Sizce hangi bölgelere kimler transfer edilmeli?

Başlatan samsun 55, 20 May 2012, 13:28:27

« önceki - sonraki »

emoh55

Valla adana demirsporun oyun stili taktigi begendim tenikdirektoru samsunluymus bence adam is yapar yapiyoda adanada

sinoplu

GurbetciFanatik

Bank Asya icin yerli olsun ama Süper Lig icin Ligi taniyian olsun bence.
Gerci Mesut Bakkalda Ligi iyi taniyordu ama olmadi yinede bence erken gelseydi düsmezdik.
Hep ayni isimlerden biktik diyoruz ama yeni ismede basarili olamayinca hemen yanlis secim gitsin diyoruz.
En hayirlisi en faydalasi kimse o gelsin onuda kimse bilmiyor iste önceden.
Suanki kadrodan Adem-Murat-Kemal haric hepsi gidebilir zaten.
Ötekiler gitti elde kalan bi su 3 isimden baskasi kalabaliktan baska bisey degil.
Ertugrul ve Gekas keske kalsaydi

atakumlu83

arkadaslar super bır nıjeryalı vall ınsallah yonetımımız kacırmaz bunu

raheem adewole lawal.f4v

Jnr.Serkan

ngonge

İsmi geçen hocalar ne kadar doğru bilmiyorum ama Kemal Özdeş gelse sevinirim.

Adam Manisa'da kalsa Manisa düşmezdi kesinlikle.

Ondan önce de u-19 milli takımda başarılı olmuş bir t.direktör.

http://www.mackolik.com/Antrenor/536/Kemal-Ozdes

ibrakadabra55

Alıntı yapılan: ngonge - 03 June 2012, 13:53:22
İsmi geçen hocalar ne kadar doğru bilmiyorum ama Kemal Özdeş gelse sevinirim.

Adam Manisa'da kalsa Manisa düşmezdi kesinlikle.

Ondan önce de u-19 milli takımda başarılı olmuş bir t.direktör.

http://www.mackolik.com/Antrenor/536/Kemal-Ozdes

Nasıl düşmezdi ? Tamam ilk haftalar baya iyi gidip çıkış yaptı sonralarda  ankara_gucu dışında galibiyeti yok istikrarsız !

ngonge

@ibrakadabra: Bence düşmezdi, takımı toparlayabilirdi, çünkü gene fena futbol oynamıyorlardı.

ahmetsefa55

Tam 8 Yıl, 330 Maç, 169 gol, 130 asist!

Alex'in fenere gelişinin 8.yılıymış bugün.
adam istatiklere bakıldığında harikalar yaratmış gerçektende.

şöyle bir genç bulsak güney amerikalardan çok değil bu istatiğin yarısını yapabilecek bir adam yeterdi bize.

iyi futbolcuları izlemek bizimde hakkımız , bıktık artık kötü topcu izlemekten.

yeter !

Tiryakiler55

Her dilden bi yorum cikmi$. birde ben fikrimi söyliyeim dedim. birincisi isimler anildiginda milletin GELMESIN ETMESIN, BEGENMEM, SAMSUNLU DEGIL demelerini anlayamiyorum. Isterse her kim gelirse yahudi olsun benim dü$Üncem YETERKI SAMSUNSPORA FAYDALI OLSUN. Herseyi hoca'ya yüklemeyin. Acikcasi ilk önce Petkovic'in defansif anlayisini cok begeniyordum takim defansif yönde iyidi, ofansif kötüydü, sonra bu durum degisdi. ne yazikki ikisini birlikte iyi bi sekilde uygulamayi gec basardik. bunuda MESUT BAKKAL'la basardik benim gözümde. COK ISTERDIM KALMASINI.

Gelelim kadro'ya, daha önce bi yorumda okudugum gibi bende gidenlerden birtek ERTUGRUL TASKIRAN'a yanarim. Keske bir sene daha kiralanabilseydi belkide olur insallah.

Egerki imkanlarimiz varsa tabiki daha fazla hicbir oyuncu kaybetmeden gereken yerleri dolduruz. Ama eger yoksa, benim düsüncem MURAT YILDIRIM ve KEMAL TOKAK'i iyi fiyata satip transfer gelirinden $u oyuncular dü$Ünülsün:

1. Forvet: Dü$mü$ olan giresunspor'dan, 21 ya$indaki, 33 macta 15 gol atmi$ olan: EREN TOZLU (Bununla birlikte BURAK CALIK ve ZENKE yeter)

2. Defans: Eger Kemal satilirsa, yerine 2010/11 senesi bank asya'nin en golcü stoperlerinden, $u an $anliurfaspor'da oynayan SAMSUNLU RAMAZAN SAL

Kayseri Erciyes'de begendigim ve umarim iyi bir oyuncu oldugu icinde $u an Boluspor'da olan: VELI KIZILKAYA

3. Orta Saha: Murat Yildirim satilirsa, yerine dü$en Sakaryaspor'un henüz 20 ya$indaki, 30 macta 9 gol atmi$ olan SALIH DURSUN

EK: Tam iki senedir istatistiklerine takip ettigim ve güclü buldugum, 23 ya$indaki sol acik: FERHAT KIRAZ (Boluspor)

Özet: 20, 21, 23 Ya$larinda hem bank asya icin yetenekli oyuncular, hemde gelecek icin potansiyelleri olan

Lusage

Zenke yolcu. Gitmek isteyen adamın takımda yeri yok. Sonra havalar havalar havalar (Bknz Kemal Tokak)

Eren Tozlu Mersin ile anlaştı.

Salih Dursun Kayserispor ile anlaştı. Ayrıca kendisinin asıl mevkii sol bek.

Ferhat Kiraz'ın Bolu'dan sonraki muhtemel takımı Bursaspor olacak.

Ramazan Sal önce Giresun ve Bolu'da bize yaptıklarının hesabını versin. Sonra mümkünse Samsun il sınırları içine girmesin.

Veli için ise aynı fikirdeyim ancak Veli'yi alana kadar Konya'dan Selim Ay için çaba harcanması daha iyi olur.

isa55

Veli gelsin diyen arkadaşlar kaç kez izlediler acaba?

mimar55

Valla kim alinir bilmem ama ne olur altyapiya onem verilsin artik samsunsporun samsunun oz cocuklarindan baska sansi yok bank asya icin kimler alinir bilmiyorum takimin basinda daha hoca yok bir hocayi alalim gerisi gelir

55ertan

Ertugrul da gitmis >:(
Gelecegi parlak bi kaleci

doðan

Alıntı yapılan: Tiryakiler55 - 03 June 2012, 18:14:36
Her dilden bi yorum cikmi$. birde ben fikrimi söyliyeim dedim. birincisi isimler anildiginda milletin GELMESIN ETMESIN, BEGENMEM, SAMSUNLU DEGIL demelerini anlayamiyorum. Isterse her kim gelirse yahudi olsun benim dü$Üncem YETERKI SAMSUNSPORA FAYDALI OLSUN. Herseyi hoca'ya yüklemeyin. Acikcasi ilk önce Petkovic'in defansif anlayisini cok begeniyordum takim defansif yönde iyidi, ofansif kötüydü, sonra bu durum degisdi. ne yazikki ikisini birlikte iyi bi sekilde uygulamayi gec basardik. bunuda MESUT BAKKAL'la basardik benim gözümde. COK ISTERDIM KALMASINI.

Gelelim kadro'ya, daha önce bi yorumda okudugum gibi bende gidenlerden birtek ERTUGRUL TASKIRAN'a yanarim. Keske bir sene daha kiralanabilseydi belkide olur insallah.

Egerki imkanlarimiz varsa tabiki daha fazla hicbir oyuncu kaybetmeden gereken yerleri dolduruz. Ama eger yoksa, benim düsüncem MURAT YILDIRIM ve KEMAL TOKAK'i iyi fiyata satip transfer gelirinden $u oyuncular dü$Ünülsün:

1. Forvet: Dü$mü$ olan giresunspor'dan, 21 ya$indaki, 33 macta 15 gol atmi$ olan: EREN TOZLU (Bununla birlikte BURAK CALIK ve ZENKE yeter)

2. Defans: Eger Kemal satilirsa, yerine 2010/11 senesi bank asya'nin en golcü stoperlerinden, $u an $anliurfaspor'da oynayan SAMSUNLU RAMAZAN SAL

Kayseri Erciyes'de begendigim ve umarim iyi bir oyuncu oldugu icinde $u an Boluspor'da olan: VELI KIZILKAYA

3. Orta Saha: Murat Yildirim satilirsa, yerine dü$en Sakaryaspor'un henüz 20 ya$indaki, 30 macta 9 gol atmi$ olan SALIH DURSUN

EK: Tam iki senedir istatistiklerine takip ettigim ve güclü buldugum, 23 ya$indaki sol acik: FERHAT KIRAZ (Boluspor)

Özet: 20, 21, 23 Ya$larinda hem bank asya icin yetenekli oyuncular, hemde gelecek icin potansiyelleri olan

yazdıklarının çoğuna ok de şu ramazan SAL olayında allah ömür vefa ederde bne görürsem onu samsunspor la alakalı nerde görürsem canım pahasına kovalamazsam adam değilim , hangi takımda top oynarsa oynasın samsunspor maçlarında yaptığı terbiyesizlikleri gözlerime gördükten sonra...