Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: altunay - 25 December 2011, 00:49:20
yattara gelirse iş yapar benim anlamadığım bu sitede seedorf gelcek dendiğinde yok seedorf yaşlı yok oynayamaz lafları oldu seedorf milanda her maçta oynuyo anlatmak istediğim ön yargılı olmayalım bekleyip görelim bana göre yattara sağ kanatın ilacı olur

Yattara gelecegene sag kanatsiz kalalim daha iyi. Burayi trabzon zanneder Kolbasti falan oynamaya baslar  :rulet:

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: altunay - 25 December 2011, 00:59:27
tamam kardesim haklısın sen iyisimi getir ozaman

sen getirle ne alakası var olayın bence gayet yerinde tespitler zaten keşke bu işi taraftara bıraksalar eminim şu ankinden daha iyi kadroya sahip olurduk,poşet adamlar şu takımda 11de oynayamazlardı.

Ayberk

Alıntı yapılan: altunay - 25 December 2011, 00:49:20
yattara gelirse iş yapar benim anlamadığım bu sitede seedorf gelcek dendiğinde yok seedorf yaşlı yok oynayamaz lafları oldu seedorf milanda her maçta oynuyo anlatmak istediğim ön yargılı olmayalım bekleyip görelim bana göre yattara sağ kanatın ilacı olur

Seedorf'la bir tutulabiliyorsa bu yattara bi dakka düşünmeyelim hemen gelsin :rulet:

Yattara bundan 5-6 sene önce iki bilek hareketi yaptı diye kimse kusura bakmasın elin sorunlusunu, trabzonlusunu, gece hayatından vazgeçmeyenini KA-BUL-LE-NE-MEM! Bu kadar basit

samsunlugurbetci

abiler yukarıda bir abimiz "dereyi geçene kadar" muhabbeti yapmış da biz niye yattara yı iki yıllık alıyoruz o zaman pek anlamadım  zzzzz

samsunluhakan

yattaranın bizim tesislerin önünden bile geçmemesi lazım ne anlaşması ya bunun burada konuşulması bile çok zoruma gitti itoşla sembolleşmiş adamdan bize hayır gelmez

atakumlu83

arkadaslar transfer etmnek ıstedıgımız gazıantepsporlu murat ceylan ısteyen dıger kulub mersın ıdmanyurduymus kalecı alacaksakta galatasaraydan ufuk ıyı olur

ErkÇay55

brigand

kamuri

şu anda prensip anlaşmasına varılan üç isimde mantıklı ve ihtiyacımız olan bolgeler. inşallah bi de bitirici bi forvet alırız. fazla adam kalabalığına da gerek yok zaten takımda bi sürü boş adam var  ihtiyacımız olan bölgelere takviyeye devam  >l<

AhmetDenizci

Alıntı yapılan: kamuri - 25 December 2011, 02:32:08
şu anda prensip anlaşmasına varılan üç isimde mantıklı ve ihtiyacımız olan bolgeler. inşallah bi de bitirici bi forvet alırız. fazla adam kalabalığına da gerek yok zaten takımda bi sürü boş adam var  ihtiyacımız olan bölgelere takviyeye devam  >l<

Aynen abi, bu üç isme ek olarak Bobo+Hürriyet tamamdır, transferi kapatabiliriz.  :)

kamuri

bobo ismi çokça geçtiği için soruyorum gerçekten bi duyum felan mı var yoksa gönlümüzden geçen bi isim mi en son türkiyedeydi bobo brezilyada lig bittiği için istanbula gelmişti

samsunluerhan

SAMSUNSPORU'muzda 4 Transfer .. !

Murat Ceylan - Filip Holosko - Uğur Boral - İbrahima Yattara İle Her Konuda Anlaşıldığını Bilgileri Geldi Ve Artık Kesin Gibi..

Oyuncuların Cuma Günü İmza İçin Samsun'a Gelmesi Bekleniyor..

SametYılmaz55

FaTiH_HaN

Holosko, Murat, Uğur gelsin başka transfer yapmasalar bile olur yani, üçüde direk oynayacak isimler, ama bu 3 ismin yanına birde  sağ açık ve sağ bek alırsak tadından yenmez  :deli:

samsunluerhan

bobo hürriyet ve doğan şahin gelirse iyi olur bobo türkiyede kulüp arıyor zaten hüriiyet ili doğan şahinde alınmayacak futbolcular değil..