Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

5trawberry

Kemal başarıları hak eden bir oyuncu. Başarılı olmasını isterim, ki bu başarısının bizimle olmasını daha da isterim ama bazen istemekle olmuyor, Kemal sözleşme yenileyerek, dürüstlüğünü ve görevini yerine getirmiştir. Bu yönetici acizliğinden ötürü de, takıma faydalı olup maddi yönden iyi şeyler bırakarak ayrılmak isteyecektir. Kemal devamlı üstüne koyarsa, Avrupa'da iddialı bir oyuncu haline gelebilir. Bizim ligimizde medya 3 takımın üzerinde olduğu için, Kemal'in sırf Avrupa'da daha iyi yerlere gelebilmesi için buna göz yumabilirim. Tese havasını alır bu durumda.

Ollivanders

senin rakiplerin takır takır çalışıyor. İbrahim akın ve kerim zengini transfer ediyor . Biz hala bekliyoruz. Su aceleci davranmamak başımıza iş açacak.

samsunmania

Ya bu ligden düşme yok ya bizimkiler hıyanet derecesinde basiretsiz ya da bomba transfer haberleri doğru. Aklım gidip geliyor, beynim uğulduyor. Hayatımda böyle ikilemde hatta üçlemde kalmadım desem yeridir. Samsunsporum. Kesinlikle kanserojensin.

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 27 December 2011, 01:02:10
Klas TV de ki Spor Gecesi programında adamın teki başkan Çarşamba gününü bekleyin dedi, dedi.

ben bu filmi bir yerden hatırlıyorum...çarşambayı bekleyin her sezon başı aynı gün zikrediliyor :D

jurista

Saat 00:45 23 ziyaretçi 41 üye aktif ...

Toplam 64 kişi gecenin bu saatinde hacı yolu gözler gibi transfer haberi bekliyor ...

Musti

9 günde 51 sayfa olmuş başlık. 5 ocağa da 9 gün kaldı. bakalım merakla takip ediyorum  :x((

minci

Alıntı yapılan: jurista - 27 December 2011, 01:46:27
Saat 00:45 23 ziyaretçi 41 üye aktif ...

Toplam 64 kişi gecenin bu saatinde hacı yolu gözler gibi transfer haberi bekliyor ...

Harikasın >l< >l< >l< Çok güldüm.

ugrass

trt 1  transfer dosyasında turgut dogal sahininde  galata_saray anlaştıgını söyledi

silopilimuhsin

Adnan sezgin in numarası yokmu arayalım. Isa turan i arıyorduk  kafamız rahatliyordu

ugrass

27 December 2011, 02:13:17 #759 Son düzenlenme: 27 December 2011, 02:16:53 farUqras
Alıntı yapılan: silopilimuhsin - 27 December 2011, 02:11:36
Adnan sezgin in numarası yokmu arayalım. Isa turan i arıyorduk  kafamız rahatliyordu

abi sen beni ara ben sana söylerim adnan sezginin diceklerini.

'içiniz rahat olsun Samsunspor'a en iyilerini getircez ve bu takım düşmicek' =))

o degilde sene basında mersine kıcımızla gülüyoduk nasıl uyum saglıcak o takım diye.. toplama mersin kadar olamadık

samsunluhakan

hala gelen giden yokmu saat kaç oldu

Musti

Alıntıİbrahim Seten - Vatan Gazetesi Spor Yazarı, Spor Genel Müdürü
@twitter - Adnan Sezgin ise "Samsunspor olarak Bobo ile herhangi bir pazarlığımız yok şu an" dedi.

maviay55

hasan kabze montepliler de mutsuzmuş az maliyete düşünülebilir  ::)

AntZ

27 December 2011, 02:39:20 #763 Son düzenlenme: 27 December 2011, 02:42:55 AntZ
Bobo olmayacaksa ya da bu tür ya form tutarsa diyeceğimiz isimler gelecekse Makukula neden olmasın. En azından bir önceki senenin gol kralı.
Hem sadece Kayseri de parlamış bir isimde değil, kariyeride sağlam.

samsunluhakan