Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

Ollivanders

hay Allah'ım geçen isimlere bak...

GurbetciFanatik

Yücel Ildiz
Emin Aladag

saka mi bunlar , umarim sakadir.
Biz en iyisi formamizi giyiyinip imza atmadan önce yorum yapmayalim.

Jnr.Serkan

Piyasada ki bütün isimlerle adımız geçicek bu transfer dönemi.Alışmamız gerek

GurbetciFanatik

su son 5 günde siteye göre 27 futbilcu transfer ettik  :D :D :D

ve Takimda 6 teknik Direktör var  :D :D :D :D :D

ne kadar güzel maca göre takim ve teknik direktörler var :evet: :evet: :evet:

Musti

24 December 2011, 19:16:32 #409 Son düzenlenme: 24 December 2011, 19:19:34 Musti
Hücum gücü artacak

Samsunspor Genel Koordinatörü Adnan Sezgin, lige kesinlikle Teknik Direktör Vladimir Petkoviç'le devam edeceklerini belirterek, yapılacak transferlerin de forvet ve orta saha bölgelerine olacağını söyledi.

GİDECEKLER BELİRLENDİ
Kırmızı- Beyazlılarda Genel Koordinatör Adnan Sezgin, devre arasına girilmesinin ardından, yapılacak transferlerle ilgili olarak mesaisini büyük bir hızla sürdürüyor. Teknik ekiple toplantı yapıp gidecek ve alınacak oyuncuları belirleyen Sezgin, transferlerin ağırlıklı olarak forvet ve orta sahaya olacağını belirtti. Sezgin, "Gidecek yerli ve yabancı oyuncularımızı belirledik. Alınacakların bir çoğu da belli. Fakat bu isimleri açıklamak istemiyoruz" diye konuştu.

PETKOVİÇ'LE YOLA DEVAM
Teknik Direktör Vladimir Petkoviç'le yollarına devam edeceklerinin altını çizen Sezgin, "Hocamız Vladimir Petkoviç'le yola devam edeceğiz. Hocamızla ilgili en ufak bir sıkıntımız yok. Onun sistemine uygun oyuncularla anlaşacağız. Devre arasında yapacağımız transferlerin büyük bölümü forvet ve orta sahaya olacaktır. Samsunspor taraftarının gurur duyacağı bir takım oluşturmak için gece gündüz çalışıyoruz. İsimler netleşince de bunları paylaşırız" dedi.

http://www.samsunsporluyuz.net/haber_detay.asp?haberID=3213

Başkan hızlı
İstanbul'da bulunan Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, İstanbul Belediye, Kayseri ve Eskişehirsporlu yöneticilerle görüşüyor.

Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, transfer çalışmalarına hızlı başladı. Başkan Yılmaz dün yoğun bir gün geçirirken, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, İstanbul Belediye, Kayseri ve Eskişehirsporlu yöneticilerle görüşüp, istedikleri oyuncuları iletti. Görüşmelerin bugün de süreceği öğrenilirken, Başkan Yılmaz'ın bugün veya yarın bazı oyuncu isimlerini netleştirmesi bekleniyor.

http://www.samsunsporluyuz.net/haber_detay.asp?haberID=3214

Serkan

samsunlugurbetci

Abiler Emin Aladağ ile ilgiyi yazanlara söylemiyorum bu sözleri, tarsusonline mıdır nedir o siteye söylüyorum şimdiden yanlış anlaşılmasın.

İşi gücü bıraksınlar arkadaş. Emin Aladağı almak kim biz kim? Emin Aladağ ı alacak olsak Dilaveri göndermezdik.

Bu kadar da yalan haber yapılmaz ki?

SametYılmaz55

yuhhhh 1 saat transfer haberlerine bakmadım sadece neler olmuş öyle ??? ??? yücel ildiz falan nedir ya şaka mı yapıyorlar :rulet: emin aladağ falan tam bir facia olur.Allah'a yakın bize uzak olsunlar

Lusage

AlıntıSamsunspor' dan üç transfer

Sezonun ikinci yarısına daha güçlü girmek için transfer çalışmalarını sürdüren Samsunspor' un 3 oyuncu ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Samsunspor' un transfer listesinde olan Beiktaş' tan Filip Holosko, Gaziantepspor' dan Murat Ceylan ve Fenerbahçe' den Uğur Boral ile pernsip anlaşmasına varıldığı ve en kısa sürede resmi sözleşmenin imzalanacağı öğrenildi.

Filip Holosko
Beşiktaş'lı oyuncu  Holsko sağ, sol ve forvette görev yapıyor.
17 Ocak 1984 Slovakya doğumlu. 1.85 boyunda olan oyuncu  Manisaspor, Beşiktaş ve yarım sezonda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da oynadı. Hala Beşiktaş'ta forma giyiyor.

Murat Ceylan
2 Mart 1988 Gaziantep doğumlu
Gaziantepspor'un orta saha oyuncusu
Sezon başında Samsun'a gelerek Samsunspor ile kısa bir süre antrenmana çıkmış daha sonra kulüpler arasındaki anlaşmazlık nedeni ile Gaziantep'e dönmüştü.

Uğur Boral
14 Nisan 1982 İstanbul doğumlu
Fenerbahçe'li oyuncu sol bek ve sol açık olarak oynuyor.
Alibeyköyspor' da profesyonel olan Uğur Kocaelispor, Gençlerbirliği, Ankaraspor ve 2006 yılından bu yana Fenerbahçe forması giydi.

http://www.samsunsporluyuz.net/haber_detay.asp?haberID=3217

GökhanÇağlar

Lusage

Alıntı yapılan: GökhanÇağlar - 24 December 2011, 21:26:54
inşallah doğru haberdir.

Başka bir site yazsaydı acaba derdim. Lakin Samsunsporluyuz.net'in şu ana kadar transferde salladığını görmedim.

SSKLA

Alıntı yapılan: Lusage - 24 December 2011, 21:28:00
Başka bir site yazsaydı acaba derdim. Lakin Samsunsporluyuz.net'in şu ana kadar transferde salladığını görmedim.

İnşallah doğru haberdir. Birde bunlara ek bobo ile hürriyet gelse olay tamamdır.

altunay

yattara ile 2 yıllık anlasılmış sadece duyumdur

masbene

mehmet yılmaz

Uğur Boral ve Holosko'nun peşinden Yattara transferi mantık olarak olmaz
Zaten Yattara mantık olarak bize uymaz!!!  :x((
Ne futbolculuk durumu ne de mazisi, palavradan ibarettir bence.
Bize hiç bir faydası olmayacağı gibi gereksiz sorunlara da sebep olur.