STSL 2011-2012 / 16.Hafta Samsunspor'umuz - Beşiktaş: 1-1

Başlatan bluegreen55, 11 December 2011, 20:48:10

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

bjk ile yaptığımız maç, geçen sene denizli ile yaptığımız maçın kopyasıydı, o zamanlar biz hedefimizin ne olduğunu bilmiyorduk, bjk maçı gibi çok pozisyon kaçırmıştık ve golümüzü yine Murat atmıştı, o maçtan sonra şampiyonluğu konuşmaya başlamıştık, o maçtan sonra tribünlerimiz şenlenmişti ve şaha kalkmıştık, yine aynısı olacak, papazların takımdan gönderilmesinin ne kadar yerinde bir karar olduğunu gördük, ve çift forvetle oynadığımızda ezemeyeceğimiz takım yok 19 Mayısta bunuda gördük, bjk 2 puan kaybetmedi, 1 puanı zor kurtardı, 3 puanı elimizden kaçıran taraf biziz ve Murat Yıldırım, o golden sonraki sevinci anlatılmaz, elini açıp dua ederek göz yaşı döktü, iyiki varsın Murat Allah senden razı olsun, takımı sahiplenen oyuncuların en başında sen varsın, süper star! fernandeze nefes aldırmadın süpersin harikasın!  >l<

Ajan

Ben dikkat etmedim gerçekten ağladı mı geçenler de ağladı diye resim koydular adam terini siliyordu gene terso olmayalım

kutsalforma

Firata kizmamiza gerek yokki
At girdigin pozisyonlari, gönder cimnastikcileri 4lü tarifeyle Istanbula
Niye kiziyoruz Firata?
Banceye kizalim, Zenkeye, Finke kizalim, Murata kizalim
Galibiyeti onlar kacirdi cünkü, Firat degil
Temiz mac yönetmedi dogru ama suc bizim, hakemin degil

engin55

Petkoviç; "3-0 bitmesi gereken bir maçtı"
1-1 biten Beşiktaş karşılmasının ardından basın açıklaması yapan Petkoviç; " Penaltıya kadar en az 3-0 önde olmamız gereken bir maçtı" dedi. Eski BJK'lı Fink ise; "Harika bir maç çıkardık" diye konuştu.

Bugün oynanan Samsunspor-Beşiktaş maçının ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Samsunspor teknik direktörü Valadimir Petkovic, "Takımımı tebrik ediyorum gösterdikleri disiplin ve isteklerinden ötürü. Bu oyun aslında bize 3 puan kazandırması gerekiyordu. Zaten penaltıya kadar en az 3-0 önde olmamız gereken bir maçtı. Beşiktaş'ında gol atmak için penaltıya ihtiyacı vardı, onu da kazandı. Eğer bugün gösterdiğimiz performansı 3 gün sonra da gösterirsek Sivas'tan da 3 puan alıp dönme ihtimalimiz çok yüksek. Çok şansımız vardı, golleri atmamız gerekiyordu. Beşiktaş'ın golü atabilecek tek şansı penaltıydı. Üstün taraf bizdik, Beşiktaş gibi güçlü bir takıma karşı bu kadar pozisyonun bulunduğu çok nadir maçlar vardır" dedi.

Eski takımına karşı üstün bir performans gösteren Fink, "Harika bir maç çıkarttık ama önde bitiremedik. İlk yarı yakaladığımız pozisyonlarla 3-0 gibi bir skor ile devre arasına girebilirdik. Son 15 dakika içinde gelen bir gol ile berabere ayrıldık" diye konuştu

Samsunsporlu kaleci Ertuğrul, iyi bir maç çıkardıklarını ifade ederek, "Kazanmak için oynadık, gerekli fırsatları da bulduk. Penaltı oluşumu çok basit oldu, bizi üzende bu. Biz bugün 3 puanı kaçıran taraf olduk" şeklinde konuştu.

http://www.haberexen.com/petkovic-3-0-bitmesi-gereken-bir-macti-37166h.htm

Ahmeti

Biletler tükendiği halde stad'daki seyirci sayısını neye dayanarak 13 bin kişi dediler anlamadım.

Kadir ÇELEBİ

Beşiktaşlının biri Samsun tribünlerinden yanımıza doğru ankara güçlü bursalı  geldi diyor doğrumudur bu olay merak ettim ?

berusa55

Stadda yaklaşık 18 bin kişi rahat vardı bugün...

Maça gelince biz 2 puan kaybettik bejeke 1 puanı kurtardı! Normal şartlarda bu bir puan sevinilebilir bir puan olabilirdi ama konumumuzdan dolayı kaçan 2 puana yanıyorum. Takımımızı da gösterdiği mücadeleden ve kazanma azminden dolayı tebrik ediyorum. Sivas maçından alabileceğimiz bir üç puanla ve yapılacak takviyelerle ikinci çok daha iyi bir Samsunspor izleyeceğiz gibi.

5trawberry

Kursakta kalan bir sevinç oldu. Sahada herşeyiyle mücadele eden bir Samsunspor'umuz, karşıda güçlü oturmus kadrosu olan ama, bir gol atsak da gitsek zihniyetinde olan bir rakip..

Maratondaki taraftarın yarısından biraz az kısmını sevgiyle(!) selamlıyorum..
Ciğersiz, yüreği beş para etmez yalakalar..

Hakeme gelincede ulan hakem, fifa korkartı olan bir adamın bu kadar yavşakça maç yönettiği nerde görülmüş, penaltı pozisyonunda adam yere düşmeden aklından mı geçiriyordun, ah bir düşse de çalsam diye, dünden razıydın be!

Hakkımızdı ama olmadı..

Aile Tribününden Beşiktaş sesi gelmedi..
Sekiştaş diye bağrıldı bir ara onu yanlış algılamışsınızdır, Maratondakilerden iyi bağırdılar, bayanlar..

Ekrem

Gerçekten harika maç çıkardık üç puanı kaçıran taraf olduk ta bazı şeyler hep aynı malesef  bance şut vuramıyor , son vuruşlarda hala beceriksiziz ve petko hala gol yedıkten sonra oyuncu degıstırıyor 

Forvetim

petko dan oyuncu değiştirme tarzına açıklık getirmesini istiyorum, maç kaybederkende aynı taktik aynı dk.larda kazanırkende aynı, bu nasıl iş, maçı kaybederken düşündüğün taktik oyun okuma oyuncu değiştirme başkadır, kazanırken başkadır. sen nasıl bir şablonsun hoca. anlamak güç.

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: Ajan - 18 December 2011, 22:14:15
Ben dikkat etmedim gerçekten ağladı mı geçenler de ağladı diye resim koydular adam terini siliyordu gene terso olmayalım

Ben tv den izledim maçı, golü attıktan sonra elini açıp şükretti ve sonra eliyle yüzünü kapatarak göz yaşı döktü, orda bende bittim zaten inanılmaz bir görüntüydü.

Ajan

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 18 December 2011, 22:47:12
Ben tv den izledim maçı, golü attıktan sonra elini açıp şükretti ve sonra eliyle yüzünü kapatarak göz yaşı döktü, orda bende bittim zaten inanılmaz bir görüntüydü.

Eyvallah abi tribünden Murat ağladıysa da gözyaşını görme ihtimalim 0 zaten  :) Gerçekten iyi mücadele etti bu maç istikrar yakalar umarım.

5trawberry

Belki boş olacak ama, Stadyum programına mail ve twit attım..

ÖNCELİKLE SELAMLAR HEPİNİZE, BEN BİR SAMSUNSPOR TARAFTARIYIM VE ÇOK MERAK EDİYORUM, ANADOLU TAKIMLARI NE ZAMAN HAKEMLERE GÜVENİP MÜCADELE EDECEK. SİZLERE SORUYORUM BEŞİKTAŞ İSTANBUL'DA SAMSUNSPOR'A KARŞI 1-0 ÖNDE OLSA İDİ, FIRAT AYDINUS O KADAR BASİT DÜDÜĞÜ BEŞİKTAŞ ALEYHİNE ÇALABİLİR MİYDİ? BİZ BAŞKANLARIN Bİ AÇIKLAMASINDAN SONRA O HAKEMİN BİR DAHA İSTANBUL TAKIMI MAÇLARINA ATANAMADIĞINI DA BİLİYORUZ, ANADOLU TAKIMLARINI KİM SAVUNACAK!?

minci

Bence bu kadro kalitesiyle ancak bu kadar olabiliyor. Puan almak elbette güzel ancak son yaşananlardan sonra alınan puandan çok daha önemlisi camiamızın traftarından başkanına kadar herkes için olağanüstü bir moral ve umut olması oldu. Forumlarda okuduklarım ve futbolcuların maçın sonundaki tavırları bunu net bir şekilde ortaya koyuyor. Buna gerçekten çok ihtiyacımız vardı. Geçen birkaç haftalık periyoda baktığınızda gerçekten olağanüstü olaylar yaşadık. Sadece maçları kaybetmekle kalmadık yönetimdeki istifalar ve Galip Öztürk'ün darbesini de yaşadık. Başka bir camianın buna benzer olaylar yaşadığı takdirde direnmesi karşı çıkması neredeyse imkansızken camiamızın tek vucüd olarak takımına sahip çıkması  ne kadar güçlü, köklü ve büyük bir camia olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. Yeniden canlanmak için bize bir kıvılcım gerekiyordu. O kıvılcımı bugün çaktık. Artık herkesin yüreği umutla dolu. Bundan sonra bize düşen camiamıza başkanımıza ve futbolcularımıza daha çok destek verip ARMAMIZIN etrafında birleşmektir. Tüm renkdaşlarımı sevgi ve coşkuyla selamlıyorum. >l< >l< >l<