STSL 2011-2012 / 19.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Galatasaray

Başlatan Sercan, 04 January 2012, 21:04:22

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

GurbetciFanatik

belki bana cogu kizacak ama , ben olsam ordu macina paf takimni cikaririm önümüzdeki kupa macinda.
Trabzon macindan sonra Petko felan masal okumasin yok yorgunduk yok kupa maci diye.
Koymusum Kupa macina Trabzon macina yorgun cikmayin.Ordada bizi rezil etmeyin.

fanatik samsunsporlu

gündüz saatlerinde kaç fark yersiniz diyenler oluyordu kızıyordum adamlara.yorum yapamıyorum artık.sadece şunu söyleyeyim.evimizde sadece manisaya yenilmiştik o maçta bizim takım maratona göre sol taraftaki yedek kulübesine oturmuşlardı ilk defa.bugün de aynısı oldu.yine oraya oturdular.maç 2-0 oldu sevindim.4-2 ye dönünce bunun bir uğursuzluk olduğuna inanmaya başladım artık. :(

LisandroLopez

Gekas ada yazık Bance ede Ekighoya da.. Arkan sağlam değil ki hücuma ne diyesin..
Ne kadar dengesiz var savunmada.. Hatta kaleci bile

davidsavage

önceden ttuttuğum takım galatasaraydı,ama bankasyanın son 2 senesinde takımı destekliyordum burda hep derlerdi bi gönülde iki sevda olmaz die,bu maçta atılan 2 golde boğazımı yırtarcasına bağırdım,eski takımıma karşı artık gerçek Samsunsporlu olduğumu hissediyorum,bi bakıma bu sitede yardımı oldu. keşke bu oyunun karşılığı bu sonuç olmasaydı,trabzona yeni transferlerimizle bunu telafı edeceğiz.

Forvetim

devre arası içim hala tedirgin biliyorum bi salaklık yapacaklarını güvenemiyorum çünkü, 2-1 oldu oğluma dedim bu maç berabere gelirse kesin kaybederiz.

twitter

ben 50'ye kadar gol yersek yeniliriz demiştim
maalesef yanılmadım

Ollivanders

AllydeenleaR

maç sonunda fatih terimi a.albayrakı çağıran, gs taraftarıyla ortak bağıran taraftara yazıklar olsun...kendinize yedirebildiyseniz helal olsun

LisandroLopez

Koskoca maraton 10 bin kişi 90 dakika mum gibi oturdu ya helal olsun!! Ulan içimizde ne kadar hain var arkadaş..
Şu koca maçta tebrik ettiğim iki şey var; biri Ekigho, biri Şirinler..

fanatik samsunsporlu

fatih terime karşı oynadığımız bütün maçları kaybetmişiz zaten bugün de olmadı.bu şerefsizin yüzünü güldürdünüz ya yazıklar olsun

havzalı55

Yok böyle bi anlayış. Petkoviç napsın futbolcular sahtekarsa. Yenerken güzel yenilince yine petkoviç. Senin adamın kendi kalesine gol atıyorsa, korner olmasın diye 3 tane adamın 1 adamı tutamayıp gol yiğorsan, Bi tanesi maçın en kritik anlarında burnum kanıyo diye kenara gidiyosa kalecin kovaysa petko napsın ?

LisandroLopez

İki değişiklik.. Maçın başında gelen bir gol ki bana göre 2.devrenin 15 dakikası gol yemesek puansız ayrılmamız mümkün değildi..
Golü yedikten sonra panik yapan bi takım.. Savunma hatasına yenen 2.gol ve maçın kopuşu..
YAZIKLAR OLSUN BE!!!

55.hakan

2 ve  3.  goller tam bir acemilik.4 oyuncu birden topu uzaklaştıracağına birbirlerine giriyorlar.3. golde Akaki burnum kanıyor diye dışarı çıkıyor Baros bomboş golü atıyor.Bu nedir kardeşim Samsunsporlu olmak gerçekten yürek ister bugün bir daha bunu anladım.

GökhanÇağlar

gs ın attıgı 4 golde bariz katkısı var bizim defansın.bu hatalar devam ederse forvete İbrahimoviç gelse ne fayda.
şu kasıntı fatihi ve şehrini satan vatansızları sevindirdiniz helal olsun size.