STSL 2011-2012 / 16.Hafta Samsunspor'umuz - Beşiktaş: 1-1

Başlatan bluegreen55, 11 December 2011, 20:48:10

« önceki - sonraki »

celebi

hala kızı

Hakemin yavşaklığına rağmen ŞANLI SAMSUNSPOR'umuz:1 bjk:1
Tebrikler orada ki büyük taraftarımıza,teşekkürler murat yıldırım

fanatik samsunsporlu

dedik fırat aydınus bu sene iyi yönetiyor.bize gelince mi bunlar ******* oluyor.bu hakemlerden çektiğimiz nedir ya

samuray

ş.... hakem bütün takdir haklarını hep bşk.yana kullandın hakem eğer daha adil maç yönetseyrdi üç pan biziimdi papazların takımdan gönderilmesi geeç beli kalınmış ne kadar isabetli bi karar olduğu ortaya çıktı işte bu böyle oynayın canımızı yiyin orta sahada finki beğenmedim o golü atmalıydı bance yine uzaktan vurduğu bi kaç pozisyonu asist yapsa 2  fark öne geçebilirdik ama yinede ben şahsen eminim herkes aynı düşüncededir takımın oynadığı futbolu beğendim peetkoviç sen bugüne kadar sarpa teber nasıl tahammül ettin anlayana akolsun yayenalı beğeendim murat takımın adeta dinamosuydu aslında bance o pozisyonu gol yapmalıydı döndü murat vurdu yine rüştünün üzerine vurdu topu ya birileri şu banceye bide şut atmayı falan çalıştırsa mücadelesi ileride top tutması iyiydi bi kaç pozisyonda asist yapmayı denese çok farklı olurdu maç bizim açımızdan trübünler süperdi helal olsun bu taraftara yatakım biraz yukarılarda olsa eminimki o trübünler her maç full çeker

Ollivanders

mukemmel mücadele. Samsunspor 1 - Emek hırsızı 1!

fanatik samsunsporlu

fink o pozisyonda sol ayaklavursa gol olacak.yine karşı karşıya kaçırdı.daha neyi atacaksın.atsa 2-0 oluyor maç bitiyor

engin55

Yenalı beğendim. Ergünden çok üstün bir futbolcu.

55musa55

önce bu cesaretli ve tam SAMSUNSPORA yakisan futboluyla takimimizi kutluyor ve diyorumki EY SAHA KALKMIS ATAMIN TAKIMI SEN BÖYLE OYNA BIRAK SÜPER LIGI SAMPIYONLAR LIGI BILI SENDEN KORKAR.Helal olsun SAMSUNSPORUMA VE O BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARINA.Herkez sever biz ölürüz SAMSUNSPORUM.

fanatik samsunsporlu

beşiktaş bu kadar eksikken yensek çok iyi olacaktı.çok üstün oynadık

ibrakadabra55

Oley oley fırat aydunus beşiktaşın çocuğu fırat aydunus

NOT : 4 büyük denip büyük olmayan takımlarla oynadığımız evimizdeki karşılaşmalarda hiç kaybetmedik buda iyi bir şey.

55erhan55

bence penaltı penaltı değildi hakem faulerlede bizi ince ince doğradı seni Allah' a havale ediyorum hakem müsvettesi

LisandroLopez

******* tereddütsüz penaltı çaldı sanki biri düşsede penaltı çalsam Beşiktaşa der gibi.Yan hakem bile bayrak kaldırmadı penaltı için kendin karar verdin.
Bi tane duran top çalmadın Samsunspora.Ama beşiktaşa her pozisyon düdük çaldın.. ALLAH BELANI HARBİDEN VERSİN

samuray

ya ryyesmen katletti maçı ş.... aydınus bu maçı onun bşk.lı olduğunu bile bile veren federasyonun ben ............ :kafa: :kafa: >:( >:( >:( >:( >:( tüm pozisyonlarda bizim aleyhimize çaldı