Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

maviay55

alper potuk fb yle anlaşmış..bizle anlaştığı söylenen uğur boral takasda kullanılacakmış sanırım  >:(

yalan mı oluyoruz ne?  :x((

GurbetciFanatik

25 December 2011, 17:54:46 #541 Son düzenlenme: 25 December 2011, 17:58:31 AntZ
her adi gecen futbolcu birer birer baska takimlarla aniliyor.
Insallah yönetim yine abuk sapuk bi transfer politikasi yapmazlar.
Dedim ya üstünde formamiz ve imza töreni olmadan hic biseye inanmak istemiyorum.
Bakalim
UGUR BORAL
HOLOSKO
MURAT CEYLAN
:deli: YATTARA :deli:
bunlardan kaci yalan olcak

silopilimuhsin

AntZ

Başkan ya da Adnan Sezgin doğrulamadıktan sonra 4 Ocak'tan önce geçen her isim yalan olur.

ngonge

Uğur Boral da sakatlandıktan sonra hiç oynayamadı 1 yıldır. Çok moral bozmaya gerek yok, gelse bende sevinirdim ama şu andaki hali belli bir oyuncu değil.

Jebrin'in sonu Isaac Promise olur.

55cem55

Klübe bizde dava açsak kazanırız umut tacirliği yapılıyor...

samsunmania

Transferde şansın da faktörü çok. İyi bir maya tutması için td de çok önemli. Bana ligden kim düşecek deseler ilk MİY derdim ama adamlar coştu.
Bu arada kamananı alsak mı???Tutar mı tutar.

55.hakan

Bu listedekilerin yerine sadece Bobo alınsa razıyım ben.Bizim sorunumuz iyi bir golcümüzün olmaması.

istanbuldan

Alt yapı çok mu kötü ya, eskiden ne güzeldi, Cenk veya Serkan gibi bir golcu bulamaz mıyız Bank asya veya daha altlarda...

twitter

Ugur ve holosko yalan oldu diyolaa

ibrakadabra55

Uğur Boral yalan oldu  eski_sehir 'e takas olarak verilmiş.

ugrass

25 December 2011, 18:59:44 #551 Son düzenlenme: 25 December 2011, 19:03:58 farUqras
 fener_bahce alpere karşılık bilicayı vermiş ugur boralı degil.

TRT1 teletext 151 sayfasında  açıklama var 3 milyon avro bilica bonservisiyle berk elitez ve adı sonradan açıklanacak bir oyuncuda kiralık olarak verilmiş.bu oyuncuyu ersun yanal belirleyecekmiş hayırlı olsun

Ertuğrul Sağlam

25 December 2011, 19:01:23 #552 Son düzenlenme: 25 December 2011, 21:25:15 6 Ertuðrul Saðlam
Uğur Boral'ın bize gelmeyecek olmasina sevindim Samsunspor a faydali olabilecegine ihtimal vermiyordum cok buyuk bir sakatliktan cikmis bir ismdi

kýzýlyýldýz55

2 futbolcu veçeğini duymuştum fbnin yani bilica uğur boral ikiside gidebilir
ajanssporda ise Berk Elitez'i de istiyormuş  eski_sehir

samsunlugurbetci

Ligtv'ye göre Fenerbahçe genç bir forvet ismini videoda anlayamadım ve Uğur Boralı verecekmiş. Bunlar muhtemel isimler
ama ne olacağı akşam belli olacakmış.

Kaynak :
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=104419