Sizce hangi bölgelere kimler transfer edilmeli?

Başlatan samsun 55, 20 May 2012, 13:28:27

« önceki - sonraki »

jean

burakbas

Tiryakiler55

kpmislar demek adamlari hep :D gec kaldik... ramazan sal'in okadarini bilmiyodum... samsunlu samsunlu deyince samsunlu olarak onu yazim dedim :D hayirlisi.. kacirdik demekki hepsini :)

amasra

orduspor'dan Numan Cürüksu ve Boluspor'dan Kenan Özer listenın başında

55.hakan

Samsunspor Kolları Sıvadı

Samsunspor yönetimi, liglerin tescil edilmesiyle birlikte düştüğü Bank Asya 1'inci Ligi'nde güçlü bir kadro oluşturmak için harekete geçti.

Gelecek sene tekrar Süper Lige yükselmek için güçlü bir kadro oluşturmanın planlarını yapmaya başlayan Samsunspor, transfer çalışmalarına start verdi. İlk olarak teknik direktör konusunu çözüme kavuşturacak olan yönetimn geçen sezon Kartalspor'u çalıştıran Besim Durmuş'la görüştüğü bildirildi.

Antrenör meselesinin çözümlenmesinden sonra teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda transferi şekillendirecek olan Samsunspor'un listesinin ilk sıralarında, Tarsus İdmanyurdu'ndan Ferhat Duman, Orduspor'dan Numan ve Boluspor'dan Kenan Özer'in yer aldığı belirtildi. - Samsun  25 dakika önce..

kaynak: http://spor.haberler.com/samsunspor-kollari-sivadi-3685901-haberi/

jean

tarsus taki ferhati duymustum sanirim mersin kaptirmaz bize onlarda istiyordu

atakumlu83

arkadaslar cok ıstedıgımız bolusporlu velı kızılkaya mersın ıdmanyurdu ıle anlasmıs

usare

Alıntı yapılan: hakanelgun - 06 June 2012, 11:06:42
Samsunspor Kolları Sıvadı

Samsunspor yönetimi, liglerin tescil edilmesiyle birlikte düştüğü Bank Asya 1'inci Ligi'nde güçlü bir kadro oluşturmak için harekete geçti.

Gelecek sene tekrar Süper Lige yükselmek için güçlü bir kadro oluşturmanın planlarını yapmaya başlayan Samsunspor, transfer çalışmalarına start verdi. İlk olarak teknik direktör konusunu çözüme kavuşturacak olan yönetimn geçen sezon Kartalspor'u çalıştıran Besim Durmuş'la görüştüğü bildirildi.

Antrenör meselesinin çözümlenmesinden sonra teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda transferi şekillendirecek olan Samsunspor'un listesinin ilk sıralarında, Tarsus İdmanyurdu'ndan Ferhat Duman, Orduspor'dan Numan ve Boluspor'dan Kenan Özer'in yer aldığı belirtildi. - Samsun  25 dakika önce..

kaynak: http://spor.haberler.com/samsunspor-kollari-sivadi-3685901-haberi/

Madem haber çıktı söyleyim. Besim hoca geçen gün bizim okuldaydı. Biraz sohbet ettik. Var mı görüşme falan diye sordum. Görüştük ama kesin bişey yok, kongreden sonra dedi.

birolkys

havzalı55

Adanaspor'dan Fevzi ve mbilla Kasımpaşadan alınabiliyorsa Adem büyük süper Transferleri gerçekten süper olurdur

Shane_Falco

Alıntı yapılan: usare - 06 June 2012, 22:24:17
Madem haber çıktı söyleyim. Besim hoca geçen gün bizim okuldaydı. Biraz sohbet ettik. Var mı görüşme falan diye sordum. Görüştük ama kesin bişey yok, kongreden sonra dedi.

Kongreden sonra olmasın yahu ne gerek var bu kadar aceleye.Ağustos başında bir hoca getirilir takımın başına işte ligin 10 haftası gibi felan takım kendine gelir.Rahatız yani ohhhh...

özkan

kızılcahamamdan oyuncu bakıyolar..iyi seyirler..

samuray

ya bizler transfer beklerken f.b bşk bizim altyapı oyuncularımıza talip olmuş kaynak haber gazetesi   vermezler inşallah

Lusage

Alıntı yapılan: özkan - 07 June 2012, 08:27:23
kızılcahamamdan oyuncu bakıyolar..iyi seyirler..

Üstün Bilgi ise ben kefilim. Ki bizimle anlaşacağına ihtimal de vermiyorum. Süper Lig'den de takip edenler var.

samsun 55

09 June 2012, 15:59:23 #179 Son düzenlenme: 09 June 2012, 17:38:26 samsun 55
SÜPER İSİMLER

Yeniden Süper Lig'e çıkmak için güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Samsunspor'un transfer listesinde önemli isimler var. Bunlardan bazıları Akhisar Belediyespor'dan Ahmet Cebe, Kasımpaşaspor'dan da Adem Büyük ve Murat  Akın

ÖNEMLİ İSİMLER
Önümüzdeki sezon Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek olan Samsunspor,  transfer çalışmalarını gizli bir şekilde sürdürüyor. Yeniden Süper Lig'e yükselme hedefiyle yola çıkacak olan Kırmızı-Beyazlı ekip, güçlü bir kadro oluşturmak için kolları sıvadı. Samsunspor'un listesinde Akhisar Belediyespor'dan Ahmet Cebe ile Kasımpaşaspor'dan Adem Büyük ve Murat Akın da var.

GELMEK İSTİYORLAR

Forvete dönük orta saha oyuncusu 29 yaşındaki Ahmet Cebe ve orta sahada görev yapan Murat Akın ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi.  26 yaşındaki Murat, Bank Asya 1. Lig'de geleceğin yıldızı seçilmişti.  Golcü futbolcu Adem Büyük'ün transferinde ise beklemeye geçildiği ifade edildi. Bilindiği üzere bu oyunculara Samsunspor geçtiğimiz sezonlarda talip olmuştu.