STSL 2011-2012 / 16.Hafta Samsunspor'umuz - Beşiktaş: 1-1

Başlatan bluegreen55, 11 December 2011, 20:48:10

« önceki - sonraki »

kýzýlyýldýz55

İlhan Cavcav bilet fiyatı konusunda 1 numaradır 100 150 200 den aşşağı stada sokmaz istanbul takımı taraftarlarını .
son 5 yılda ilk defa geliyolar malum bekleyenide çoktur onların bencede daha yüksek olabilirdi deplasman tribünü.

Burak

Ordu - gese maçı maraton : 80  kapalı :100 Kale arkası : 50 manyak bunlar yahu ?

King Of The North

Alıntı yapılan: Serkan - 14 December 2011, 10:40:33
Abi bence gayet iyi bir fiyat kale arkası 10 maraton 20 yani daha ne olabilir ki ;

misafir tribün oldu olacak 1 lira olsun, 10 lira ne ya ayıptır, gençler, ankaragücü, 3 bizansa 50 ve 80 yaparken bizimkiler 10 lira yapıyor, 17.sıradaki bir takımı da senin ve benim gibi kötü gün taraftarının dışında 20 lira verip de kimse izlemez canım kardeşim,tabi bu benim nacizane düşüncem.

brigand

sorun şu ki misafir tribünü pahalı yapalım derse kale arkalarını boş bırakıyorsun. aynı fiyat olmak zorunda. önceden istediğin tribünü istediğin şekilde fiyatlandırabiliyordun. o yüzden yönetim doğru bir uygulama yapmakta bence.

King Of The North

stadın dolması lazım, takımı maç sonuna kadar ateşlemek gerekecek, bu ruhsuzlar başka türlü mücadele etmezler yok, 2 maçta ne puan alırsak kardır, sonra yarısı defolup gidecek takımdan zaten...

mehmet yılmaz

Misafir tribününe ayrı bilet fiyatı yapamazsınız. Kale arkası neyse misafir de odur. O özentiler 50 lira da olsa girerler, 5 yıldır bugünü bekliyorlar, o yüzden nesini eleştiriyorsunuz bu fiyatın, anlamadım gitti? Doğru bir uygulama. bakın Ordu'dag.saray tribün her şartta dolar ama ordu tarafında boşluklar kalır, gerçi iki sene önceki kupa maÇI GİBİ ORDULULARLA GSLİLER YANYANA DA MAÇ SEYREDEBİLİRLER ORADA, NORMAL ONLAR İÇİN. yanlışı yapan onlar.

Burak

Deplasman tribünü 800 -900 kişilik sanırım 50 TL yapılsa ne olacakki geriye kalan 3-4 bin kişilik kale arkası dolmayacak sonuç ? aynı parayı kazandın . Tamamen ilkokul matematiğiyle 50 x 800 = 40000  ( samsunda kimse 50 tl verip kale arkasından maç izlemez ) 10x 4000 = 40000 TL parasınıda geçtim itibar kaybı cabası bence bilet fiyatında ki uygulama çok olumlu

özkan

Önemli olan kendi taraftarımızın gelmesi,her iki kale arkasınınında samsunlularla dolması.Tamam onlar için ucuz olabilir ama bizim için 10 lira olması iyidir.Belkide takımın çıkışa geçeceği maçta stadın dolu olması gelecek paradam daha önemli olsa gerek.

GençKozluklu

Yönetim çok akıllı davranmış. Misafirlerin geleceği maksimum sayısı her halukarda dolar. Asıl bizim boşluklar bırakmamız gerek. Onun için fiyat ıdüşürmüşler ki bu maçta paradan çok taraftara çok ihtiyaç olduğuna da işaret etmişler. Taraftar olarak gidip takımı 90 dakik destekleyip galibiyeti söke söke galibiyet almak olmalı.

Akıllıca davranmış yönetim. Tebrikler. Haydi SAMSUNSPOR um bu taraftar aşkına bu maçı alın.

King Of The North

Tüm stadta aynı fiyat uygulaması zorunluysa yönetimin yaptığı doğru tabiki de, ben de sizinle hemfikirim ama bizimkilere 20 ve 10 lira çok diyorum gene de... Kayseri maçındaki gibi 5 ve 10 lira olsaydı 10 bin kişi olurduk en az...

Atakumlu

Alıntı yapılan: Burak - 14 December 2011, 11:27:30
Deplasman tribünü 800 -900 kişilik sanırım 50 TL yapılsa ne olacakki geriye kalan 3-4 bin kişilik kale arkası dolmayacak sonuç ? aynı parayı kazandın . Tamamen ilkokul matematiğiyle 50 x 800 = 40000  ( samsunda kimse 50 tl verip kale arkasından maç izlemez ) 10x 4000 = 40000 TL parasınıda geçtim itibar kaybı cabası bence bilet fiyatında ki uygulama çok olumlu

buna ilaveten kale arkalarının 50 tl oldugu yerde maratonda da buyuk bosluklar olur 100 tl cogu kisi vermez ,buda buyuk maddi ve taraftar kaybı olur ...
su an ki fiyatlar gayet iyi olmus en azından bizim taraftarımız acısından ...

kýzýlyýldýz55

benim düşüncem bizim tribünümüz için 10 tl  besik_tas için 50 felan ama öyle olmuyormuş

muzaffer4

Samsun'daki 56'lar ve Atakum Errea mağazaları ile Cumhuriyet Meydanı'ndaki Çelik Telekom'dan bilet temin edilebilecek.

Samsunspor-Beşiktaş maçı bilet fiyatları şöyle;

VIP A Tribün: 200,00 TL,
VIP B Tribün: 100,00 TL
Maraton Tribün: 20,00 TL,
Şehir Tarafı Kale Arkası: 10,00 TL
Belediye Evleri Kale Arkası: 10,00 TL
Misafir Tribün: 10,00 TL,
Aile Tribün: (Kadın ve 16 yaş altı ücretsiz

sezon başında bilet fiyatlarını açıklayan yönetim maraton tribünü için 40 tl demişti bir çok insan zarar etmemek için 300 liraya kombine aldılar şimdi zarardalar yönetim madem böyle bir şey yapacaktı sene başında bilet fiyatlarını her maç için açıklamasydı 10 tl-20 tl arası olacak yazsaydı..

FaTiH_HaN

Bence bu hafta stad hınca hınç olmasada 13-14 bin kişi olur. Mersin maçını kazansak şimdiden bilet kaldı mı muhabbetlerini yapmaya başlardık.

burakbas