Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

feveran

güvenlık arkadaş gördü bizim

sadece55

Saçmalamayın yahu Bobo havalanına gelcekte samsun sallanmıcak..

SSKLA

Alıntı yapılan: Erdinc - 27 December 2011, 10:29:34

Bence de ama doğruysa  :holey: :holey: :holey: :holey: :deli: :deli: :deli: :deli: :holey: :holey: :holey: :holey:

cezayir55

samsunluhakan

hürriyetin samsunsporumuza gelmesini çok isterim topu oyuna sokan iyi oyunculardan birisi eger orduya gittiyse üzülürüm yönetim uyuma oyuncular kaçıyor ara transfer dediniz durdunuz ortada hiçbirşey yok hala ne oluyor yönetim

maraton

ne içiyonuz olum bu kafaya ulaşmak için.. messi yi de otogarda görmüşler  :deli:

doðan

Alıntı yapılan: maraton - 27 December 2011, 10:45:57
ne içiyonuz olum bu kafaya ulaşmak için.. messi yi de otogarda görmüşler  :deli:

başkan aynuısından bana da ( bu arada müsaitsen telden bağlanacam )

Kodalak

Alıntı yapılan: Erdinc - 27 December 2011, 10:29:34

uçuş listelerini kontrol ettirmeyin bana  :D

kafayı sıyırdık dün gece satt 2 gibi kalktım internete girdim varmı transfer diye..

fındık

Samsunspor çok büyük düşünüyor 27Aralık 2011 Salı FOTOMAÇ
Yattara sürprizi
Samsunspor eski Trabzonlu Yattara, eski G.Saraylı Keita ve Nonda, F.Bahçeli Uğur Boral ve Beşiktaşlı Holosko'nun peşinde

Süper Lig'in ilk yarısında beklentilerin çok uzağında kalan Samsunspor kadrosunu güçlendirmenin hesaplarını yapıyor. Başkan Kazım Yılmaz, eski Trabzonsporlu Yattara, eski G.Saraylı Keita ve Nonda, Gaziantepsporlu Murat Ceylan, F.Bahçeli Uğur Boral ve Beşiktaşlı Holosko ile ilgilendiklerini doğrulayarak, "Taraftarımız biraz daha sabretsin. Süper bir takım olacağız. Çarşamba günü (yarın) net olarak isim açıklayacağız" dedi. Kırmızı-beyazlı taraftarlar özellikle Yattara ismiyle büyük bir heyecan yaşarken, bu isimlerden birkaçının yakın zamanda imza atması bekleniyor. ;D ;D ;D ;D

Bu Habere çok güldüm :D :D

ercan0655

Hayalden başka ne kaldı elimizde  bırakın onu adam gibi yaşayalım da  :holey:

FaTiH_HaN

Bobonun adı Mersinle bile geçtiyse hatta gelip Mersinin maçını tribünden izlediyse bizede gelebilitesi vardır bence  :holey: :deli:

ercan0655

Samsuna nur yağacak desenize  eskiler alırım eskiler eskiciiiii al_sana

Lusage

Biz en garantisi Dış ve Iç hatlara birer nöbetçi dikelim.  :-\

ngonge

Sanki bir kota var da sadece geçmiş yıllarda türkiyede oynamış yabancı oyuncuları alabiliyoruz, Nonda, Keita, Yattara, Bobo... .

mehmet yılmaz

Hürriyet ordu'ya mi kayseri'ye mi gitti bilmiyorum ama adnan sezgin'in işi bitirdiğini lakin petkoviç'in istemediğini çok iyi biliyorum bir tane önlibero ile anlaşılmış ve petkoviç bu yüzden hürriyeti veto etmiş :(