STSL 2011-2012 / 19.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Galatasaray

Başlatan Sercan, 04 January 2012, 21:04:22

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

Maraton tribünü taraftarlardan değil seyircilerden oluşuyor, ha birde içimizdeki hainlerden!!!

Theofanis Gekas

epçeli köylü

Sağlığımızı bozdu bu takım.Kalp krizi geçirttirecek bize....

silopilimuhsin

bu maçtan çıkarılması gereken çok ders vardır

fanatik

bence bu gece hoca faktörü açıkca ortaya çıktı Fatih Terim bu ülkede en sevmediğim adamlardan biri ama bugün kendisi taktir ettim oyunu müthiş okudu ve saha içinde kaçkere taktiksel değişiklik yaptı Petkoviç ise uyumakla meşguldü daha maçın ilk yarısının ortalarında defansın aksadığı belli oluyo adam bizim sol kanatımızdan sürekli atak yapıyolar ama petkoviç efendi bunu görüp oyuna müdahele etmekten aciz bir adam 2-0 dan maç vermenin tek suçlusu petkoviçdir oyunu okuyup gerekli müdaheleri yapamamıştır.

epçeli köylü

Bu takımın başında bu maç petkoviç değilde hikmet karaman olsaydı yenilirmiydik? Herkes elini vicdanına koyup bu soruyu yanıtlasın.Petkoviçi başımıza kim bela ettiyse ........

jurista

bir dedğil ,iki değil ,üç değil ,dört değil ,beş değil ,altı değil  ....

yazıklar olsun !!!

aynı şekilde ,aynı senaryoyla daha kaç defa yenileceğiç koviç efendi ?

maçın gidişine göre taktik değiştirmezsen , adam değiştirmezsen senle benim ne farkım kaldı hoca ...

ağlayan çocuğumun  gözyaşları bu şehirde yaşayan ne kadar satılmış ******* varsa biyerine girsi,n ...

kusura bakmayın ...

Kadir ÇELEBİ

Gurbette olan arkadaşlar mutlaka yaşamışlardır onlarca istanbul yalakasının arasında şehrini takımını temsil etmenin ne kadar zor olduğunu bi okadarda gurur verdiğini ama bugün şahit olduğum olay maçın sonucu kadar üzdü beni Samsunlu olduğu halde gs takımını tutmayı bir yere kadar anlarım ama düşmüş düşecekleri kadar ne halleri varsa görsünler demeyi hazmedemem yazıklar olsun böyle insanlara...
Birde bakalım içerdeki ilk maçımızda o tribünler yine tıklım tıklım dolacakmı ???

Dosta büyüksün  samsunspor_x
Düşmana büyüksün  samsunspor_x

Theofanis Gekas

fatih terim röportajında ilk yarı 2 0 bitsin razıyım dedim diyor.ulan şu maç verilirmi be ah be ahhhh

AhmetDenizci

isa55

Yenilgiye üzüldüm. 3-0 da olsa bu şanslarıyla veya şanssızlığımızla yine kaybederdik. Gollerin hepsi bizim hatamızdan. 2. yarı girdiklerini attılar, gol yüzdeleri yüksekti. Yani savunma hatası yapmasaydık maç bizimdi.
  Bu maç geride kaldı. Murat takviyeli orta sahayı beğendim. Tisdell-Gekas-Serdar katılımıyla maçlarımızı alacağız. Pes etmek yoook.

Theofanis Gekas

maçı webtvden izledm az öncede özeti izledim ve şunu söyleyim bu cinconda acayip bir ruh var gerçektende adamlar 2. golü attıktan sonra yedek klübesinin sevinci ve bağırışı ibretlik bişe bizim başımızdaki ruhsuz sığır nerde deli fatih nerde

GurbetciFanatik

Murat Ceylan hemen belli etdi kendini.
Serdar yeni olmasina ragmen 2 defa iyi siyrildi Ujfalusiden.
Hatada yapti normal. Ama bence iyi sinyal verdi.
Gekas Selim de gelsin bu takim is yapar.
Ama Defans sos veriyor oraya acil saglam adam alinmali bence.
Pes etmek diye kelimesi yok.
Bu Takim is yapacak kizsakta alkolik olsakta sacimiz klamasada pisikolji tedavi görsekte bu Takim bizim.

masbene

şapkaları masaya koyma vakti. söylenecek çok şey var ama aynı şeyleri her hafta tekrar etmeye gerek yok.

KotuCocuk55

Halisahacilar gelsede mac yorumlarini alsak,salih cakir ve mehmet yilmazi heycanla bekliyorum!