Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

feveran

Samsunspor'un transfer gündeminde olan Yattara'da sorun çıktı.
26 Aralık 2011 Pazartesi 22:12

Samsunspor, Beşiktaş'ın eski golcusü Bobo ile Karabüksporlu orta saha oyuncusu Ahmet Cebe'nin işini bitirdi. Transferin tamamlandığı ve iki futbolcuyada ücretlerinin bir kısmının ödendiği bildirildi. Bobo ve Cebe'nin transferinin noter aracılığıyla tasdik edildiği gelen bilgiler arasında.

Transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Samsunspor, Beşiktaş'ın eski golcüsü Bobo ve Kardemir Karabükspor'lu başarılı orta saha oyuncusu Ahmet Cebe ile anlaşma sağladığı kulislerde konuşuluyor. Bu iki futbolcunun alacaklarının bir bölümünün de verildiği iddia ediliyor. İki futbolcunun da Samsunspor'un devrearası kampına katılacakları ileri sürüldü.
kaynak.samsunkenthaber.com

twitter

saim55

İbrahim Akın ve Kerim Zengin Antep'le anlaştılar. İkisi de bizim yaramıza merhem olacak oyunculardı. Yattara da ne oluyor. İnşallah almayız.

FaTiH_HaN

Hürriyet alabileceğimiz en iyi yerli ön libero oyuncusuydu, Hürriyeti reddettikten sonra merak ediyorum kim gelecek  :o

ngonge

Hürriyet'in bize fayda getirmeyeceğini düşünüyorum, hem çirkef bir oyuncu hem de Fink'in yanında oyun kurma özelliği de olan bir defansif ortasaha almak lazım, Murat Ceylan gibi.

kuzey55

Alıntı yapılan: saim55 - 27 December 2011, 11:44:43
İbrahim Akın ve Kerim Zengin Antep'le anlaştılar. İkisi de bizim yaramıza merhem olacak oyunculardı. Yattara da ne oluyor. İnşallah almayız.

Şike yaptığını itiraf etmiş bir futbolcuyu napcaz

olcay

Alıntı yapılan: ngonge - 27 December 2011, 11:56:18
Hürriyet'in bize fayda getirmeyeceğini düşünüyorum, hem çirkef bir oyuncu hem de Fink'in yanında oyun kurma özelliği de olan bir defansif ortasaha almak lazım, Murat Ceylan gibi.

bence hürriyet gibi bi adam lazım bize.kaptan muratın bile takımı ateşliycek özelliği yok.hürriyet hiç kimse oynamasa bile gaza getircek bi adam takımı.finkte resmen ölüm sessizliği,hakan arslanı zaten söylemiyorum.kemal falan da hiç öyle takımı üstlencek bi karakter yok.bence böyle bi adamın eksikliğini çekiyoruz

Serkan

Samsunspor'un yeni transferi KDC VERONO önce havalanında

Daha sonra uçakda görüntülendi

ugrass

27 December 2011, 12:14:56 #803 Son düzenlenme: 27 December 2011, 12:22:51 farUqras
yattarada sorun cıktı diyo haberde yattara ile haber yok :D

bu arada bobo da 50% bursadaymıs :D fanatik gazetesinin haberi =))

brigand

Alıntı yapılan: Serkan - 27 December 2011, 12:11:23
Samsunspor'un yeni transferi KDC VERONO önce havalanında

Daha sonra uçakda görüntülendi

Ben bu adamı tanıyorum ya  :evet: Seydo ile İtalya Kupası Lazio - Verona maçında izlemiştik. 59.Dk'da oyuna girmişti. Genç, yetenekli bir oyuncu izlenimi veriyor ama öyle hızlı falan değil. Teknik kapasitesi ve futbol zekası yüksek ama belli. Verona'lı taraftarlar maç sonu çağırıp KDC Verono - Verona'da - Ver ona ! diye tezahürat yapmışlardı. İnşallah çabuk uyum sağlar. Şimdiden başarılar  >l<

Serkan

zaten takıma getiren iki isimden biri seydo sponsoru da Erdal bakkal

Bu da işi bitirdik mutluyuz resmi

brigand

Adamlar basiretli, adamlar belalı : )

çamot_55

arkadaşlar inşallah son dakikada bir terslik olmazsa şu an itibari ile ahmet cebe ve bobo bizde...

brigand

Bir duyum mu aldın, yada bir şeye mi şahit oldun? Kaynak nedir?

feveran

üstekı resımde karşıda mını eteklı kzın yanına özellıkle oturmuş galıba