Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

masbene

SametYılmaz55

bize forması için savaşacak adam lazım şaklaban değil :x(( :x(( :x((

samsunlugurbetci

abile uğur boral holosko ve murat ceylan gerçekten geldilerse bize süper olur.. yattara gelmesin ben de istemiyorum.

bu arada karabükspor taraftar sitesine girdim bugün. yönetimde ciddi problemler varmış. Takımdan pek umutlu değiller.
Forvet diye aldıkları adam sol açık çıkmış :) Zaten Mustafa Sarpı alan bir takım için düştü diyebiliriz gibi. İnşallah son düşen biz olmayız.

melihözkan

bence kısılerın geçmişi bizi bağlamaz daha düne kadar herkes adam eksıltcek adam ıstıyodu yattaradan ıyısınımı bulacağız..biraz gercekçi olunnn lütfen.. cok kolay gol yıyoruzzz bunuda dusunmek lazım amatör takım gıbı goller yıyoruzz bunu gıderecek adamlarda lazımm sadece gol atmakla olmuyo yememekte lazım

SametYılmaz55

ararsalar her türlü bulurlar yattara'dan iyisini,karakterlisini ;)

mehmet yılmaz

Melih söz konusu durum bir futbol takımı, bir aile şirketi değil; o yüzden kişilerin geçmişi bizi epey bir ilgilendirir.
Bunun dışında Yattara adam eksiltir, döner bir daha adam eksiltmeye çalışır. Sonuca dönük bir işi olmaz.
İstikrarlı, faydalı bir adam olsa Şenol Güneş onu zaten elden çıkarmazdı.
Bence konuşmaya bile değmez.
Zaten gerçek olacağına inanmak bile istemiyorum.

melihözkan

devre arasında baska takımlar ıyı oyuncularını bırakmazlar abı o yuzden dedımm yıne bıldıgmız bır oyuncu o acıdan soledım

Tahir

Bize tekmeye kafa sokacak adam lazım yattara gibi bar  pawyon gezecek bi adambize yaramaz.

samsunluerhan

Samsunspor' dan üç transfer
Sezonun ikinci yarısına daha güçlü girmek için transfer çalışmalarını sürdüren Samsunspor' un 3 oyuncu ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.
Samsunspor' un transfer listesinde olan Beiktaş' tan Filip Holosko, Gaziantepspor' dan Murat Ceylan ve Fenerbahçe' den Uğur Boral ile pernsip anlaşmasına varıldığı ve en kısa sürede resmi sözleşmenin imzalanacağı öğrenildi.

Gaziosmanpaşalı3455

yönetimdekilerden alınan bi haber arkadş telefon görüşmüş o kişi ile yattara haberi doğru olduğunu 2 yıllık anlaşmaya varıldığını en geç cuma gününe kadar ingiliz menejeriyle samsuna gelecekleri iddaa edildiğini söyledi.:( :kafa:

AntZ

Alıntı yapılan: Musti - 24 December 2011, 19:16:32
Başkan Yılmaz dün yoğun bir gün geçirirken, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, İstanbul Belediye, Kayseri ve Eskişehirsporlu yöneticilerle görüşüp, istedikleri oyuncuları iletti.

Boşlukları doldurun...  :)

Beşiktaş = Holosko
Fenerbahçe = Uğur Boral
Galatasaray = Yekta???
Trabzon =
İ.B.B. = İbrahim Akın  :rulet:
Kayseri = Kujovic
Eskişehirspor =

LisandroLopez

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 24 December 2011, 23:53:45
ts'den murat tosun ve ferhat olabilir mi :o

Bunlar mı kurtaracak bizi allah aşkına ??

Bana göre Gurur Yazar iyileşirse savunmaya iyi bi alternatif, Selim Teber iyileşirse ortasahaya iyi bi alternatif olur.
Bu iki oyuncuyu aynı zamanda birer yeni transfer olarak farzedebiliriz.
Umarım yetişirler.

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 24 December 2011, 23:45:01
yönetimdekilerden alınan bi haber arkadş telefon görüşmüş o kişi ile yattara haberi doğru olduğunu 2 yıllık anlaşmaya varıldığını en geç cuma gününe kadar ingiliz menejeriyle samsuna gelecekleri iddaa edildiğini söyledi.:( :kafa:

Holosko Murat Ceylan ve Uğur Boral Transferleri Doğrumuymuş peki ?

ChucKeR

yattara samsuna gelirse oturur düşünürüm. bazı şeyleri sorgulamaya başlarım artık.

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 24 December 2011, 23:54:21
Bunlar mı kurtaracak bizi allah aşkına ??

Bana göre Gurur Yazar iyileşirse savunmaya iyi bi alternatif, Selim Teber iyileşirse ortasahaya iyi bi alternatif olur.
Bu iki oyuncuyu aynı zamanda birer yeni transfer olarak farzedebiliriz.
Umarım yetişirler.
hocam ben gelsinler yada onlar bizi kurtaracak diye bir şey demedim.eğer başkan tsli yöneticelerle görüşecekse aklıma o iki isimden başka bir isim gelmedi.o yüzden murat tosun ve ferhat olabilir mi dedim ;)