STSL 2011-2012 / 19.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Galatasaray

Başlatan Sercan, 04 January 2012, 21:04:22

« önceki - sonraki »

engin55

Yazıklar olsun. 15 dk lık devre arasında neler konuşuldu merak ediyorum?

havzalı55

Devre arasında Adnan Sezginle Gs başkanı yanyana ne konuşuyorlardı ? 

isyan

Alıntı yapılan: havzalı55 - 07 January 2012, 23:08:15
kardesim böyle mesaj yazmayin allah askina

kalptenþimþek

ben böyle bir hayal kırıklığı yaşamadım arkadaş..

CurvaSs

Alıntı yapılan: havzalı55 - 07 January 2012, 23:08:15

ne alakası var kardeşim. adam gese'den gelmiş, tanışıyolardır heralde.

city ultras

sizin gibi topcunun taaaaaaa biyerine sokayim,yeter lan artik resiler, sizin götünze girsin bu 4 gol...

target_t.t.b

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 07 January 2012, 22:32:01
söylenecek o kadar çok şey var ki hangisinden başlasam bilmiyorum,maça giricem SAMSUN memuru o kadar sert yapıyo ki bu taraftara resmen potonsiyel suçlusun hele ki benim gibi kafanda bere boynunda atkı üstünde poların varsa tamam,sen stada başka amaçla gidiyosun?sıradayız memur sebepsiz itince beni bende onu ittim girdik birbirimize,kimliğimi aldı hemen aldılar ekip arabasına bir kaç telefon trafiği yaptık da kurtardık kendimizi..oysa ki deplasmanlarda nelerini gördük hiç unutmam trabzonspor taraftarı avni akerde sahanın içine davul tokmağı attı defans oyuncuları iskender maç oynanırken getirdi memura davul tokmağını verdi,memur direk taraftara fırlattı tokmağı ki davulları tokmaksız kalmasın diye.artık birileri buna dur desin ve bu taraftarı potonsiyel suçlu görmekten vazgeçirsinler.

bunu bir kez daha gördük ki maratonda etkili bir taraftar grubuna ihtiyacımız var şirinlerde olmazsa gelen bu taraftarı rehin alır gider,hele şehir taraftarında ki kale tam bir rezalet,yönetime burdan yalvarıyorum ya deplasman seyircisinin yerini değiştirin yada o kaleye etkili bir taraftar grubu yerleştirin.

maça gelince 2-0 öndesin maçı 4-2 kaybediyosun,bunu bu ligde bizden başka kimse beceremezdi,bunuda yaşamak bize nasipmiş.yine ses kısık,bitkin,morali bozuk eve dönmek bize düştü...

ama bugün anladım ki petkoviçle dominguez arasında oral bir ilişki var.

GÜCÜNÜZ YETİYOSA DÜŞÜRÜN BU TAKIMI DÜŞÜRÜNDE GÖRELİM !

Söylence çok bişe yok son söz tam yerinde olmuş.Ağzına sağlık..

GÜCÜNÜZ YETİYOSA DÜŞÜRÜN BU TAKIMI DÜŞÜRÜNDE GÖRELİM !

GurbetciFanatik

Yenildik olabilir burda elestiri yapariz tatlica.
herkesin siniri bozuk ama söyle yazmayin yok maci satdik yok Adnan Sezgin ne konusmus.
Biz satilmismiyiz.Hic yakismiyor Samsunsporun satilik kelimesiyle yan yana gelmesi.

GökhanÇağlar

gerçekten yürek ister Samsunsporlu olabilmek,herşeye rağmen sonsuza dek Samsunspor...

epçeli köylü

Türk teknikdirektör getirmeyip petkoviçi kovmamakta ısrar edip bu takımı uçuruma sürükleyen kazım başkanı saygıyla anıyorum.Gekas değil kralı gelse işimiz zor.Bu teknikdirektörle...

GurbetciFanatik

Bi spor sitesinde yazisiyoruz demin, Pontuslular girmis hakkimizda konustular.
Cevabim : haftaya enisteniz geliyor GEKAS. Enistenizi iyi karsilayin.
Pontusu pontusluyla devirecegiz  :D :D :D :D :D
Trabrumu yenin bu macta yaptiginiz tüm hatalari affetdirin.Sizin elinizde olan sey.

samsunlu_alemdar

söylesene petkoviç takım neden oynamıyorrrrr.....

SametYılmaz55

saçma sapan goller yedik ya :( la zenke her zaman vurursun kaleye bugün neden vurmadın önün bomboştu be kardeşim :rulet:

Gaziosmanpaşalı3455

bir çift lafımda onca tribünü doldurup susupta çekirdek çitleyenlere  emin olun samsunsporlu oyuncalardan farkınız yoktu.... tebrikler şirinler onlarda olmasa

Lusage

2-0 dan sonra maç bitti kazandık sanan ve stadda bayram havası estirenler mutludurlar sanırım...  :kafa: :kafa: