STSL 2011-2012 / 16.Hafta Samsunspor'umuz - Beşiktaş: 1-1

Başlatan bluegreen55, 11 December 2011, 20:48:10

« önceki - sonraki »

celebi

GurbetciFanatik

yeni geldim eve, mücadelemiz mükemmeldi.
Yazik oldu gitti 2 puan.
Anili yada hakani 60 dakikalarda cikarsayi ve bülenti oyuna soksaydi iyi olurdu.
Yenal aferim sana iyidin , sansiz bir penalti yaptirdin orda.
Forvetler yine malesefe bence berbat o toplari atmamaiz lazim.
gelecek adina iyi yanliz ara iyice aciliyor en kisa zamanda bi 3 puan lazim.
Petko sana yorum yok herzamnki gibisin gol yemeden oyuna müdahele etmiyorsun.

ender

Su kadroda Serkan Aykut'un gençliği olsa başka birşeye gerek yoktu ilk bes içerisinde olurduk sanırım. Her mac kaleciyle basbasa kaçan goller altipastan auta şutlar yazık oluyor takıma aslında çok kötü oynamıyoruz hicbir maçta sadece sonuca götürecek bitirici forvet yok.

Sioux

bu maç için merzifondan stada eşek geldiği söyleniyor.

:D :D

http://samsunspor.biz/resim/images/essek.jpg

İyi mücadele ettik. Resmen elimizden kaçtılar. Maç sonunda deplasman tribünündeki ezik ve özenti yalakaların şampiyn olmuş gibi sevinmelerini gördüm ya, birşey demiyorum.

Lusage

Ali Aydın @Zaman Gazetesi

AlıntıAydınus, eski çizgisinden uzak

Karşılaşmanın FIFA kokartlı hakemi Fırat Aydınus, dün başarılı performansından uzak bir görüntü çizdi. Aydınus, Fenerbahçe - Trabzonspor maçını beklemiş olmalı ki, dünkü randevuya iyi motive olamamış. Her şeyden önce çok sinirliydi. Beden dili, futbolcularla konuşma şekli, yüz hatları bir hakemin saha içinde nasıl davranmaması gerektiğini gösterir gibiydi. Yani konsantrasyonunu da yitirmişti. Aydınus, Samsunspor'lu Fink ve Beşiktaş'lı Fernandes'e gösterdiği sarı kartları bir daha kendi kendime yorumlamalı. Çünkü ikisi de doğru değildi. Hakemlerin ölü toplar kullanılırken ceza alanı içinde yaptığı uyarılara anlam vermek zor. Yine bir uyarı ve 41. dakikada kullanılan serbest vuruşta Samsunspor'lu Hakan'ın Beşiktaş'lı Ernst'i arkadan kucaklaması, sarması, yere doğru itmesi, her şey var. Her zaman diyoruz, ya uyarmayın, ya bu penaltıları çalın. Ki, Aydınus gibi öndeki hakemler diğer hakemlere örnek olması gereken isimlerdir. 74. dakikada Beşiktaş'ın penaltı kazandığı pozisyonda Samsunspor'lu Yenal'ın Edu'nun ayağına müdahalesi var. Penaltı doğru bir karar. Son olarak yardımcı halen Alex Taşçıoğlu'nu kutlamak lazım. Özellikle ofsaytlarda aktif-pasif değerlendirmesinde derslik ve örnek uygulamalara imza attı.

salihcakir

Kendimizi kandırıyormuyduk; belki. Ama oynanan futbol ve alınan skor yüzlerimizi güldürdü. Bırakın 3-5 fark yemeyi penaltı dışında net gol imkanı dahi vermeden bitirdik maçı.
Maç başlığında negatif bir hava eserken, içimden gelerek fark atarız dedim (golcülerimiz ve orta sahamız az becerikli olsa, atabilirdikte). Realist davranmadım. Konu Samsunspor olunca realist olunamıyor ki zaten. Bu takımı tutmak gerçekçilikten çok duygusallık, hatta ileri romantiklikten gelen bir delilik değil midir, ayrıca. Eğer realist olsa idik, her sene şampiyonluğa oynayan, tüm ışıkların üzerinde olduğu bir İstanbul takımını tutmamız gerekmezmi idi? Hatta hatırlasanıza ne zaman İstanbul takımlarının içimizdeki taraftları ile maç öncesinde pozisyon bazlı kadro mukayesesine girsek, heriflerin milyon dolarlık adamlarından ya da Avrupa'da şampiyon olmuş oyuncularından bizimkilerinin daha iyi olduğunu iddaa ederdik; ve buna canı gönülden inanırdık. Hasılı, bu takımı beyinle tutmaya kalksak elimizde kalır her şey. Bu takım harcı gereği hep acılı bir yemek gibidir. Realist olarak yaklaşsak, tek bir kaşık atamazsınız ama yemeği yedikçe duyduğunuz haz sizi mest eder...

Not: buraki herkes en az benim kadar candan tutuyor bu takımı hiç şüphem yok, ben sadece durum tespiti yapıyorum...

Levent ÖCAL

Beşiktaşlı taraftarların pek sesi çıkmadı çıktığında da kale arkasında var gücümüzle bastırmaya çalıştık bir bakımada başardık sayılır ama kale arkasındaki Samsunspor lu görünenler de olmasa hiç sesleri duyulmayacaktı  :x((

mehmet yılmaz

Şehir tarafı kale arkasında maçı izleyen bir öğrencim maçın bitimine yakın dışarıda olan bjklilerin taş attıklarını söyledi ayrıca samsunlu olmayan ve bjkyi tutan bir öğretmen arkadaşım da maç sonunuda karakol civarında bekletilen ve maça girmeyen bjklilerin maçtan çıkanları taciz ettilerini ve sonrasında arbede çıktığını söyledi kendisi de bjkli olmasına rağmen şovuyordu onlara ıstanbuldan gelen gazeteci arkadaşlar 3 önemli şey şöylediler birincisi taraftarınız çok iyi ikincisi takıma birkaç takviye ve golcü ile üst sıralara çıkar üçüncüsü ise burası çok güzel bir şehir ve futbol kültürü çok yüksek inşallah düşmez, devam edersiniz

Levent ÖCAL

evet hocam maçın bitimine yakın dışarıdan taş geldi birkaç tane.

kýzýlyýldýz55

çirkef bjkliler  bursa_spor ankara_gucu haklıymışlar bunlara hakkında söylediklerinde

maviay55

3 puanı hakeden taraf bizdik baştan sona iyi mücadele ettik son 15 dk da guardımız düştü..penaltı geliyorum diyordu zaten ceza yayı ve sahası içinde çalımlar çalımlar olacağı buydu gol yemeden oyuncu değişikliği yapmama alışkanlığını çözebilmiş değilim petkonun..

beşiktaşın çocugu fırat aydınus a ayrı bi paragraf açmak lazım o surat o gerginlik Ademi azarlayışı neydi öyle sıkıyorsa onlardan birini böyle azarla hazırdı penaltı çalmaya pozisyon olsa da çalsam diyordu..emek hırsızı  :x((

bu takım düşmeyecek!

SAMSUNLU ORUMA 55

AlıntıMaç sonunda stada alınmayan beşiktaşlı taraftarlar, samsunlu taraftarlarımıza taş atınca maç çıkışında ırmak karakolunun önünde 50-60 beşiktaşlı linç edilmiş. Çoğu ağır yaralı ve kanrevan içinde hastaneye kaldırıldı.. Olay yerine 7 ambulans geldi..

böyle bir söylenti var facede ne kadar doğru bilemiyorum..

deriaKR

SAMSUNLU ORUMA 55

imparator celil sağır ve mehmet hocamız  >l<

Ahmeti

HAKEMLERİN TUTTUĞU TAKIMLAR

FENERBAHÇELİLER: Bülent Yıldırım, Zafer Önder İpek,
Mustafa Kamil Abitoğlu, Kuddusi Müftüoğlu, Cem Deda,
İlker Meral, Uğur Söylemez, Cüneyt Çakır, M.Fatih Gökçe,
Hakan Özkan, Çetin Sarıgül, Halis Özkahya, Hakan
Sivriselvi, Koray Gencerler, Yunus Yıldırım, Vedat Yüksel
GALATASARAYLILAR: Bünyamin Gezer, Selçuk Dereli,
Gökhan Güneşer, Yıldıray Aslan, Hüseyin Göçek, İsmet
Arzuman, Bülent Demirlek, Cüneyt Bakıroğlu, Deniz Çoban
BEŞİKTAŞLILAR: Özgüç Türkalp, Aytekin Durmaz, Cem
İyihuylu, Cemil Şensöz, Süleyman Abay, ( FIRAT AYDINUS ),
Mete Kalkavan, Suat Aslanboğa.
TRABZONSPORLULAR: Barış Şimşek, Abdullah Yılmaz

Böyle yanlı hakemlerin olduğu lig'de gel de başarılı ol.