Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

AntZ

Alıntı yapılan: samsuni - 25 December 2011, 15:10:37
Yatara konusundaki fikrim ortada, ancak Türk vatandaşı statüsünde olması de üzerinde durulması için bir neden demek ki.

Yattara konusunda farklı düşünüyorum, sırf İ.*.O.Ş. dedirtmek için alınmasını istiyorum. Yattara yı getirin bana  :D İbo gel oğlum, bi' İ.*.O.Ş. de abilere  :D

Theofanis Gekas

Başkan Kazım Yılmaz, transfer çalışmalarını Adnan Sezgin'le birlikte yürüttüklerini söyleyerek, "Hocamızın raporu doğrultusunda kadromuza doğru isimleri katabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.Transfer çalışmalarıyla bizzat ilgilenen Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Genel Koordinatör Adnan Sezgin'in de dün İstanbul'a geldiğini ifade eden Başkan Kazım Yılmaz, "Acele kararlar verip yanlış yapmak istemiyoruz. Bu nedenle dikkatli davranıyoruz. Şu anda İstanbul'da Adnan Sezgin'le sırt sırta, omuz omuza verdik ve listemizdeki isimlerle ilgili temaslarımızı devam ettiriyoruz. Birlikte, takımımızı başarıya taşıyacak ve bizi ligde hak ettiğimiz konuma getirecek oyuncuları kadromuza katabilmek için yoğun mesai harcıyoruz" dedi.

Bu cümle beni çok korkutuyor tıpkı sezon başında kurdukları cümle
'"Acele kararlar verip yanlış yapmak istemiyoruz. Bu nedenle dikkatli davranıyoruz.'''

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: samsuni - 25 December 2011, 15:10:37
Serkan birkaç kişi daha sürekli bu Jebrin'den bahsediyordu forumda. Bu sezon Bank Asya'yı da Süper Lig kadar takip ettim. Jebrin Buca'nın 10 numarasıydı, çok gen bir oyuncu doğru ama ben hiçbir özelliğini göremedim. Sıradan hatta sırdanın da altında bir oyuncuydu. Zaten son 4 maç kala bileti kesildi, hatta Buca direkt onunla ilgili değilse bile ondan sonra ivme kazandı. Bence bizde oynayabilecek bir oyuncu hiç ama hiç değil.

Yatara konusundaki fikrim ortada, ancak Türk vatandaşı statüsünde olması de üzerinde durulması için bir neden demek ki.

Mehmet Abi,geçen sene Jebrin Bucaspor'da çok iyi performans gösterdi Süperligde.Bencil değildi ve kendini göstermek için sürekli pas yapıp mücadele ediyordu.Top tekniği Süperlig düzeyinde oldukça yeterli.Bank Asya'ya düşünce Bucaspor,daha çok kendine oynamaya başladı.Takım oyunundan ve disiplininden uzaklaşıp bencil oynamayı seçince Bank Asya gibi sert bir ligde fiziğiyle eridi gitti.4 hafta öncede maaşı ödenmediği gerekçesiyle ayrılmış.

Şimdi okuduğuma göre 5 yıllık ts ile anlaşmış.Zaten ts ile anlaştığına göre hiç konuşmaya luzum kalmadı.Ondanda verim alamazlar inşallah : )

feveran

sion dan

Rodrigo Lacerda Ramos

06/10/1980
Brezilya 8 numara orta saha

AntZ

@feveran

Duyum mu, öneri mi? Nedir bu Rodrigo Lacerda Ramos?

feveran

AntZ

Teşekkürler, ssbiz tarama ekibi hemen araştırmalarına başlıyor  :ok

brigand

Hergün bir el bombası atlıyor foruma bari pimini çekip çekmediğini söyleyin de içimizde patlamasın da !

AntZ

1,84 lük orta saha mı olur  .:.:. maşallah  :hnk:

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: feveran - 25 December 2011, 15:27:15
sion dan

Rodrigo Lacerda Ramos

06/10/1980
Brezilya 8 numara orta saha

Sion ismini artik duyamiyorum
Dominguez yüzünden ona kefildi getirtdi adam birakin futnolu kosmayi bilmiyor
simdide bu cikti basimiza
Allah askina isvicreden kim suana kadar iyi cikmis.
Hele hele Petko yine kefilse ben bu adamdan simdiden ümitsizim.

kalptenþimþek

bizi mi yoksa sionu mu kurtarıyorlar belli değil!

brigand

Alabiliyorsan Almanya,İtalya gibi dayanıklılığın,gücün ön plana çıktığı liglerden alacaksın ortasahayı. Orta sıra takımların sahip oldukları oyuncuları süzdüğümüzde yıkıp geçecek adam dolu. Ama yok ben illa da Finlandiya,İsviçre,Çek vs liglerindeki adamlara vericem diyorsan milyon dolarları bu taraftar hesap sormaya kalkınca çağ dışı davranış demeyeceksin. Vizyonu genişletelim diye umut ederken böyle adamlara tahammülüm yok benim. Sadece bu duyum hakkında değil görüşüm genel anlamda söylüyorum. Biraz zorlamak lazım sınırları diye düşünüyorum. Tabi bu iyi niyetli, vizyon sahibi, gerçek Samsunspor'lu ve taraftar gibi heyecanlı adamlarla mümkün olur. Hem kendime hem etrafımdaki insanlara hakkımızda hayırlısı diye diye inşallah bir gün hayırlı güzel günleri görürüz.

Ayberk

Fb'den Gökay ve Uğur'u bence alacağız. Gökay da Uğur da şu meşhur menajerle çalışıyor. Adnan Sezgin yine aynı şirketle çalışacak bana kalırsa. Gökay da Uğur da iş yaparlar bence. Uğur oynamak isterse, biraz da şansı olursa sol kanadı estirebilecek bir adam. Gökay da genç ve tıpkı Ertuğrul gibi kendini kanıtlamak isteyecektir.

İBB'den Tevfik yazmıştım. O da aynı şirketin oyuncusu. İBB başkanıyla görüştüyse Kazım Yılmaz; Webo veya Doka için değildir sanırım :D

Beşiktaş'tan Holosko işe yarayabilir, aklı sahada olursa. Edu'yu da göndermek istiyorlarsa bence almalıyız. Şimdi artıkları toplamayalım diyebilirsiniz, haklı da sayılırsınız ama; Edu'nun bizim maçta gelişine soldan sert vurduğu top mesela, tam bir golcü vuruşuydu. Şansa vuran bir adam değil bence, boş adam da değil. Uyum sağlarsa iş yapar.

Murat Ceylan zaten hepimizin malumu...

Başkan ts ile de görüştü deniyordu, sanırım oradan da Ferhat'ı düşünüyorlar sol beke(not: gene aynı şirket) :kafa:

Bütün bunlar gerçekleşirse kazanan sadece Adnan Sezgin mi olacak, yoksa hem Samsunspor hem de Adnan Sezgin mi kazanacak göreceğiz...

samsunmania

ligtv de geçti, holosko için antep ve bursanın da niyeti var galiba.