelken
Onların tablete akıllı tahtaya ihtiyacı yoktu; evlerine gerekli tetkikler yapılması yeterliydi  :( Hepsine Allah rahmet eylesin

Stoper

Bu ülkede insan hayatının çok ucuz olduğunu birkez daha görmüş olduk.Allah rahmet eylesin.Vefat edenlerin yakınlarına Allah sabır versin.Geçmiş olsun Canik.

millwall

ecdad zamanında sefere çıkarken yolları kürütmeyen,askeri karda yürüttüğü için geçtiği bölgenin kadısını idam ettirecek kadar şerefliyken,şimdi 8 tane insanın ölümünden sorumlu insanlar pişkince oturuyor koltuklarında.bunu hakediyoruz,bunu yaşıyoruz malesef...

SAMSUNLU ORUMA 55

Samsunda Selden Dolayı 9 Vatandaşımız Ölüyor.. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Bodrumda Tatil Yapıyor.. İki Derenin Arasına Toki Konutlarını Yapan Erdoğan Bayraktar'ı Hiç Sormayın.. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı; Yusuf Ziya Yılmaz Habertürk Kanalının Canlı Yayınına Katılıyor.. Spiker Doğruları Söyleyince Spikere Canlı Yayında Fırça Atıyor ve Telefonu Suratına Kapatıyor.. Ey; RECEP TAYYİP ERDOĞAN, ERDOĞAN BAYRAKTAR, SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BAŞKANI; YUSUF ZİYA YILMAZ.. 9 Vatandaşımızın İki Elleri Ahirette Yakanızda Olacak.. Bunların Tek Sorumluları Sizlersiniz..! Sizleri Allaha Havale Ediyoruz..

Not: Belki bazı site üyeleri abilerimiz ve kardeşlerimiz bana kızabilirler ama gerçekler ortada.. Tabiki görmek isteyene..  :evet: