Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

alperen_55

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 24 December 2011, 23:45:01
yönetimdekilerden alınan bi haber arkadş telefon görüşmüş o kişi ile yattara haberi doğru olduğunu 2 yıllık anlaşmaya varıldığını en geç cuma gününe kadar ingiliz menejeriyle samsuna gelecekleri iddaa edildiğini söyledi.:( :kafa:
Bir tabir vardır,dereyi geçene kadar eşşeğe dayı demek.Peki biz bu dereyi eşekle geçsek bile eşeğe dayımı diyecez şimdi.yok yok eşek yine eşek.En iyi si biz başka alternatif deneyelim geçmek için.

binikalamadım

yattara taraftarın tepkisini çekebilecek bir topçu keşke tercih edilmeseydi...rakib defansın dikkatini dağıtacak bir topçu ama bize golcü golü koklayan son vuruşlarda etkili topçu lazımdı...

cgr

Alıntı yapılan: alperen_55 - 25 December 2011, 00:09:08
Bir tabir vardır,dereyi geçene kadar eşşeğe dayı demek.Peki biz bu dereyi eşekle geçsek bile eşeğe dayımı diyecez şimdi.yok yok eşek yine eşek.En iyi si biz başka alternatif deneyelim geçmek için.

Hacı ne yazdın sen ? :)

cembaba

Yattara gelirse harbiden söverim. 61 falan giymeye kalkar. Saldırırım şerefsizim...

SametYılmaz55

eğer doğruysa onu alan kafasızlar forma numarası olayını düşünmüşlerdir inşallah

masbene

onu yapacak kadar ahmak degildir sanırım

ChucKeR

ne olursa olsun. ben çoğu kişiden ılımlı bakarım bu işlere ama yattara olmaz. olmamalı arkadaş.

Ayberk

la bu yattara o kadar yalaka bişey ki tutup 55 giyer burda da, yoksa trabzonlu muydu da 61 giydi? Şirin görünmeye çalışan bi tip. İnşallah yalandır. Ayrıca ts ile görüşüldüyse bence Barış Ataş ile ilgilidir. Nerede döküntü var toplamaya devam :kafa:

ChucKeR

ts'den gelip fayda sağlayacağına inandığım sadece piotr brozek. sol bek olan

altunay

Alıntı yapılan: AntZ - 24 December 2011, 23:45:06
Boşlukları doldurun...  :)

Beşiktaş = Holosko
Fenerbahçe = Uğur Boral
Galatasaray = Yekta???
Trabzon =
İ.B.B. = İbrahim Akın  :rulet:
Kayseri = Kujovic
Eskişehirspor =
i.b.b ibrahim akının sözleşmesini fesh etti bonservisi elinde ibrahimin

altunay

yattara gelirse iş yapar benim anlamadığım bu sitede seedorf gelcek dendiğinde yok seedorf yaşlı yok oynayamaz lafları oldu seedorf milanda her maçta oynuyo anlatmak istediğim ön yargılı olmayalım bekleyip görelim bana göre yattara sağ kanatın ilacı olur

cgr

Alıntı yapılan: altunay - 25 December 2011, 00:49:20
yattara gelirse iş yapar benim anlamadığım bu sitede seedorf gelcek dendiğinde yok seedorf yaşlı yok oynayamaz lafları oldu seedorf milanda her maçta oynuyo anlatmak istediğim ön yargılı olmayalım bekleyip görelim bana göre yattara sağ kanatın ilacı olur

Seedorf geldide biz mi okumadık ?  :deli:

erkutdem55

Sorun bence yattara'nın vereceğinden çok,tsli kabul edilişinden dolayı yaratacağı problem.performansı da soru işareti zaten.iyi oynasa dahi hepimiz malumlardan bizim adamlarla kümede kaldınız cümleleri duyacağız.kimse de bunu istemez sanırım.yetki bende olsa,futbolcu değil,temizlik işçisi bile almam kapıdan içeri.

AntZ

Bırakın gelsin, gelirse 2 günde İ.T.O.Ş. u ağzına sakız yaparız  :D

ChucKeR

Alıntı yapılan: altunay - 25 December 2011, 00:49:20

ben yattaranın bir herhangi bir takıma fayda sağlayacağına inanmıyorum. ts kariyerinde hiç bir dönem yüksek performans sergilemedi. maç maç oynadı. 1 oynadı 3 yattı. trabzonun en önemli maçlarında markajı yiyince silindi. üst üste 2 sene avrupa maçlarında kırmızı kart gördü takım elendi.

bu dediklerim olmasa bile yattarayı istemiyorum. ts ile sembol olan adamın ne işi var samsunda. adamlar bağırlarına başmış plakalarını vermişler. o gelmiş horon tepmiş. lazio amatöre düşse tottiyi sokmaz klübün kapısından. o da gitmez zaten oraya. trabzonsporda daha evvel oynamış bir oyuncu olabilir. trabzonlu bir futbolcu olabilir trabzonsporlu bir futbolcu bile olabilir ama yattara olamaz.
mesela fatih tekke gelse en azından oturaklı adam ne yapacagını nasıl davranacağını bilir. bu yattara geldi ts deplasmanında tribüne oley çektirtti o zaman ne duruma düşeriz hesap edebiliyormusun?
başarı ilk gayem olmadı. olsaydı samsunu tutmazdım. bir duruşum olsun onu sergileyeyim. düşersem de düşerim ne olcak.