Herkes Hakkını helal etsin

Başlatan King1965, 07 April 2012, 22:03:31

« önceki - sonraki »

King1965

Samsunspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal penaltı pozisyonu için maçın hakemini eleştirdi, Samsun şehrinden helallik istedi

HOCA BIRAKIYORMU ???

http://www.ligtv.com.tr/haber/herkes-hakkini-helal-etsin

MeL_55

AlıntıMesut Bakkal'ın isyanı!

Spor Toto Süper Lig 34. haftasında Sivasspor'a 2-1 mağlup olarak ligden düşen Samsunspor da teknik direktör Mesut Bakkal, Lig TV'ye açıklamalarda bulundu.

Çok gol kaçırdıklarından yakınan Bakkal, "Bu kadar pozisyonu değerlendiremezseniz eğer; sonuç bu. Eskişehirspor maçında bir hakem hatası oldu. Bugün o maçta hata yapan Göçek, bu müsabakaya atandı ve maç 1-0 iken penaltımız verilmedi. Bu maça niye atandı bilmiyorum." ifadelerini kullandı.

Doğal olarak bir takımın düşüp, bir takımın kalacağını dile getiren Bakkal, " 1-1'den sonra da pozisyonlarımız vardı; ama değerlendiremedik. Oyuncularımla da gurur duyuyorum. Umutların bittiği yerden geri döndük ve bu noktaya kadar geldik; fakat sonunu getiremedik. Elimizden geleni yaptık. Oyuncular da, ben de... Samsunspor da yoluna devam edecek bundan sonra. Ancak 2-3 hafta önce veda etsek bu kadar üzücü olmazdı. Yine pozisyonlarımız ve istekli oyunumuza rağmen sonuca ulaşamadık malesef." diyerek konuşmasını noktaladı.

Son olarak Mesut Bakkal, basın toplantısında görevini bırakacağını açıkladı.

http://www.sporx.com/futbol/superlig/samsunspor/mesut-bakkalin-isyaniSXHBQ275292SXQ

Theofanis Gekas

hani kalcaktın hoca,neyse Allah herkesin gönlüne göre versin

atalanta8

SametYılmaz55

giden gider kalan sağlar bizimdir.emekleri için teşekkürler.inşallah bundan sonra başarılı olur kariyeri boyunca.Allah yolunu açık etsin Mesut hocanın

King1965

öbür gün başkan bıraktı haberlerini duyarsak sasırmayalım

GurbetciFanatik

Samsunspora verdigin emek icin tesekkürler.
Bu arada kapi orada giden gider kalan kalir.

GökhanÇağlar

Kendi bilir kimseyi zorla tutamayız.Yolu açık olsun.Samsunspor hocasız kalmaz.

Lusage

Maç sonu bir önceki röportajında buradayız dedikten sonra istifa etmek.. Yakışmadı hocam yakışmadı..

cembaba

Neden istifa ettiğini anlayamadım? Hani hep buradaydı? Düşsek bile kalacaktı?

twitter

Git hocam sen de git.

Biz alışığız hocasız Bank Asya'dan takımı çıkartmalara.

davidsavage

Alıntı yapılan: CemBaba - 07 April 2012, 22:30:39
Neden istifa ettiğini anlayamadım? Hani hep buradaydı? Düşsek bile kalacaktı?

Açıklamasını izledim,penaltı pozisyonu hakkında çok sinirli kızmış,ağlıyacak gibiydi. Sinir anı öyle söylediğini düşünüyorum Mesut hoca bırakmıyacak inşallah.

celebi

SametYılmaz55

penaltı pozisyonunda gidip uğura kayması gerekir kendini yere bıraktığı için :kafa: :kafa: :kafa:

King1965

Atilla cebeci ropotajda hakkınızı helal edin derken ? diye sordu gidicem dedi , cebeci sonra hanı  bankj asyadada durcaktınız diye sorunca 4 kez gıdıcem abı gıdıcem gıdıcem gıdıcem dedı..

Yapılan hakem hataları nedenıyle bu meslegı bıle bırakıcam dedı