Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

Ajan

Orta ayarda bir kaleci şart Allah korusun Ertuğrul'a bir şey olsa yerine genç ama tecrübesiz bir isim olan Hüsrev geçecek ki Süper Lig ayarında bir kaleci olduğunu düşünmüyorum.

samsunluerhan

Alıntı yapılan: Ajan - 25 December 2011, 02:55:00
Orta ayarda bir kaleci şart Allah korusun Ertuğrul'a bir şey olsa yerine genç ama tecrübesiz bir isim olan Hüsrev geçecek ki Süper Lig ayarında bir kaleci olduğunu düşünmüyorum.
hüsrev değilde atilla özmen var ama çok iyi kaleciye ihtiyaç var

samsunmania

erhan duyumunun kaynağı nedir kardeşim.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: samsunmania - 25 December 2011, 03:00:20
erhan duyumunun kaynağı nedir kardeşim.

Kapıdaki güvenlikçi olmasın yine...  8)

İnşallah Yattara konusunda geçenki gibi yalan olur dediklerin.

SametYılmaz55

samsunmania

@samsuni
kardeşim bi kulağımızın arkası kaldı diye bi laf var ya.  :kafa: :kafa: Neyse.
bu adamların psikolojisi ne? Gizem mi yapmaya çalışıyorlar mutlu mu oluyorlar anlamadım gitti.

Jnr.Serkan

Yattara ismi bu kadar gündemde dolandığına göre doğrudur artık inanmaya başladım...Ulan yattara çok sevimsiz adamsın inşallah gelmezsin

Kaya

25 December 2011, 03:19:17 #472 Son düzenlenme: 25 December 2011, 12:31:21 Kaya
Şimdi @samsunluerhan nickli arkadaşımızın sayesinde tesislere gecenin bir vakti koşa koşa giden kardeşlerim geldi aklıma da yine sinirlendim..  :-X

Sene başını çok net hatırlıyorum hatta birkaç üye daha vardı hiç olmaz isimleri yazıp giden.

Yüreği bu başlıkla birlikte atan insanlara saygınız olsun biraz...

samsunmania

Alıntı yapılan: Kaya - 25 December 2011, 03:19:17
Yüreği bu başlıkla birlikte atan insanlara saygınız olsun biraz...[/b]

SametYılmaz55

[b
Yüreği bu başlıkla birlikte atan insanlara saygınız olsun biraz...[/b]
>l< >l< >l< >l<

samsunluhakan

arkadaşlar bizim için şuanda transfer çok önemli murat holosko ugur transferleri yapılırsa takım hem tecrübe hem yetenekli oyuncular kazanır ancak bide hocaya güvenebilsem ki sene sonuna kadar asla güvenmeyecegim sivas maçında yaptıgı pal lazar tercihini unutamam

Ayberk

Alıntı yapılan: AntZ - 24 December 2011, 23:45:06
Boşlukları doldurun...  :)

Beşiktaş = Holosko
Fenerbahçe = Uğur Boral
Galatasaray = Yekta???
Trabzon =
İ.B.B. = İbrahim Akın  :rulet:
Kayseri = Kujovic
Eskişehirspor =

Bence İbb'den Tevfik Köse :o

Sercan

Şimdi @samsunluerhan nickli arkadaşımızın sayesinde tesislere gecenin bir vakti koşa koşa giden kardeşlerim geldi aklıma da yine sinirlendim..  :-X

Sene başını çok net hatırlıyorum hatta birkaç üye daha vardı hiç olmaz isimleri yazıp giden..Arkadaşın mesaj sayısına bakarsak o zaman da 77 şimdi de 77 yani yazdıklarını silen,imha eden bir yapısı var..

Yüreği bu başlıkla birlikte atan insanlara saygınız olsun biraz...

Sahi mi ? Kim gitti tesislere :) :)

AntZ

bluegreen55

rüyamda trabzonla maç yapıyoz ama hazırrlık  maçıymmış.holosko ile uğur boral çok güzel oynuyodu sonra uğur boral kırmızı kart görüyordu... şanssızlıklar rüyadada bırakmıyo peşimizi aq =)