25 - Uğur Boral

Başlatan Kaya, 09 January 2012, 22:09:04

« önceki - sonraki »

Stelea

çok çok iyi oynadı bugün elinden gayreti azami gösterdi  >l<

celebi

ilk yarı sonundaki pozizyonda lanetler okudum ama 2. yarı daha iyiydin. son maç ekigho ile affetirin kendinizi

engin55

Hayatının maçını oynadın uğur. tebrikler

Ahmeti

işte görmek istediğimiz Uğur bu helal olsun çok beğendim bugün

samuray

uğur golleri kaçırdığına oynadığın olumlu futbolla kızamıyorzuda tebrik ediyoruz senieski günlerine dönüyor gibisin inşallah çok iyi işler yaptın bugün teşekkürler  >l< >l<

yirmiuc

kazandığımız için eleştirmek istemiyorum.
ama hiç pas atmayıp messi gibi oynamayı bırakmalısın. ilk yarının son saniyesinde kaçırdığın gol pozisyonu da akıllara zarardı..

binikalamadım

böyle oyna taraftarla sorunun olmaz

maviay55

uğurun böyle oynaması için maçları hep istanbulda oynamamız lazım iyi gösterdin kendini istanbula aferin

Sol Açık

Alıntı yapılan: maviay55 - 01 April 2012, 22:31:45
uğurun böyle oynaması için maçları hep istanbulda oynamamız lazım iyi gösterdin kendini istanbula aferin

Kesinlikle katılmıyorum. Açık alan bulduğunda ve hazır olduğunda Uğur bu!

Çok gayretliydi (ilk kez değil)! Bu sefer ona uygun bir oyun da vardı. Sivas maçında öne geçersek, Sivas'a neler yapacağını hayal edebiliyorum. Tabi hayal etmenin ötesinde görmek de istiyorum. İzlemesi keyifliydi.

kuzey55

anca hazır hale gelmiş belli ki sivas maçında büyük kozumuz olacak işe yara ve bizi ligde tut serdar la birlikte

GurbetciFanatik

Ugur sen böyle sana kimse durup dururken küfür etmez.
Samsunspor taraftarlari kimin ne zaman alkislanacagini bilir.
Aferim devam böyle

red_white

sivaş maçında çık sol kanadı dağıt ALDIĞIN PARA ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELAL OLSUN!!

Lusage

Gayet iyiydin. Ama birazda sakin olsan?

jean

ugur o nasil gol kacirma allah askina

ngonge

Uğur sezonun ilk devresinde mumla aradığımız topla hızlı kontraya çıkabilecek yegane oyunculardan biri.

Hem ileri taşıyabiliyor hem de faul alıp oyunu durdurabiliyor, baskıyı azaltıyor. Bilhassa 70-90 arası çok iyiydi.

Ama o kaçırdığı pozisyonlar, zamanında pas atmaması yüzünden az küfretmedim değil!