25 - Uğur Boral

Başlatan Kaya, 09 January 2012, 22:09:04

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: muhalif - 26 March 2012, 00:13:08
uğur bu ki zaten.
hiç bir zaman çok iyi oynamadı.
hayatında 1 sezonu var.
geri kalanı at çöpe.
benim ezelinden beri beğenmediğim bir topçu.
ama birebir konustugumdan biliyorum ; asla havalı artis bir futbolcu değil.
bu performansla devam ederse 2 sene sonra bank asya ya döner zaten.

Turuncu

Benim taraftarım trabzon deplasmanına gitmek için telefonunu satacak.Uğur boral efendi 3 aylığına 900milyar alcak bomboş pozisyonda auta atınca sövmeyecem. Neymiş bu adamların yine yüzüne bakcakmışım.Gidin lan bu şehirden yüzsüzler...

ercan0655

Geldiğin yere git bize lazım değildin artizliğinle bencilliğinle büyük egonla başbaşa kal.

Ekrem

Kendini pazarlamak uğruna bitirdin lan takımı  defol git uğur uğrama daha bu şehre ....

samuray

aldığın paralar haram zıkkım olsun lan allah bir yerlerden çıkarır inşallah p...... bu takımı sen ve eekighonun atamadığı goller düşürdü  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

_samsunspor_

Başından beri sevmiyordum bu adamı dün de yaktı bizi,senin yüzünden 2 paralık olduk,geldğin yere defol !!!

babasamsunlu

MAÇ SONU..SOYUNMA ODASI..
VE BÜTÜN FUTBOLCU ARKADAŞLARIN SANA SÖVÜYOR..
HANİ TARAFTAR SÖVÜNCE ZORUNA GİTMİŞTİ YA..
ŞİMDİDE BORUNA GİTMİŞTİR *** OĞLANI..
HAYTTA HERŞEY PARA DEĞİLDİR YAVŞAK...
BİR GÜN ANLARSIN AMA O ZAMAN İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLACAK..

Burak

o şutu çektiği an benim için maçın bittiği ve ümidimin tükendiği andı . Tvden bir kere bile izlememe rağmen pozisyondan sonra bile 3-4 kere gözümün önünden geçti o pozisyon

twitter

lucarelli

o golü atacaktın Uğur.. Yıllarca bizi satan adam olarak kalacaksın gözümde.

samsunmania

2 haftada aynı golü 3.kez kaçırmak da bir yetenek Uğur kardeş. Tribünü şikayet edeceğine azıcık idman yapaydın belki birini gole çevirip bizi ihya ederdin.

cgr

Bitis dudugu caldigi anda ilk Ugur'a baktim. Hic durmadan kosarak soyunma odasina gitti herkesten once... Adam biraz uzulur be! Yaziklar olsun!!!

isa55

Alıntı yapılan: cgr - 09 April 2012, 00:04:15
Bitis dudugu caldigi anda ilk Ugur'a baktim. Hic durmadan kosarak soyunma odasina gitti herkesten once... Adam biraz uzulur be! Yaziklar olsun!!!

İstanbul uçağına yetişmeye çalışıyordur herhalde

babasamsunlu

atacan da o golü.. *******...  :kafa: :kafa: :kafa:

babasamsunlu

la bi adama günde beş vakit sövülürmü arkadaş...
piç.... :kafa: :kafa: :kafa: