Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

AntZ

Adnan Sezgin'in; "hocanın sistemine uygun oyuncular alacağız" açıklamasından sonra bence 3-4-3 e göre yapın kadroları...

Şu anki duruma göre bence;

cembaba

Zenke - Ekigho oynayacak büyük ihtimal. Bu da bize galibiyet serisini getirecek. O kadar da kesin konuşuyorum.

ngonge

Hocanın bu saatten sonra 3-4-3'e geçeceğini sanmıyorum. Şu halde bile takım 4-3-3'e uymadığı için Sezgin'in öyle dediğini düşünüyorum.

Hocanın taktiğinde takım 4-3-3 ve 4-5-1 oyun içinde değişiyor. Bu yönden Holosko gibi hem kanat hem de forvet özellikleri olan oyuncu lazım.

Bu arada FB'den 5 oyuncu ayrılıyormuş, kısa vadede Boral ve Gökay Iravul'un işimize yarayacağını düşünüyorum.

http://www.htspor.com/futbol/haber/700051-5-oyuncunun-bileti-kesildi

Recep

bence bu transferler yapılırsa bamce yi düşünmemek lazım kadroda

isyan

25 December 2011, 13:41:20 #499 Son düzenlenme: 25 December 2011, 13:42:30 AntZ

Su Transfer yazan yere gerektiginde sag acik'a kayabilen bir oyuncu kurucu alirsak ki mac esnasinda 4-4-2 'ye dönebilelim
Veya Zenke'yi kanat oynatip en uca bir transfer yapip arkasinada Holosko'yu* koyarsak iyi is yapariz belki

*= Gelirse tabii

55(tuncay)55

alalım artık şu oyuncuları :x(( :x(( :x((

vanlioglu

AlıntıKadroda revizyon
Ligin ikinci yarısında gidecek ve kalacak oyuncular için geçtiğimiz günlerde bir toplantı yapan Genel Direktör Tayfur Havutçu ve Teknik Direktör Carlos Carvalhal, 31 kişilik kadronun azaltılması yönünde düğmeye bastı

02:30 | 25 Aralık 2011

Kulüp bünyesinde yapılacak olan tasarruf politikasını da düşünen Havutçu ve Carvalhal ikilisinin başta Holosko ve Edu olmak üzere teklif gelecek olan 5-6 futbolcu ile yolları ayırmayı planladığı öğrenildi.  Gönderilecek olan futbolculardan sonraki mali tabloya göre takıma takviyeyi düşünen yönetimin ise bu konuda acele etmeyeceği, yapılacak transferlerin ise düşük maliyetli olmasına özen gösterileceği bildirildi. Başkan Yıldırım Demirören, Sportif Direktör Tayfur Havutçu ve Teknik Direktör Carlos Carvalhal ile yeni yılın ilk haftasında bir araya gelerek bu konuyu son bir kez daha masaya yatıracak.

edu da fena topçu deil bitiriciliği sağlam.

Jnr.Serkan

Keşke yönetim boşta olan Torric Jebrin'i almayı akıl edebilse.Süper Lig'den 3 takımla görüşüyormuş.Umarım bunlardan 1 tanesi bizizdir ve geleceği takım biz oluruz.Bileklerine çok hakim çok sağlam oyuncu.Yaşıda çok genç

Shane_Falco

İsmi geçen oyuncular hep ofans oyuncuları.Bence bizim bir tane sağ beke bir tanede stopere adam almamız gerekli

Ollivanders

Ortasaha transferi yapılmadıkça takımdan umitli degilim. Murat ceylan vs bu işi çözemez. Bizim sorunumuz ortasahada , baskıyı kuramamakta , yaratıcı olamamakta.

samsunmania

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 25 December 2011, 14:11:05
İsmi geçen oyuncular hep ofans oyuncuları.Bence bizim bir tane sağ beke bir tanede stopere adam almamız gerekli

özellikle sağ bek.

GurbetciFanatik

Beyin lazim Beyin takima.
Timofte gibi bi adam lazim.
Topu alinca takimi öne itecek cekecek bir oyun kurucusu acil lazim.
Bunun yanina Holosko Ugur Murat da geldimi tamam.
Tabi bi bek ve iyi bir yedek kaleci gelirse birakin kümeyi play offu sorlar bu Takim

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 25 December 2011, 14:04:31
Keşke yönetim boşta olan Torric Jebrin'i almayı akıl edebilse.Süper Lig'den 3 takımla görüşüyormuş.Umarım bunlardan 1 tanesi bizizdir ve geleceği takım biz oluruz.Bileklerine çok hakim çok sağlam oyuncu.Yaşıda çok genç

Serkan birkaç kişi daha sürekli bu Jebrin'den bahsediyordu forumda. Bu sezon Bank Asya'yı da Süper Lig kadar takip ettim. Jebrin Buca'nın 10 numarasıydı, çok gen bir oyuncu doğru ama ben hiçbir özelliğini göremedim. Sıradan hatta sırdanın da altında bir oyuncuydu. Zaten son 4 maç kala bileti kesildi, hatta Buca direkt onunla ilgili değilse bile ondan sonra ivme kazandı. Bence bizde oynayabilecek bir oyuncu hiç ama hiç değil.

Yatara konusundaki fikrim ortada, ancak Türk vatandaşı statüsünde olması de üzerinde durulması için bir neden demek ki.

engin55

Yattara işi doğru galiba her yerde yattara süprizi yazıyor