STSL 2011-2012 / 19.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Galatasaray

Başlatan Sercan, 04 January 2012, 21:04:22

« önceki - sonraki »

Tufan

162-94 tansiyonum acillik yaptınız lan beni!

bu demoralizasyonla nasıl toparlanacaz hiç bilmiyorum.

vanlioglu

top rakipteyken diken üstünde her an gol yeme kaygısıyla maç izlemekten kanser olacam az kaldı. gene bir hafta sonu daha zehir oldu. keşke hiç öne geçmeseydik bu kadar koymazdı hiç değilse.

Theofanis Gekas

özeleştiri yapmak gerekirse taraftarın 2 0 dan sonra hiç sesini duyamadık tvdn al_sana

Gaziosmanpaşalı3455

adnan sezgin kaça sattın maçı????????
bugün ben yaşları 54 ila 60 arasında o koca koca insanşarın hüngür hüngür ağlamalarını gördüm ya allahta sizin ciğerinizi aynen öyle yaksın

kaptan 55

söylenecek o kadar çok şey var ki hangisinden başlasam bilmiyorum,maça giricem SAMSUN memuru o kadar sert yapıyo ki bu taraftara resmen potonsiyel suçlusun hele ki benim gibi kafanda bere boynunda atkı üstünde poların varsa tamam,sen stada başka amaçla gidiyosun?sıradayız memur sebepsiz itince beni bende onu ittim girdik birbirimize,kimliğimi aldı hemen aldılar ekip arabasına bir kaç telefon trafiği yaptık da kurtardık kendimizi..oysa ki deplasmanlarda nelerini gördük hiç unutmam trabzonspor taraftarı avni akerde sahanın içine davul tokmağı attı defans oyuncuları iskender maç oynanırken getirdi memura davul tokmağını verdi,memur direk taraftara fırlattı tokmağı ki davulları tokmaksız kalmasın diye.artık birileri buna dur desin ve bu taraftarı potonsiyel suçlu görmekten vazgeçirsinler.

bunu bir kez daha gördük ki maratonda etkili bir taraftar grubuna ihtiyacımız var şirinlerde olmazsa gelen bu taraftarı rehin alır gider,hele şehir taraftarında ki kale tam bir rezalet,yönetime burdan yalvarıyorum ya deplasman seyircisinin yerini değiştirin yada o kaleye etkili bir taraftar grubu yerleştirin.

maça gelince 2-0 öndesin maçı 4-2 kaybediyosun,bunu bu ligde bizden başka kimse beceremezdi,bunuda yaşamak bize nasipmiş.yine ses kısık,bitkin,morali bozuk eve dönmek bize düştü...

ama bugün anladım ki petkoviçle dominguez arasında oral bir ilişki var.

GÜCÜNÜZ YETİYOSA DÜŞÜRÜN BU TAKIMI DÜŞÜRÜNDE GÖRELİM !

Gaziosmanpaşalı3455

2-0 dan sonra zaman geçirmek yerine gol atmayı düşünseydik bu sonuçla karşılaşmazdık..Kalecimizde aklını başına toplasın 45dk boyunca zaman geçirilmez

KareAs55

Neyin cezası abi bu ? Biz bunları hakedecek ne yaptık lan ?

şu Şehrine ihanet eden köpekleri sevindirdiniz ya helal olsun hepinize  daha ne diyim

alperen

Gaziosmanpaşalı3455

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 07 January 2012, 22:20:53
yav satilmis felan hemen demeyin.
Kim kime satiyor maci.

Kazmaca 3 golü kendimiz attik o kadar.
Rezil kepaze etdiler bizi yaziklar olsun ama
yine düsmeyecegizzzzzz.            2-0 dan 4-2 maç satarakmı?

ordu_spor manisa_spor buyuk_sehir
bunlara basip 9 puana alacagiz söke söke yeni adamlarla

Trabzonda macimiz ne olur onu bilmem, tek bildigim 3-0 öne gecsek bile hakem maci bitirmeden sevinmeyecegim.

ethm55

Maç İçin Konusulcak Cok Bısey Yok Aslında. Fatih Terim Kazandı Maçı.
Boyle Oynarkas Dıger Takımlara Karşıda Lıgde Kalcagımızı Dsunuyorum .Allah Utandırmasın.

ugrass

bu işler ZENKE ile olcak işler hiç değil. bank asya oyuncusu

kumköylü ahmet

2-0 öndeyiz bana soruyolar neden sevinmiyosun diyeeee hapluki 2 golde kahveyi yikdim tek basima..dedimki bu samsun ben bu takimi cok iyi taniyorum mac bitmeden sevinmek haram bize samsunun sagi solu belli olmuyor dedim macdan sonrada herkez benmi tebrik etti..ama maalesef resmen maci hediye ettik  :'( diyecek daha birsey yok

maviay55

her pozisyonda gol yiyecez diye kendimi sıktıgım bi maç eridim bittim  :rulet: 

3 e 2 kaç tane pozisyon yakaladık birinde de ortadan gelen adam şut çekmeyi denemedi neden korkuyorsunuz abi vurun kaleye ne var çekinecek!! maç 2-1 ken yapmadıgın oyuncu değişikliği yapmazsan,hakan arslanı değil de fink i alırsan ekighoya 77 dakika katlanabildiysen (istediği kadar gol atsın!),daha dün gelmiş serdar özkan ı sahaya sürmekte cabası..  :x((

önümüze bakacaz tabiki ama çok koydu 2-0 dan maç vermek  :hnk:

LisandroLopez

Ulan Petkoviç ne dedin de 2.yarıya afyon yutmuş gibi çıktı bu adamlar.. İlk yarıdan eser yoktu hiç bi oyuncuda ayıptır be..
Bu takımın oyuncusu olmayan, süper lig oynamıcak oyuncular var dediğimde karşı çıkılıyordum.
Bi kere Ertuğrul süper ligde 1.kaleci oynayacak bi kaleci değil..Büyük maçları kaldıramıyor.Ayrıca bana güven de vermiyor.
Adem denen panik atağı sırf mücadele ediyor diye orda oynatıyoruz..Akaki zaten oyuncu falan değil..
2-0 önde götürdüğün maçı kaybediyosun, gerçekten tam bi saçmalık.. Ha unutmadan ; Zenke bi ara da sahada görün olur mu...

Forvetim

2.yarı fatih terim oyuncu değiştiriyor onu sağa bunu sola çekiyor maça ortak olmak adına takımla oynuyor, 2-0 dan maçı koparmış petko aynen devam ediyor. karşı bir hamlen olmalı. ben sadece şunu demek istiyorum ki 2-0 dan maç veren hoca hoca değildir kusura bakmasın. bu kaçıncı.