STSL 2011-2012 / 19.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Galatasaray

Başlatan Sercan, 04 January 2012, 21:04:22

« önceki - sonraki »

masbene

şehre bir istanbul takımı geldiğinde cem yılmaz ın filmindeki gibi ufo görmüş köylü mallığına bürünen bir kısım "samsun"lu insanlar çok komik görünüyorsunuz ellerinizde fotoğraf çektiğiniz telefonlarınızla

Kronos

Benim yanımda da bikac yavsak vardı cimbom kacırınca ah vah eden. Analarına sövünce sesleri kesildi. Takım düşüyo ibneler resim cekınmeye gelmıs .Boyle sahıpsız meleketın takımı düşer elbet.

feveran

BU ŞEHİRDE DOĞAN BU ŞEHİRDE BÜYÜYEN BU ŞEHİRDE OKUYAN BU ŞEHİRDE EKMEK KAZANAN VE BU ŞEHRE İHANET EDEN KAHPEDİR

İLK GÜNKÜ GİBİ SEVİYORUM SENİ SAMSUNSPORUM...

burakbas

dün neler oldu neler bitti. hepimiz çok üzüldük belki de bizim için çok hayati 3 puan gitti FAKATTTTTTTTTTT!

2-0 Öndeyken EN BÜYÜK SAMSUN deyip de maçtan sonra Küfür edecek kadar da yavşak değiliz. BU BÖYLE BİLİNSİN.

Gerçek olan ASİL sevgi.

istanbuldan

Gece rüyamda bu maç ile ilgili kabuslar gördüm ve uyandım.. acaba gerçek değil mi diye.. ama istanbul takımlarına nefretim bir kat daha arttı.

burakbas

Forza Şirinler ' in facebook sayfasından yeni bir açıklama gözüme çarptı.

Her istanbul takımlarının maçından sonra ilk işi rakip takımın formasını almak olan Adem Alkaşı ya son uyarımızı yapıyoruz.Giydigin formanın hakkını ver.İnsanlar kahırdan ölürken sen forma peşindesin.Transfer bitmeden koyarlar kapıya.

sizce ADEM in yaptığı doğru mu? bir kısım futbolcumuz ağlarken , bu hareket hiç hoş olmadı Adem..

LisandroLopez

Adem forma değiştiriyor Ertuğrul Emre Çolak la hasret gideriyor olan bize oluyor maçtan sonra!!
Ulan siz gönül eğlendirin diye mi, yoksa maraton hainlerden oluşsun diye mi çıktı bu takım süper lige..
Yeter artık düşeceksek düşelim süper ligden nefret edeceğim aklıma gelmezdi..

masbene

samsundan topçu yetişmiyor artık.içlerinde samsunlu birkaçtane olsa bunları yapamazlar

Kronos

Dun aksam SAMSUNLU olup ta cimbom u destekleyen YAVSAKTIR....

ugrass

şimdi ne alaka ademin forma alması arkadas? macın sonunda zenkenin forma almak için önce selcuk inana sonra elmandere daha sonra barosa yalvardıgını görmediniz mi? ki forma alsa nolcak senin hocan 2 - 0 dan mac veriyor senin taraftarın geseyi görmek için trbunleri dolduruyor sen hala ademin forma almasına takıyosun.

vagus

Alıntı yapılan: masbene - 08 January 2012, 13:01:32
samsundan topçu yetişmiyor artık.içlerinde samsunlu birkaçtane olsa bunları yapamazlar

katılıyorum, Samsun'dan futbolcu yetiştirebilmek için altyapıya önem vermemiz lazım.. ama bu teknik ekiple kesinlikle bu iş olmaz.. daha ligde tutunacak zeka mantık bile yokken..

LisandroLopez

masbene

bildidğim kadarıyla serkan balcı, ve bir kere adamların teknik direktörü trabzonlu

burakbas

Alıntı yapılan: farUqras - 08 January 2012, 13:05:45
şimdi ne alaka ademin forma alması arkadas? macın sonunda zenkenin forma almak için önce selcuk inana sonra elmandere daha sonra barosa yalvardıgını görmediniz mi? ki forma alsa nolcak senin hocan 2 - 0 dan mac veriyor senin taraftarın geseyi görmek için trbunleri dolduruyor sen hala ademin forma almasına takıyosun.

abi almamalı , aldırmamalı. yapmayın gözünüzü seveyim. ben lise öğrencisi olarak yurtta maçtan sonra ağlıyorken , cimbom a küfür ederken benim Samsunumun topçusu ALMAMALI !

arkadaşlar bana az bak sizin adamın yaptığına diye dalga geçmemeli.

yeter !

masbene

Alıntı yapılan: masbene - 08 January 2012, 13:12:25
bildidğim kadarıyla serkan balcı, ve bir kere adamların teknik direktörü trabzonlu
pardon serkan aydınlıymıs