STSL 2011-2012 / 19.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Galatasaray

Başlatan Sercan, 04 January 2012, 21:04:22

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Çoğumuz gibi ben de moral çöküntüsü içindeyim konuşmak bile istemiyorum tek tesellim sonuçta bu gs bizi yendiği gibi rakiplerimizi de yenecektir hoca ne yapsın diyor bazı arkadaşlar en basiti akaki dışarı çıktığında bir kişi eksik stopersiz kaldığımızda yani, hakana stopere geç giyebilmeli baros boş kalmamalıydı buna aile müdahale edemeyecekse çamaşır sirigi olarak durmaya devam etsin kenarda

fanatik samsunsporlu

fink ve murat yıldırı yoruldu ama o halleriyle bile domingezden iyi oynarlar.defansımız çok kötüydü akşam.ama kalecinin günahı yok.bazılarına şaşırıyorum ertuğrulu kötülüyorlar

BEŞİKTEN_MEZARA

Merhabalar arkadaslar bence suçlu kafatasi avciligi yapmak Su vakitde zarar verecek bize.rakibimiz degil tek tesellim bu x bir anadolu takimi olsa kafa koparalim.potansiyel bu takimlar rakiplerimizide yeniyor zaten..serdar ozkan ve gekas kesinlikle kalite sorunumuza olumlu yansicak.. kapali defansta is yapacak adamlar ozellikle ic sahada gekas onsekiz nokta santroforu arkası donuk top alan biri .zenke tulumu ve murat sınırli yetenekli futbolcu tiplemesiyle iyi mücadele eder gorunur fakat hep yeniliriz kalite sart takıma kreaktif futbolcular lazim .....

s_uzunkaya

kaleyi tutan 3 şut var ama 4 gol yedik. anlaşılır gibi değil şu üzerimizdeki uğursuzluk...

Musti

2-0 öndeyken 'fincanı taştan oyarlar' ve maç 2-4 gerideyken 'yönetim istifa petkoviç istifa'. Sahada ben olsam şirazem kayardı.

..ikinci yarı başlar hekeste bir özgüvensizlik bir acaba korkusu ve gerilim.. ee tabi bu sahaya yansıyacak... aynı şeyi o gün stattan izlediğim gençler maçında sonra ankaragücü maçında bariz şekilde hissetmiştim...

Ben her şeye rağmen yeni transferler sayesinde geleceğe daha umutla bakıyorum. Sadece özgüven eksikliği var herkeste. Bunu kırabilirsek başarabiliriz.

jean

jean

cok dokundu bu mac bana ne yapip edip ligde kalmaliyiz

jean

6 puanlik fark var ligde kalmamiz icin hersey bitmedi hadi samsunsporum guldur artik yuzumuzu

GurbetciFanatik

samuray

gene ikinci devre kabusu maç 2 . o devre bitmiş terim hamlelerini yapmış petkoviç uyuyor adam üç kişinin arasından topa dokunuyor baros golü atıyor bomboş pozisyonda semihin attığı golde yani hangisi hepsi birbirinin aynı ya hep kendi bireysel hatalarımızdan yedik golleri gollerde ertuğulun hatası yoktu nedir bu ikinci devre kabusu klasik olacak ama önümüze bakalım artık yine bir maç yine hüsranla bitiyor malesef

bluegreen55

daha 15 maç var 45 puan eder
küme düşürülme olmayıpta puan silme olursa kümede kalma sınırı 30 puan fln olur
kalan 45 puandanen kötü 20 puan alsak  yeter.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: bluegreen55 - 08 January 2012, 18:46:54
daha 15 maç var 45 puan eder
küme düşürülme olmayıpta puan silme olursa kümede kalma sınırı 30 puan fln olur
kalan 45 puandanen kötü 20 puan alsak  yeter.

O ise birakmamak lazim.Keske senin dedigin gibi yapsalar cezalari hemen kezselerde görsek dururmu.
Her Koyun kendi bacagindan asilir biz topliyalimda ne kadar topluyabilirsek.TFF güvenesim kalmiyor benim.
Bu iste benim tek güvendigim adam Suat Kilic olacaktir.
Cogu Baskan ayni seyleri konusuyor artik yok bu sene tescil edilmesin yok o yok bu.

Su maci 2-0 öndeyken yenildik konustugumuz seylere bak.
Ah ulan Samsunum bir daha ne zaman yakalriz böyle  galata_saray ikinci yari rezil ederiz adamlari derken biz rezil olduk.

jurista

Formalite icabı 5 puan siler bu utanmazlar ... Onun için gurbetçi fanatik'in dediği gibi en az 30 puanı bulmalıyız ...

Gorkem

elimizdeki maçı veriyoruz  :kafa: böyle yenilmek koyuyor işte adama.. :( :( :rulet:

rehberci55

GÜZEL MAÇTI BEYLER; EN AZINDAN ADIMIZI DUYURDUK, ACEMİLİĞİMİZİN KURBANI OLDUK. YENİ TAKIMIZ VE BİREYSEL HATALAR DA YAPTIK.
  BİRAZ DA SUÇ BİZ TARAFTARDA. 2. YARI BAŞLADI TARAFTARDA TIK YOK. MARATON OLARAK DONDUK KALDIK HEPİMİZ. AİLE BİLE BAĞIRDI AMA MARATON ÇOK ÇOK FENAYDI. HEP BÖYLE OLUYOR ZATEN. TAKIMI ATEŞLEYEMEDİK. HERKESİN KAFASINDA ŞU VARDI SANIRIM. GS BAKALIM NE KARŞILIK VERECEK. O DÜŞÜNCENİN FUTBOLCUNUN KAFASINDA DA OLUŞMASINA İZİN VERDİK. BENİM GÖRÜŞÜMDÜR TABİİ BU. AMA EVİMİZDE MAÇLARDA 2. YARI BAŞINDA BARİ SUSMAYALIM DA TAKIM DİRENCİNİ KAYBETMESİN..