STSL 2011-2012 / 16.Hafta Samsunspor'umuz - Beşiktaş: 1-1

Başlatan bluegreen55, 11 December 2011, 20:48:10

« önceki - sonraki »

davidsavage

Maçta yapılan anonsda 13 bin bilet satılmıştır denildi.  Bugün 3 puanı kaçırdık, o muhteşem seyirciye yakışan oyun vardı,herşeye rağmen kutluyorum Samsunsporumuzu.

AhmetDenizci

Fırat Aydınus maçı elleriyle verdi. Samsun - Beşiktaş maçına İstanbul bölgesi hakemi veren TFF'ye de, Beşiktaş'ın köpeği Fırat Aydınus'a da yazıklar olsun.

55musa55

Arkadaslar takim su anda cok iyi ama gol yollarinda eksigiz acilen Akem agbetuyu terrar alirsak zenkeyle birlikte hacktrick yapar.

cany

Geçen sene Ntvsporda bi taraftar aydınus için, hakemlikten önce çarşıyla maç izliyomuş demiştii. Doğruluk payı var demek

mehmet yılmaz

Maçın özeti, beraberliğe üzülen bizler ve maç sonu sevinç şarkıları söyleyen bjkliler... Ha bir de petkoviç sen hoca değilsin!

deriaKR

kaptan 55

seni ALLAH'a havale ettik,bjk çocuğu fırat aydınus?

supernatural_55

takım bugün şu ana kadar ki en iyi oyununu oynadı papazların gidişi iyi gelmiş takıma da.ancak petkoviçin oyuncu değişikliği zamanlamalarını ayarlaması lazım,fırat aydınus...................... >:( :kafa: :kafa: >:(

usare

Kaçırdık elimizden jimnastik kulübünü. Oyunun genelinde iyiydik, vurduğunu gol yapacak adam eksikliğimiz olmasa çok rahat 3-1 bitebilecek bir maçtı. Neyse inşallah devre arası takviyeler istediğimiz gibi olur. İkinci devre daha iyi olacağız inşallah, bu ligde kalacağız ULANNNN!!!!!

King Of The North

Malum 3 takıma yenilmeyip, cincona da kök söktüren, kaybettği hemen tüm maçları 1 farkla kaybeden Samsunsporumuz inşallah 2.devrede şaha kalkacaktır. Ş..siz Fırat Aydınus, boğazında lokma kalır inşallah, emek hırsızı...

Ahmeti

Aile tiribününden eziktaş sesleri gelmiş,yazıklar olsun sizin gibi Samsun'luya.

SSKLA

Yenemesekte bizimle berabere kaldıkları için göbek attılar ya o bana yeter.Ayırca çarşı falan yalan tüm maç boyunca oturdular.

King Of The North

Ajan

Penaltı kararı doğru bir karar izlenince.Ama bu Fırat Aydınus'un çok temiz maç yönettiği anlamına gelmez en ufak harekette süt arayan bebeler gibi ağzına düdüğü götürmesi yok mu? :kafa: :kafa:

Ayriyetten bu maç ve tese maçından sonra açıkçası tribünden soğudum.Hala amatöre düşen Körfez'in bestelerini söylemeler.Söylenen her bestenin fb patentli olması. Sene 2011'de hala milletin şeyi ile gerdeğe girmeler.Dakika 40 1-0 ken meksiko çekmeler fincanı taştan oymalar eğer bu tribün böyle giderse biz kendimizi pohpohlamaya devam ederiz. Tribünün eskilerinin sazı eline alması lazım yoksa yeni bir jenerasyon gelmeyecek bu tribünlere

isa55

İlk yarı 3-4 tane atabilirdik. İkinci yarıda fink yazsa idi bu iş tamamdı. Kendi işimizi kendimiz halletmeliyiz. Yoksa elin oğlu gelir alır emeğimizi. Ama olsun sahada formasının hakkını veren oyuncuları görünce ayrı bir mutlu oldum. Bu futbolla ve oyunla Sivas deplasmanından boş dönmeyiz.